тады, я зразумеў, для ўсей шкалы, якая выкарыстоўваецца час працы delo шпільках, павялічваецца з памяншэннем ціску, гэта таму, што ў адрозненне ад старой фарсункі інжэктара common rqail не павінна перамагчы ціск з rail, але вырабляецца яна, калі прыходзіць ціск на фарсункі распаўсюджваецца на 2 адсека, адзін над шыпамі, і адно пад, 2 пад ціскам адмяняюць, і іголка застаецца ў балансе зачынены сілай спружыны, калі мы даем каманду на саленоід уверсе, дзе c'? ціск ў магістралі rail ачышчае і ніжняя частка, дзе c'? заўседы ціск у магістралі rail з ціскам ж кіруе адкрыцця фарсунак, то + ціск = + хуткае адкрыцце
вось jpg ўкладанні са шкалой перароблена да 100mm3 ад 10mm3 мноства значэнняў, прыведзеных 3000 нізкіх presisone не справядлівыя, я на маей карце я іх ricorretti усе
таму для разліку apertuda ў 100mm3 формула ? ((T10-Ti)x10)+Ti, дзе T10 ? час працы ў 10mm3 і Вы ? час працы штыфт у ціску ў рампы выбар
затым робім класічныя прапорцыі 82mm3+25% у студзені), мы павялічылі час ўпырску на 31%, і мы б ўводзяць колькасць 106mm3 замест 100, так што на 6% больш, вядома, не памрэ, але калі вы хочаце, каб размясціць карту на ок, не думаю, што нязначная памылка
вось тут у табліцы, то есць для інжэктараў 120 і 150 к.с. 1.9 jtd jtdm, 1.6 2.0 і маюць распыляльнікі розныя, таму правілы не варта
![]()