перамогі!!!! з абмежавальнікамі крутоўнага моманту зменены iresco надаць 100mm3 дызель рэальных без змены ne карту часоў ne карту пераўтварэнні!! sis і арганізацыі, аказання больш лінейнай і магутнасці, я лічу, што з максімальнае ціск у магістралі rail 1714 года, у той час як у мяне усталяваны на max 1680, так што я б сказаў, што ecu робіць разлікі ў адзіночку, у мяне быў невялікі спад у 4-га марка на 3000 аб, я не ведаю, калі былі авансавыя плацяжы, у 3-га не адчуваю, можа быць, чаму ? больш кароткі, cmunuqe я вельмі задаволены вынікам, крыху менш бартавога кампутара на пункт "расходу".
карту ? тут для ўсіх тых, хто мае патрэбу ў аўтамабілі, на гэтыя абмежавальнікі, яны ж таксама для 150cv бачыў ад damos, апошняя карта, якую зрабіў я таксама прынес абмежавальнікі дыму ў 500 і выцягнуў радок прама, проста нават тыя, для інфармацыі, мне трэба руку, каб пераканацца, што авансавыя плацяжы могуць пайсці добра для 80mm3 і 100mm3, таму што я не хачу, што frenassero іх у 3000 абаротаў у хвіліну, трохі паскарэння, а затым, калі я стаўлю да дасканаласці, нават тых, хто ўтрымаў канчатковым рахунку, каб усе маглі яго вельмі добра выкарыстоўваць