Стар. 19 з 42 PrimaПерад ... 9171819202129 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 181 да 190 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады, я зразумеў, для ўсей шкалы, якая выкарыстоўваецца час працы delo шпільках, павялічваецца з памяншэннем ціску, гэта таму, што ў адрозненне ад старой фарсункі інжэктара common rqail не павінна перамагчы ціск з rail, але вырабляецца яна, калі прыходзіць ціск на фарсункі распаўсюджваецца на 2 адсека, адзін над шыпамі, і адно пад, 2 пад ціскам адмяняюць, і іголка застаецца ў балансе зачынены сілай спружыны, калі мы даем каманду на саленоід уверсе, дзе c'? ціск ў магістралі rail ачышчае і ніжняя частка, дзе c'? заўседы ціск у магістралі rail з ціскам ж кіруе адкрыцця фарсунак, то + ціск = + хуткае адкрыцце

вось jpg ўкладанні са шкалой перароблена да 100mm3 ад 10mm3 мноства значэнняў, прыведзеных 3000 нізкіх presisone не справядлівыя, я на маей карце я іх ricorretti усе

таму для разліку apertuda ў 100mm3 формула ? ((T10-Ti)x10)+Ti, дзе T10 ? час працы ў 10mm3 і Вы ? час працы штыфт у ціску ў рампы выбар

затым робім класічныя прапорцыі 82mm3+25% у студзені), мы павялічылі час ўпырску на 31%, і мы б ўводзяць колькасць 106mm3 замест 100, так што на 6% больш, вядома, не памрэ, але калі вы хочаце, каб размясціць карту на ок, не думаю, што нязначная памылка

вось тут у табліцы, то есць для інжэктараў 120 і 150 к.с. 1.9 jtd jtdm, 1.6 2.0 і маюць распыляльнікі розныя, таму правілы не варта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Дзякуй, у папярэдніх гульнях серыі. Добры. Я магу спытаць, калі ? вынікам вашых даследаванняў, я ў вас быў які-то крыніца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    плен маіх даследаванняў, павялічыўшыся на 25% па радзе карыстальніка форуму, я зразумеў, што карту, час не ішоў incremente лінейны, проста глядзець на яго ў 2d, каб убачыць, што там ? лініяй, а крывой, вы хочаце, што значэння не знаходзяцца ў step гэтак жа, але нават не спрабуе mettereli на крок, роўных кошту не вяртаецца, паспрабуйце exel ўвесці значэння ў oprdone у 10mm3 і складзіце графік, я я зрабіў, так што я сціснуў, затым, чытаючы паведамленне карыстальніка трохі больш на, што казаў аб часе адкрыцця del'інжэктар мне ? прыйшоў біток у галаву: ці не ? што ў карце ? cosniderato таксама час працы іголкі? вядома, яны зрабілі, каб мець карту менш у кіраванні, таму з маей felicta я знайшоў значэння, для якіх, выдаляючы іх часоў усе прапорцыі карты tronano, зроблены з ліста exel mo dif тота вярнуліся з створанай формулы, пасля некалькіх тэстаў для кожнага ціску, маючы сумлення пасля першых 4 step rail, якія павышаюць ціск, я павінен быў паспрабаваць значэнне ніжэй папярэдняга, і так я стварыў той поўны ліст, я рады падзяліцца з вамі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    увага, не ? толькі вынікам затрымкі адкрыцця іголкі, але, па сутнасці, тыя ціску, страты ціску ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    увага, не ? толькі вынікам затрымкі адкрыцця іголкі, але, па сутнасці, тыя ціску, страты ціску ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі.
    Вы кажаце на нізкіх цісках, таму што адбываецца ціск значэнне памяншаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, адкрыцце іголкі павінны змяншацца з павелічэннем presisoni, замест таго, каб гаварыць пра час адкрыцця фарсунак ? pi? складана, так як аб'ем павінен павялічвацца лінейна з павелічэннем ціску, аднак страты нагрузкі ўзрастаюць ў геаметрычнай прагрэсіі, для якога ў нас няма прамой вызначыць крывую часу адкрыцця, але крывой, з тэндэнцыяй прагрэсіі.
    Нават калі гэта гіпотэза мы больш чым упэўненыя, гранічныя значэння ціску, мы б, што пласт мяжа будзе развівацца, і вялікую частку паверхні ўпырску інжэктара дакладна, і гэта стварае з'явы molot небяспечныя. VAG, якія працуюць з ціскам 2000bar ламаюцца вельмі часта, тнвд, і я думаю, што звязана менавіта з гэтым з'явай, таму я думаю, што ў выпадку з fasciarci галаву рахункаў бескарысныя, таму што ей усе роўна ? вымярэнне эксперыментальнай асновай карту часу, нам не ўдаецца рэалізацыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Расследаванне мой разлік быў накіраваны на павелічэнне нагрузкі ў функцыі часу aperturra і не ў залежнасці ад ціску ў рампы, як вы кажаце, патрабуе добра іншых фізічных ведаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не, ведаў не хапае, служаць таксама спецыяльным абсталяваннем для выяўлення эксперыментальных дадзеных.
    Акрамя таго, сфера не ? лінейны нават замацаваная ціску ў рампы, на самай справе страты нагрузкі дадзенай зменнай таксама тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Таму я павінен presumerr, што нават карту часоў fiat, так і спрошчаная, не лічачы гэтых канстант piiche з формулай вяртаюцца ўсе значэння, дакладна сандра? Трываць працэнт прымальным памылка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ? дзіўны cpsa, чаму? на гэтыя інжэктары, здаецца, працуе груба, але значна лепш, чым у маей сістэме, а не на jtd 115 для, напрыклад, дадзеныя цалкам супярэчлівыя!

Стар. 19 з 42 PrimaПерад ... 9171819202129 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •