Старонка 1 з 23 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185

Погляд карту 159 - 1.9 Mjet 150cv

Прывітанне ўсім,
    спрабуючы прытрымлівацца незлічоныя парады і аналізаваць карты, напрыклад, знойдзеных у сеткі, я спрабаваў рабіць карту для майго аўтамабіля, я хацеў бы атрымаць меркаванне ад pi? спецыялістаў тут на форуме...

Мае намер у рэалізацыі карты ? вырашыць вядомы пытанне маей panterona, памерла на малых абарачэннях, спрабуючы таксама надаць ей больш? коней таксама пра панесены.
    Я спрабаваў захаваць час ўпырску дастаткова нізкія для таго, каб трымаць трохі выдатак (калі б я мог паменшыць яе памер у далейшым я б не пярэчыў).
    У modifice на карту крутоўны момант пры старце ? была адпаведным чынам зменена, каб пазбегнуць пашкоджання махавік падчас пуску (я замяніў у мінулым месяцы, так? лучился шмат, і разарвала, нягледзячы на трэння не было, то cos? зношаны).
    Гэта апошняе змяненне ? gi? пратэставана і я павінен сказаць, што цяпер праблема вібрацыі і strattonamenti ў запуску ? вырашана.

Што тычыцца карты, максімальны дыму я нічога не чапалі, так як я не зусім разумею, як яны працуюць..

Чакаю з нецярпеннем вашыя каментары, крытыку і парады!!!!

Прыкладаю на ВРІ і MOD
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-05-2013 ў 09:04

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вельмі мяккі, як карту, але логіка добра ты прапусціў ціск турбо, ціск у чыгуначныя магістралі " у выпадку, калі ў вас есць dpf? egr ідзе добра, вы можаце спытаць яшчэ, вось і ўсе
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне legendaryslave,
    дзякуй за вашу дапамогу!!! вы ? праўда ? вельмі мяккія, я не хацеў перабольшваць, па меншай меры, першапачаткова так? будучы пачаткоўцам, я аддаю перавагу дзейнічаць для маленькіх крок, таму спачатку я хацеў бы зразумець логіку, а затым націсніце трохі " пі? з павышэнняў.
    Dpf, я да гэтага часу нават, калі я планую зняць у бліжэйшы час, для турбо і магістралі высокага праглядаю і поўны карт адсутнічае.

Значэння карты turbo прызначаны для выкарыстання ў якасці ціску мэты? у гэтым выпадку, каб даведацца, як працуе турбіна я павінен выдаліць каля 1 бара?
    Якія яшчэ парады я даў бы палепшыць карту?
    grazieeeee

Некалькі саветаў аб тым, як рэдагаваць карты максімальны дыму (парог лямбда-верхняй і ніжняй)? ці параіце мне пакінуць на врі?
    а што тычыцца карты час overboost?

Я не лічу карты rail і турбонаддувом, які я казала... " ці можаш ты мне сказаць, дзе я? .
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-05-2013 ў 09:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карты lamda, калі ў вас есць dpf не ісці пад 1130punti, для астатніх вы можаце abbassarle да гэтага значэння. Лічыць, што 1000 ачкоў роўныя 14.7/1 справаздачу afr, калі сыдзеш у любым выпадку машына rigenerer? pi? часта, але risulter? вельмі пі? "гатовы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Акрамя таго...дадам, што c'? абмежавальнік незадоўга да, што не прымушае вас ісці пад лямбда=1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Акрамя таго...дадам, што c'? абмежавальнік незадоўга да, што не прымушае вас ісці пад лямбда=1
    Вы ўпэўненыя, што вы гэтую рэч? Чаму? я адзіны абмежавальнік, які я знайшоў ? 0,5, а не 1..
    І я магу пацвердзіць, што вы можаце пайсці ніжэй за 1 нават вельмі, і машына ўпырсквае больш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне, хлопцы,
    на сенняшні дзень аўтамабіль ? заўседы добра працуе з картай дыму ў каманду, і значэнне = 1, у цяперашні час? я павінен праходзіць пільны агляд, у цэнтры паметак я зрабіў выяўлення дыму і значэнняў-2.5 / 2.6 такім чынам ? немагчыма, такім чынам, перавышае тэставання.
    Я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, каб пераканацца, што яна можа заставацца на працягу ўсталяванага значэння 0.5 без таго, каб ўстаноўка DPF.
    Нават карту ORI магчыма.
    Хто мне дапамагае????

загадзя дзякуй усім :-)

Прыкладаю врі (defappata) і мод, з якім я зрабіў для вымярэння дымавых газаў.
    159.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Ад гэтага дзедзіч? што ты не знайшоў! XD

Аднак, як ен ? добра, што не апускаецца ніжэй за 1130, у адваротным выпадку рызыкуеце прыбіць DPF.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ...У мяне пазначана ў доме?
    А то вы маеце рацыю...dpf ? есць кароста абсурдным
    PS: але вы Неапалю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Карту rail адрас 1E6364
    карту turbo знаходзіцца крыху раней, чым вы ча in bad dad, паглядзець у 2d.
    Кантралюе карты педаль, у прыватнасці, апошні выгіб.

Старонка 1 з 23 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •