Старонка 8 з 15 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    шчыра кажучы я ніколі не зрабіў, я чытаў набыцце павінна быць, націскаючы гэтую клавішу, у мяне sw delphi, і, убачыўшы абмен валюты, перш чым увайсці, я бачу каманду, але паўтараю, што я кажу, для ідэі, можа быць, было б лепш спытаць у зале для сняданкаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы я ніколі не зрабіў, я чытаў набыцце павінна быць, націскаючы гэтую клавішу, у мяне sw delphi, і, убачыўшы абмен валюты, перш чым увайсці, я бачу каманду, але паўтараю, што я кажу, для ідэі, можа быць, было б лепш спытаць у зале для сняданкаў.
    ..будучы чалавекам вельмі цікава..я ўсталяваў delphi, каб убачыць і зрабіць логі... Але які ?' кнопку самалеце????? Вы можаце мне даслаць фота???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Delphi autocom.jpg
    Дзе ? стрэлка, у ніжнім справа

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Delphi autocom.jpg
    Дзе ? стрэлка, у ніжнім справа
    ,,,!!!!!!!incredibile... Я ўсталяваў delphi для curiosit?..я скапіяваў гэтыя секты gigi вашай гільдыі..але мне тое кнопка не з'яўляецца!!!...ps я таксама актываваць ўсе ліцэнзіі...але ваш ?' крычы? ? абнаўленне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ,,,!!!!!!!incredibile... Я ўсталяваў delphi для curiosit?..я скапіяваў гэтыя секты gigi вашай гільдыі..але мне тое кнопка не з'яўляецца!!!...ps я таксама актываваць ўсе ліцэнзіі...але ваш ?' крычы? ? абнаўленне?
    не, не ? крычы нават не мой, а версія ў мяне '12 finale

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222

першы мод

вось першае змяненне, у тое, што павінна быць dw і яго адпаведных абмежавальнікаў..oviamente corregetemi, калі я памыляюся,па падліках, па-дурному, маючы ўпырску максімальная 60m3 каля пары 320(кошт 1850 у таблічнай яшчэ не расшыфравалі)цяпер з зменамі, унесенымі я змагу надаць каля 70m3...чакаю водгукаў..
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 07:55

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    18E1A4 абмежавальнік крутоўнага моманту
    18e270 іншы абмежавальнік крутоўнага моманту
    18E4C0 верагодна, абмежавальнік дызель
    18EE7C абмежавальнік дызель
    1CA93C я Думаю, гэта заўседы ставіцца да egr, давайце врі
    1ca9a2 гл. вышэй
    1d1870 іншы, хутчэй за ўсе абмежавальнік дызель
    1D222C абмежавальнік дызель

Pe змяненне ад значна больш, у адваротным выпадку не avvertirai нават калі б ен працаваў.
    Педаль я думаю, што гэта апошняя карта тая, што кіруе, то есць тое, што вы не закранулі вас, але можа? спакойна ісці, нават ад золата...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    18E1A4 абмежавальнік крутоўнага моманту
    18e270 іншы абмежавальнік крутоўнага моманту
    18E4C0 верагодна, абмежавальнік дызель
    18EE7C абмежавальнік дызель
    1CA93C я Думаю, гэта заўседы ставіцца да egr, давайце врі
    1ca9a2 гл. вышэй
    1d1870 іншы, хутчэй за ўсе абмежавальнік дызель
    1D222C абмежавальнік дызель

Pe змяненне ад значна больш, у адваротным выпадку не avvertirai нават калі б ен працаваў.
    Педаль я думаю, што гэта апошняя карта тая, што кіруе, то есць тое, што вы не закранулі вас, але можа? спакойна ісці, нават ад золата...
    Immagine.jpg
    ..вось і першы адрас.*****і я павінен інтэрпрэтаваць?
    карты педаль я покрываете але (ўзбагачэння ў акк ад ecm)3 карты..мне здаецца, іх краніце ўсе..ці, можа быць, не тыя,------'?але вы выкарыстоўваеце ecm?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, ecm, як я ўжо? напісаў у незлічоных пост прыводзіць вас да няслушных высноваў, чаму? гуляе дрэнна, і карты, і дае яму імены не па прызначэнні. Малюнак (я з цяжкасцю магу бачыць, што мае дазвол сапраўды бедства), паказвае, што вы глядзіце на карту ў 8бит, табе трэба гэта ўбачыць у 16bit (motorola). тэст, такім чынам, гэта, як правіла, абмежавальнікі крутоўнага моманту на edc16c39 карты 25x1.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    няма, ecm, як я ўжо? напісаў у незлічоных пост прыводзіць вас да няслушных высноваў, чаму? гуляе дрэнна, і карты, і дае яму імены не па прызначэнні. Малюнак (я з цяжкасцю магу бачыць, што мае дазвол сапраўды бедства), паказвае, што вы глядзіце на карту ў 8бит, табе трэба гэта ўбачыць у 16bit (motorola). тэст, такім чынам, гэта, як правіла, абмежавальнікі крутоўнага моманту на edc16c39 карты 25x1.
    ...мама мая..я страціў даволі шмат часу, перш чым адказаць, каб паспрабаваць зразумець тое, што vedevi ты ( Winols) я думаю, вы выкарыстоўваеце тое,акрамя праблем ўстаноўкі,англійская мова,адсутнасць damos.... ? вельмі складаным, менш зразумелым, чым ecm... але ўсе ..тое, што я змяніў гэта ?' было зроблена дрэнна ці нават я рэдагаваў карты, якія не належаць тыя педалі і абмежавальнікі крутоўнага моманту?

Старонка 8 з 15 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •