Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    я іх давайце страціць, па-мойму 100 еўра pochini і ? лепш не рызыкаваць, функцыя модуля ? "падмануць" сігнал, падманваючы эбу, што ціск pi? нізкія, як яны на самой справе і, адпаведна, эбу ўсе падымае і пераносіць да ****llo вышэй і цюй? у вас прырост прадукцыйнасці
    Вы маеце рацыю,лепш добрую карту ад эбу, але ў асноўным, калі ідзеш на навобмацак ціску ў рампы зрабіце тое ж самае, што модуль, калі не адпавядаць аб'ему нататкі-і ўсе, вы ўжо? што добрыя веды).... Аднак розніца ў тым, што вы адчуваеце, таксама з модулямі..

garret
    Guest
    праблема-ціск у тота, некаторыя модулі танныя ўстаюць празмерна ціск у ****llo помпы высокага ціску і ў доўгатэрміновай перспектыве яны deleterei ж, я прывяду такі прыклад, калі ціску ў рампы ? у 1600bar, з модуль, вы можаце атрымаць таксама ў 1700/1750 бар і ? лагічна, што машына штурхае моцны, праблема ? што ў тых цісках адправіць помпа стрэс выдатным, з карту, зробленае ў doc замест гэтага вы можаце адчуваць ы? нізкі з ціскам і працаваць на іншых параметрах, з надзейнасць? агульнага значна вышэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    праблема-ціск у тота, некаторыя модулі танныя ўстаюць празмерна ціск у ****llo помпы высокага ціску і ў доўгатэрміновай перспектыве яны deleterei ж, я прывяду такі прыклад, калі ціску ў рампы ? у 1600bar, з модуль, вы можаце атрымаць таксама ў 1700/1750 бар і ? лагічна, што машына штурхае моцны, праблема ? што ў тых цісках адправіць помпа стрэс выдатным, з карту, зробленае ў doc замест гэтага вы можаце адчуваць ы? нізкі з ціскам і працаваць на іншых параметрах, з надзейнасць? агульнага значна вышэй
    ...не вы, я абсалютна даючы няправільныя,я проста хацеў удакладніць( з той правяраў), што тыя, рэгуляваная ад 1 да 10, даюць ціск па-рознаму ў залежнасці ад таго, як сем,і ясна, што калі пакласці яго на максімальны рызыка ўстойлівасць без расслаивания помпа,фарсункі і, калі хочаце дрэнна зрабіць прыгожае адтуліну ў поршні....

garret
    Guest
    ціхі гоку, я не хацеў быць крытыка, сапраўды, было толькі для таго, каб растлумачыць канцэпцыю, ясна ;-)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ціхі гоку, я не хацеў быць крытыка, сапраўды, было толькі для таго, каб растлумачыць канцэпцыю, ясна ;-)
    ваш брэнд?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    ? у cr2pro у cntech, я купіў новы, каля 3 гадоў таму, на думку многіх, вельмі добра працуе і на маім аўто, што і некаторыя сябры так і не далі праблемы, цяпер, я зараз, я зняў яе, але ,я спрабую на 320d 163cv, і я павінен сказаць, што ідзе ад бога, то карту ? іншая рэч, але некаторыя аддаюць перавагу форму прастата? мантаж і выключэнне з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Msport ты брэнд, у прыватнасці? прадаем модулі?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    Msport ты брэнд, у прыватнасці? прадаем модулі?
    не,у майстэрні, мы не прадаем адсутнасць модуля аддаем перавагу дзейнічаць на адлюстраванне,калі яно адбудзецца, кліент, які прыносіць і хоча, усталяваны па сваім меркаванні, мы робім гэта для астатніх раз'ем obd.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    ? у cr2pro у cntech, я купіў новы, каля 3 гадоў таму, на думку многіх, вельмі добра працуе і на маім аўто, што і некаторыя сябры так і не далі праблемы, цяпер, я зараз, я зняў яе, але ,я спрабую на 320d 163cv, і я павінен сказаць, што ідзе ад бога, то карту ? іншая рэч, але некаторыя аддаюць перавагу форму прастата? мантаж і выключэнне з дапамогай пульта дыстанцыйнага кіравання
    я спрабаваў на p? час таму бланк нябесны, я павінен сказаць, што не я ? здалося, што дрэнна, налад не вельмі шмат, але паляпшэння не адзначалі, цяпер я перачытваў на сайце, у форму, у якой вы паказваеце, мне здаецца, што я што-то ў пі?, нават 40V ў pi? яны дасягаюць па-вашаму?

garret
    Guest
    многае залежыць ад тыпу рухавіка і эбу, калі ўсталяваны абавязак на 2.0d вы таксама атрымаеце 25cv

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •