Стар. 14 з 42 PrimaПерад ... 4121314151624 ... АпошняеUltima
Вынікі з 131 па 140 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    scuste я не скончыў пракруткі карты! 1d1fdc кут postiniezione (фартуна хочаце, што вы не маеце dpf)
    1e383c і наступных brrrrrr вось чаму ціску не варта гэтай мэты... іншы, што разлікі!

p.s. што б абмежавальнік дыму? адзінае, што я бачу ? арыгінал!

Вочы, аднак, калі вы кладзеце такая карта, асабліва для тых, хто dpf, пу? апынуцца шкодным!!!
    тады, дзякуй за справаздачы

то 1d1fdc я быў раней, быў прысуджаны загадзя preiniezione, вядома, пасля прагляду damos я чытаў тое, што я riportavi ты, але я забыўся пакласці яго назад на врі
    1e383c я чытаў на damos з'яўляюцца абмежавальнікамі дызель, хоць шчыра на damos не былі riposrtato у адпаведнасці з якой правілы, якія абмяжоўваюць, калі дапамажыце мне зразумець, дзе яны працуюць

1c30e8
    1c37ba

есць 2 карты абмежаванне па damos расходу паветра прачытана максімальная, я паклаў перш за ўсе 1200, а другі-1000, які быў 1200 у адпаведнасці з атри карты патоку паветра,
    1c1f86 іншую карту, што я сказаў бы абмежавальнік, і думае, што трэнер вельмі знакамітай дакрануўся да яе гэтак жа, як паглядзець, я б нават заплаціў за гэта, на самой справе на damos не паведамілі, але не ведаючы, я пакінуў

карты дыму на qyesta карта па-ранейшаму не было рэтушаваць, я павінен адпраўляць канчатковы варыянт, але я ўсе яшчэ разлічваючы, у anticipio для 80mm3 і 100mm3, мне не хочацца іх inerpolare, могуць ужо ісці beme, як яны зроблены, іх, па-вашаму?

госпадзе, калі я памыляюся, і вялікі дзякуй за парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось агляд 2 з авансаў, на мой погляд, палепшаны і выпраўленне абсталявання, зробленыя вамі ў частцы абмежавальнікі расходу паветра, які я пакінуў, і абмежавальнік дыму moddati абодва
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1e383dc не простыя абмежавальнікі, я быў няправы я, калі я казаў, што яны павінны былі зрабіць з rail, але damos ставіць іх пад "PFlt_EngPOpCalc: "operation state calculation of particulate filter"". Усе, што мае справу з dpf павінен заўседы заставацца арыгінальным, ? добрае правіла, каб не рабіць шкоды...
    1c30e8 мяне, аказваецца, "1st regenerationmap for static basevalue" будзе мець справу з egr ў рэгенерацыі.
    1c37ba "Map for engine speed and fuel quantity dependent coolant temperature correction at regeneration operation"

p.s. хто ? трэнер вядомы? Можна пісаць таксама праз pm!

p.p.s. авансавыя плацяжы будуць працаваць, у вас есць сістэмы ўпырску дызельнага паліва, што ? у стане забяспечыць колькасныя добра пі? высокія дызельнага паліва, а затым ін'екцыі доўжыцца вельмі мала...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    выпраўленне абсталявання, выкананых, вось файл, я ўсталяваў карты педаль 2d, таму што, здавалася, не на 2d і зняў шыпы 4? на авансы
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1c356c не трэба, і калі не chiudevi egr ад гістарэзіс таксама дало збой.

1c3ef0 не ? нічога.

карты лямбда cos? зрабілі б проста дым, калі б не было біта, што абмяжоўвае да мінімуму = 14,7...

1d28ec уважлівы, як табе ? засталася актыўнай!

я зараз паглядзеў час ўпырску, і па-мойму апошні слупок ? далека ад таго, 100мм^3/i. Каб мець што-то накшталт " павялічваецца на 25% ўвесь слупок да 100 мм^3/i.

duty cycle зменнай геаметрыі вы змянілі, нават, да рэгенерацыі. Перш чым змяняць рэчы, у выпадку, калі праверка на damos (бачыў, што гэтыя рухавікі мы!!!)

астатнія ? ок, але з дапамогай педалі вы можаце таксама запытаць да 500, затым sar? абмежавальнік дыму зафіксаваць вас у гэтай просьбе, калі вы не дастаткова паветра, але таксама і тое, павінен быць зменены адпаведным чынам (што значыць стаяць за яго не менш 13,5 у AFR)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Толькі я прыходжу з працы, падкажыце, дзякуй. Як fjnziona абмежавальнік дыму, адносіны steccbiometrico 14.7 ў, што лічба складае, як канверсія? 1? Думаеце, што карту 100mm2 я ўзяў з карты 170cv 2000. Значэння для астатніх часоў была або аналагічныя, а затым correggendole трохі, я думаў, там. Я зрабіў разлікі zulla карту часу, для кожнага значэння ? паведамлялася таксама час нас ставіць фарсункі адкрывацца каля 200us праўда? Я рэйку з предоста 1696 і вымяраецца 1730, ? нармальна? Цяпер я думаю, што я мог бы змясціць яго, нават на врі праглядаў запыты праз абмежавальнікі і nn падманваючы ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Толькі я прыходжу з працы, падкажыце, дзякуй. Як fjnziona абмежавальнік дыму, адносіны steccbiometrico 14.7 ў, што лічба складае, як канверсія? 1? Думаеце, што карту 100mm2 я ўзяў з карты 170cv 2000. Значэння для астатніх часоў была або аналагічныя, а затым correggendole трохі, я думаў, там. Я зрабіў разлікі zulla карту часу, для кожнага значэння ? паведамлялася таксама час нас ставіць фарсункі адкрывацца каля 200us праўда? Я рэйку з предоста 1696 і вымяраецца 1730, ? нармальна? Цяпер я думаю, што я мог бы змясціць яго, нават на врі праглядаў запыты праз абмежавальнікі і nn падманваючы ecu
    яго stechio 14,7 = 1000.
    На 2.0 фарсункі-й? вялікія, таму рахункі будуць завышаныя! іх у працэнтах, як я табе раіў! Rail, не ? нармальна, што як вымяраецца значэнне ідзе над мэтай, ecu не робіць гэтыя разлікі, павінен абавязкова прытрымлівацца таго, што вы задалі табе!!! Паспрабуйце паставіць яго на врі і паглядзець, калі такім чынам, варта сваей мэты, нават калі гэта і так? не так ? магчыма, што вы калі рэгулятар лопнуў!
    У любым выпадку, паспрабуйце выкарыстоўваць ціск pi? высокі расход паліва больш, гэта значыць, зша 1680 на 90мм^3 і 1650 для 80-х, і cos? далей да raccordarti з арыгінальнай карце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Ужо nn, я стаў пробай ў магістралі rail можа быць ? гэта таму, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Ужо nn, я стаў пробай ў магістралі rail можа быць ? гэта таму, што
    спачатку я паспрабаваў бы, як ен паводзіць сябе з врі, але вымяраецца, павінна быць наступная мэта... гэта ? факт!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Nn воск tabtissima розніца, якая вымяраецца 1730 запыце 1696, то цяпер я ад няспраўнасці рухавіка ecu ведаю, бачыць, што яна дрэнна напісана, што я зрабіў які-то іншы раз, як толькі я вяртаюся дадому, мае выпраўлення і налічэння

Стар. 14 з 42 PrimaПерад ... 4121314151624 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •