што ? параметр, які надрукаваны вытворцам на кожны аўтамабіль, дызель. Карта запэўніваю вас, што вы можаце спакойна выправіць такое паводзіны, і калі вы добра ведаеце, як ўзаемадзейнічаюць паміж сабой розныя карты, вы зможаце ствараць вас адказ, як вы хочаце.
Учора, напрыклад, я змяніў gt150, уладальнік раней 147 2.0 ts і патрабаваў дастаўкі ад turbobenzina у GT, так? я маю намер абыйсціся 80mm^3/i ва ўсім дыяпазоне абаротаў карысныя (ахвяраваўшы трохі нават крутоўны момант на нізкіх), але кліент сказаў, што я яму рамонт машыны!
Гэта азначае, што калі вы ведаеце, як дзейнічаюць розныя карты змяненне будзе? у дакладнасці як калі яго чакае.
Прабачце за OT, цяпер давайце вернемся ў тэму.
Яшчэ крыху цярпення... Тут, у Турыне, час і недастойных.. ? каб зрабіць з часопіса я хацеў хоць бы адзін дзень без дажджу..
Прывітанне ўсім..сення я зрабіў некалькі тэстаў, з дыягназам дадаў..autocom мне, як справы? паліва ўпырскваецца "максімальная" 61m3per i.... Як вы думаеце, колькі я магу прынесці і дзе гэта, так як у карту?
часткі з табліцы пераўтварэнні пара/IQ і пераўтварэнне гэтай сферы ў пары, то апынецеся ў карты педаль і ў розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту.
Калі чалавек часопіс, я думаю, што можа дапамагчы
не, я думаю, што я павінен націснуць на сымбаль самалета, усталяваць дадзеныя, якія вы захоўваеце, то адшукаць іх у мікра-sd.
Табліцы пераўтварэнні, то я спрабую даць вам правільны адрас.
няма, такім чынам, калі я правільна памятаю, вы толькі захоп кадра, у якім націсніце на фота, затым імгненне.