Старонка 2 з 12 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі 11-20 з 115

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    У мяне есць А3, вельмі бяспечна і заўседы мая, я магу рабіць павароты ў залішняй паварочвальнасці ў бяспецы, нават, чаму?, кажу заўседы мая, esp спрацоўвае з хвіліну затрымкі. Як і рухавік, ну тыя 140cv чую шмат, а, як кажа Msport з некалькі налад, вы ідзяце гэтак жа, лепш, але калі ў вас есць кэш-c'? заўседы 170CV і, магчыма, з кабрыялет або з панарамны даху *_*

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Таму што 120 робяць шчаслівымі механікі? я tt гэта недахопы іх бачу...што турбо бензін толькі і выключна td
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    дызель або бензін грошай дазваляе 2 выгляду адрозніваецца ад кіравання.
    Вам падабаецца стральба на нізкіх, самастойнасць і плюс пара... выбраць дызель
    Вам падабаецца падаўся рухавіка.. пачуць яго павярнуць уверх, не мае значэння, аўтаноміі ..... выбраць бензін... лепш, калі турбо....

Я асабіста ўзяў ад дызеля група vw, не, чаму? я лічу лепш... (мае недахопы, як і ўсе рухавікі ў звароце, у мяне гольф 130cv mk4), чаму? мой стыль кіравання замуж у поўнай меры з характарыстыкамі рухавіка....
    Я заўседы да 2000 абаротаў, у сярэднім, у 1500gg, я падаю часта, нават на 1000 абаротаў у 6? і я магу ісці... турба выходзіць амаль маментальна, цягне добра на высокіх.. не ? вядома, як і bmw... я рэдка хаджу, у мяне прабег больш 1200km....х, дзе паміж прыпынкамі на аўтамат і рэалізацыі рухавіка я задаволены, я не кажу, што я лічу яго трактар ... pd ? трактар, пазначаны x, пайсці далей, чым на 40 км/ч.... + ціхі тое з таго, калі ўсе было х 6? руху.... Сын 15 гадоў, што я езджу гэтыя трактары..... Выбачайце, x l' O. T.

НАВІЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    16
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    дызель або бензін грошай дазваляе 2 выгляду адрозніваецца ад кіравання.
    Вам падабаецца стральба на нізкіх, самастойнасць і плюс пара... выбраць дызель
    Вам падабаецца падаўся рухавіка.. пачуць яго павярнуць уверх, не мае значэння, аўтаноміі ..... выбраць бензін... лепш, калі турбо....

Я асабіста ўзяў ад дызеля група vw, не, чаму? я лічу лепш... (мае недахопы, як і ўсе рухавікі ў звароце, у мяне гольф 130cv mk4), чаму? мой стыль кіравання замуж у поўнай меры з характарыстыкамі рухавіка....
    Я заўседы да 2000 абаротаў, у сярэднім, у 1500gg, я падаю часта, нават на 1000 абаротаў у 6? і я магу ісці... турба выходзіць амаль маментальна, цягне добра на высокіх.. не ? вядома, як і bmw... я рэдка хаджу, у мяне прабег больш 1200km....х, дзе паміж прыпынкамі на аўтамат і рэалізацыі рухавіка я задаволены, я не кажу, што я лічу яго трактар ... pd ? трактар, пазначаны x, пайсці далей, чым на 40 км/ч.... + ціхі тое з таго, калі ўсе было х 6? руху.... Сын 15 гадоў, што я езджу гэтыя трактары..... Выбачайце, x l' O. T.
    я заўседы быў прыхільнікам вашага аўтамабіля.. як эстэтычны стыль.. і як рухавік.. цяпер гэтыя аўтамабілі маюць ankke пі? 10 гадоў.. і яшчэ, калі я ў гэтым годзе k мне споўнілася 18 гадоў.. і я апыняюся без аўто.. я б aquistarne... xk я згодны з вамі.. я люблю кіраўніцтва па ТРАКТАР!!
    Ваш рот знаходзіцца ў тоўстай вашага рухавіка!!

НАВІЧОК L'avatar di Albertolnd
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    16
    А між спіс аўтамабіляў пералічаных я аддаю перавагу гольф 1.9 TDI.. ці leon 1.9 TDI.. Я ведаю, машыны mastine.. спортам.. і магутны.. і яшчэ, калі ў якасці аздаблення аддаю перавагу 147.. але анке усе bmw 120D не дрэнна.. мой механік з h? занадта прыгожая.. і тут я кажу лікаў k f?!! :P
    Ваш рот знаходзіцца ў тоўстай вашага рухавіка!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    вы на самай справе я люблю дызель x-момант на выхадзе адразу...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    вы на самай справе я люблю дызель x-момант на выхадзе адразу...
    паважаны зямляк, можа быць, вы так кажаце, таму што вы ніколі не спрабавалі бензін, як Гасподзь comanda. тэст spec-c з турбінай twin scrool і дызель табе забыцца іх, тыя аўтамабілі, якія пачынаюць цягнуць з 1500 абаротаў да 7500... гггг добрыя часы. але калі я магу сабе гэта дазволіць, па мне задні прывад на bmw, вам варта пакінуць яе страціць. аўто сапраўды выдатныя, але на мокрай дарозе становяцца даволі складаных і, як кажуць, паляванне, коні, як і гэтыя аўтамабілі, не ? цяжка. я падняўся на гольф старой серыі 6-ступеністая 130cv, ішоў вельмі добра, і рабіў так жа, але тое, што я ўражанне? было 147 150cv пераназначаны, то аўтамабіль, здавалася, быка, нават калі мне не падабаюцца хуткасці fiat, чаму? рыпанне усюды

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Я не матацыкл, але час таму я спрабаваў Mv Agusta Brutale і не хадзіў, нічога не баліць...нават гук быў добры! а ? праўда...Ducati sounds good!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    Я не матацыкл, але час таму я спрабаваў Mv Agusta Brutale і не хадзіў, нічога не баліць...нават гук быў добры! а ? праўда...Ducati sounds good!!!
    Але адна справа прыгожыя ducati ? так жа, з-за сухога трэння, якое мае той тыповы гук ад ducati.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    28
    безумоўна 120d яшчэ лепш, калі 123d.

Старонка 2 з 12 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні