можа быць *191B02 ці нават *1D5212
Як правіла, заўседы знаходзіцца пасля карты "лямбда" але перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, звязаных з групавой перадачы.
У любым выпадку вяртаюць значэння вельмі дзіўныя абодва (я маю на ўвазе ЦІ ў багоў, дызельнае паліва). Часопіс ? мэтазгодна, каб зразумець што-то.
Але колькі цыліндраў?
я таксама працую, маю карту, прытрымліваючыся гэтай логіцы? я спыніўся ў 430Nm запыту. якія вынікі вы атрымалі? ўкараняе сапраўды 100mm3 дызель?
x сандра: я паглядзеў вашыя файлы, але я лічу, толькі 2 "абмежавальнікі крутоўнага моманту", называюцца cos? ад ecm, зменены, і больш нічога. што вы хацелі зрабіць?
не, паліць, вядома, не робіць, dpf не выдаляю чаму? машына ? майго бацьку і ен не хоча праблем у абсалютнай... логіка ? правільна, затым, калі вы паглядзіце ў пост "tidius", знаходзіцеся ўжо? налады амаль вызначана для edc16c39.
Тэст у школе я не зрабіў і не будзе рабіць, я не клапачуся ведаць, колькі коней, столькі мне не змяніла б нічога, на мяжы, калі я, здараецца, адзін дзень, што мне няма чаго рабіць, я магу паспрабаваць з powerdyn.
бо ты сказаў, што быў далека ад 500Nm моманту я думаў, што ен ты ўпэўнены... ў Чым? гэты пост, што вы кажаце?