Старонка 7 з 18 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 172
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    Ок.. Зразумела.. Цяпер гэты мод , тое месца, і спрачаемся..
    Што вы зменіце? табліца пераўтварэнні, калі хочаце савет, не чапаць!

Выгляд дзівацтвы з паловай я спачатку зраблю, некаторыя часопісы ў арыгінале, для capiere, якія карты выкарыстоўваеце. Напрыклад, як дызельнае паліва ўпырсквае ад золата?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Што вы зменіце? табліца пераўтварэнні, калі хочаце савет, не чапаць!

Выгляд дзівацтвы з паловай я спачатку зраблю, некаторыя часопісы ў арыгінале, для capiere, якія карты выкарыстоўваеце. Напрыклад, як дызельнае паліва ўпырсквае ад золата?
    .. Якім адрасе паглядзець у гэтай табліцы пераўтварэнні?для астатняга вы маеце рацыю .. Я да якой-то лагін так, што аснову, на якой можна працаваць.. Пройдзе трохі дзен, серада, ці не ? усе моманты пад рукамі быў кемпер..спадзяюся не стамляць вас..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    можа быць *191B02 ці нават *1D5212
    Як правіла, заўседы знаходзіцца пасля карты "лямбда" але перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, звязаных з групавой перадачы.
    У любым выпадку вяртаюць значэння вельмі дзіўныя абодва (я маю на ўвазе ЦІ ў багоў, дызельнае паліва). Часопіс ? мэтазгодна, каб зразумець што-то.
    Але колькі цыліндраў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    не, ? значэнне вырашыў у ecu, не ? улічваючы вымяраецца! і не ? абсалютна сказаў, што яны павінны быць рэалістычнымі. У маей 159, напрыклад, я прасіў пару 500Nm, я адкрыў усе абмежавальнікі крутоўнага моманту да значэння 500, я пайшоў у табліцы пераўтварэнні пара/IQ, і я ўбачыў, што за 500 экю павінны надаць 100мм^3/дызельнае паліва, таму ў мяне адмыкнутая абмежавальнікі дызель да гэтага значэння, і я праверыў дыягназ, што на самой справе там было 100 мм^3/дызель. Нягледзячы на гэта машына ? далека ад 500Nm фактычныя!

я таксама працую, маю карту, прытрымліваючыся гэтай логіцы? я спыніўся ў 430Nm запыту. якія вынікі вы атрымалі? ўкараняе сапраўды 100mm3 дызель?

x сандра: я паглядзеў вашыя файлы, але я лічу, толькі 2 "абмежавальнікі крутоўнага моманту", называюцца cos? ад ecm, зменены, і больш нічога. што вы хацелі зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    можа быць *191B02 ці нават *1D5212
    Як правіла, заўседы знаходзіцца пасля карты "лямбда" але перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, звязаных з групавой перадачы.
    У любым выпадку вяртаюць значэння вельмі дзіўныя абодва (я маю на ўвазе ЦІ ў багоў, дызельнае паліва). Часопіс ? мэтазгодна, каб зразумець што-то.
    Але колькі цыліндраў?
    ? адзінага Fiat, 4-цыліндравы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ? адзінага Fiat, 4-цыліндравы
    Увага! павінен быць выснову IVECO. забудзьцеся 1.9 multijet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    я таксама працую, маю карту, прытрымліваючыся гэтай логіцы? я спыніўся ў 430Nm запыту. якія вынікі вы атрымалі? ўкараняе сапраўды 100mm3 дызель?

x сандра: я паглядзеў вашыя файлы, але я лічу, толькі 2 "абмежавальнікі крутоўнага моманту", называюцца cos? ад ecm, зменены, і больш нічога. што вы хацелі зрабіць?
    я сумняваюся, што ты бачыў мае файлы, таму што не я іх, размешчаныя... у любым выпадку на 159, аб якім я казаў, вы, здолелі надаць 100мм^3/i, але, магчыма, дзякуючы dpf ? далека ад 500Nm...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    я сумняваюся, што ты бачыў мае файлы, таму што не я іх, размешчаныя... у любым выпадку на 159, аб якім я казаў, вы, здолелі надаць 100мм^3/i, але, магчыма, дзякуючы dpf ? далека ад 500Nm...
    Я не казаў, што я скапіяваў вашы файлы, але што я раблю карту, прытрымліваючыся гэтай логікі.Qunato менш, чым цяпер? што не губляю часу. Таму дым? Чаму? не вазьмі dpf?
    Вы зрабілі тэст на школе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Я не казаў, што я скапіяваў вашы файлы, але што я раблю карту, прытрымліваючыся гэтай логікі.Qunato менш, чым цяпер? што не губляю часу. Таму дым? Чаму? не вазьмі dpf?
    Вы зрабілі тэст на школе?
    не, паліць, вядома, не робіць, dpf не выдаляю чаму? машына ? майго бацьку і ен не хоча праблем у абсалютнай... логіка ? правільна, затым, калі вы паглядзіце ў пост "tidius", знаходзіцеся ўжо? налады амаль вызначана для edc16c39.
    Тэст у школе я не зрабіў і не будзе рабіць, я не клапачуся ведаць, колькі коней, столькі мне не змяніла б нічога, на мяжы, калі я, здараецца, адзін дзень, што мне няма чаго рабіць, я магу паспрабаваць з powerdyn.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    бо ты сказаў, што быў далека ад 500Nm моманту я думаў, што ен ты ўпэўнены... ў Чым? гэты пост, што вы кажаце?

Старонка 7 з 18 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •