Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Праблема Polo 1.4TDI 1037354620

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89

Unhappy Праблема Polo 1.4TDI 1037354620

Добры вечар усім,
    у аўтамабілі на аб'ект у мяне запускаецца scodifica за ўсе на flash car ? гульню і ўсе ок, звычайныя мігцяць індыкатары (напальвання і иммо)
    сення пасля трох дзен тэлефануе кліент і кажа мне, што аўтамабіль не заводзіцца.
    Механік раене спрабавалі зрабіць дыягностыку і кажа, што ecu не адказвае.
    Заўтра я павінен прыбыць з падводы і давайце паглядзім, што кажа,
    вам ? выпадкова ці капітан толькі мне ste дзіўныя рэчы ......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    які-то перегорел засцерагальнік, і ecu не дыягнаставаць??'
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Але ? віны dell иммо аўтамабіля, які не заводзіцца?? Мы ўпэўненыя,?? З-за дыягназу ? магчыма, што не выходзіць xk? ? было зроблена ў агульнай складанасці??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89
    За тое, што не частка, не ведаю, заўтра прыходзіць да мяне ў майстэрню, і мы бачым, для дыягностыкі, нават калі ? было зроблена агульная колькасць павінны ўвайсці, можа быць, як кажа Carlo Abarth можа быць праблема харчавання ecu, я не ведаю, механік, які спрабаваў дыягназ, што ен зрабіў, заўтра вы будзеце бачыць?.
    Я проста хацеў бы ведаць, калі ў які-небудзь іншы карыстальнік форуму было здарыцца нешта падобнае.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    можа быць scodifica, што не робіць дыягностыку і падзеі, якія не частка ? inputabile, напрыклад, іншая праблема
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    вы ame і здарылася, што scodifica здаецца, што пойдзе, ну, а праз некаторы час ад праблем, скажы мне bosch нумар ecu, што мы бачым, калі вы pou зрабіць з e2p
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Калі ласка, праверце дыеды ўнутры ecu на харчаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89
    Абнаўлення машыны не было diagnostiare, падлучанага ecu ў школе і nada de nada, замена 29f400 з бліскучай новай і зыходны файл, выкананы scodifica за ўсе на E2p, а flash і машыны ? ўваскрашэнне, заўтра паглядзім, калі паводзіць сябе добра, звычайна я scodifico заўседы на E2p, але ў гэты раз па радзе аднаго я паспрабаваў на flash, і ў мяне былі праблемы, sar? справа, аднак, сення мы вяртаемся да асноў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Жэрар Visualizza Messaggio
    Абнаўлення машыны не было diagnostiare, падлучанага ecu ў школе і nada de nada, замена 29f400 з бліскучай новай і зыходны файл, выкананы scodifica за ўсе на E2p, а flash і машыны ? ўваскрашэнне, заўтра паглядзім, калі паводзіць сябе добра, звычайна я scodifico заўседы на E2p, але ў гэты раз па радзе аднаго я паспрабаваў на flash, і ў мяне былі праблемы, sar? справа, аднак, сення мы вяртаемся да асноў.
    тых, хто пакінуў стары шлях для новай, ведае, што напісаць, але не ведае, што ўсяго важней тое, што вы вырашылі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •