Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 40
    НАВІЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50

інфармацыя аб гатэлі fiesta 1.4dtci sid802/804

Як вынікае з назвы варта рабіць, fiesta ,я Хацеў бы ведаць, калі вы павінны зрабіць некаторыя дзеянні адрозніваецца ад іншых ecu . я чытаю і пішу ecu з fgtech і мод файл з ecm 2001 або тытан.
    Я зрабіла тэст з файлам у маім распараджэнні, Fiesta і ecm2001 я рэкамендую scodificare ў врі і даслаць файл mod. Перш чым пісаць.
    Вы што мне параіце???
    Дзякуй за супрацоўніцтва

garret
    Guest
    выкарыстоўвайце titanium, а не ў вас праблемы, паверце, што і я на 2 fiesta і ўсе гладка ;-)

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    выкарыстоўвайце titanium, а не ў вас праблемы, паверце, што і я на 2 fiesta і ўсе гладка ;-)
    Ок, дзякуй за параду
    Я ? падазраваць, чытаючы форум, чаму? хто-то кажа, што пры кожным уключэнні мяняецца
    код ключа і таму, калі я чытаю файл крычы , і fiesta прыводзяць, калі файл mod і гатовы
    c'? рызыка таго, што аўтамабіль не заводзіцца больш.
    Ты ведаеш што-небудзь пра гэта??
    Вы ведаеце, я і прафан, і я хацеў бы рабіць, каб пазбегнуць пашкоджання
    асабліва акунь? я гэта раблю у суботу, час страціла, і таму я не знаходжу нікога, хто мне мог дапамагчы ў выпадку праблем.
    З павагай, люка.

garret
    Guest
    ніколі не чуў нічога падобнага, я ло зменена ў 10 разоў і загружаныя карты без якіх-небудзь праблем, калі вы працуеце так, як нам вывесці што-тое добрае, есць таксама некалькі механічных змяненняў, простыя, што вы можаце зрабіць, вы пераканайцеся, далейшы рост без шкоды для надзейнасці

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    ніколі не чуў нічога падобнага, я ло зменена ў 10 разоў і загружаныя карты без якіх-небудзь праблем, калі вы працуеце так, як нам вывесці што-тое добрае, есць таксама некалькі механічных змяненняў, простыя, што вы можаце зрабіць, вы пераканайцеся, далейшы рост без шкоды для надзейнасці?
    Вельмі добра ведаць .
    Я ведаю, што chiudendol'рэцыркуляцыі ог з фланцам на заказ( корак)
    вы атрымаеце некаторы паляпшэнне ў fluidibilit?
    Паскарэнне менш дыму.
    Іншыя працы механікі я не ведаю

garret
    Guest
    і што ? выпадковая праца, каб зрабіць, у першую чаргу, а затым вы можаце? працаваць ледзь-ледзь на ціск наддува і на некаторыя змены ўсмоктвання, каб знізіць нават калі мала тэмпературы паветра на ўваходзе з адсутнасцю наддувочного паветра

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў lucatuning Visualizza Messaggio
    Як вынікае з назвы варта рабіць, fiesta ,я Хацеў бы ведаць, калі вы павінны зрабіць некаторыя дзеянні адрозніваецца ад іншых ecu . я чытаю і пішу ecu з fgtech і мод файл з ecm 2001 або тытан.
    Я зрабіла тэст з файлам у маім распараджэнні, Fiesta і ecm2001 я рэкамендую scodificare ў врі і даслаць файл mod. Перш чым пісаць.
    Вы што мне параіце???
    Дзякуй за супрацоўніцтва

ecm ад прапанову вы маеце на ўвазе вы, але толькі калі вы выкарыстоўваеце программатор eprom, якая не мае нічога агульнага з для чытання і запісы праз паслядоўны порт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ecm ад прапанову вы маеце на ўвазе вы, але толькі калі вы выкарыстоўваеце программатор eprom, якая не мае нічога агульнага з для чытання і запісы праз паслядоўны порт.
    ок, дзякуй за тлумачэнне , я хацеў зразумець, што менавіта гэта

garret
    Guest
    http://www.professionalchiptuning.ne...t=mappa+fiesta зірніце на гэта, каб злавіць натхненне

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Дзякуй Мансардных x спасылка размешчана і часу dedicato.Ho
    мог чытаць толькі каментары, чаму? я адказваю са смартфона
    як толькі я бачу, з крокам ад майго хатняга кампутара.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •