Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

Alfa Romeo Gt 1.9 jtdm 150cv памылка can

добрай раніцы, хлопцы, я ў майстэрні, альфа gt 1.9 jtdm 150cv, avolte на карціну, я код памылкі, памылка vcd, памылка asr.....
    у дыягностыцы рухавіка, я лічу: u1600 электронны ключ і u1700 сеткі can (ncm-nbc)

у боды кампутары, я лічу: b1023 паслядоўнай лініі W.....

для каго-то ? ніколі не здаралася??? я адкрываю бартавы кампутар, каб убачыць, калі c'? вада ці што???

што скажаце???

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    калі c ? памылка, якая прыводзіць да can-чаму? не вымерайце супраціў кальца ў момант, калі ў вас загана?
    магчыма, адсутнасць дыялогу з-за ecu з многіх, звязаных з яго можа і не мець згоду запуску ці іншыя праблемы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    калі c ? памылка, якая прыводзіць да can-чаму? не вымерайце супраціў кальца ў момант, калі ў вас загана?
    магчыма, адсутнасць дыялогу з-за ecu з многіх, звязаных з яго можа і не мець згоду запуску ці іншыя праблемы
    вялікі дзякуй alice dell' info.... сення я разабраў цела, знайшоў відэлец за трохі выйшла з ладу..... паўторнага тота.... але нада.... цяпер праблема ? паўторна....
    як вымераць супраціў dell' кольца??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    тое, што вы хацелі гарма, каб праверыць супраціў паміж двума кабелямі, што павінна быць 60 м.
    Калі праблема ? блок кіравання, неабходна зразумець, у чым' ? і адзіны спосаб, які я ведаю) ? у гэтай адлучыць блок кіравання і высветліць, якія перапынення сувязі або знаходзіцца лінія для яго няспраўнасці

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў giama Visualizza Messaggio
    тое, што вы хацелі гарма, каб праверыць супраціў паміж двума кабелямі, што павінна быць 60 м.
    Калі праблема ? блок кіравання, неабходна зразумець, у чым' ? і адзіны спосаб, які я ведаю) ? у гэтай адлучыць блок кіравання і высветліць, якія перапынення сувязі або знаходзіцца лінія для яго няспраўнасці
    супраціў лініі CAN ? 120 ом!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    вялікі дзякуй alice dell' info.... сення я разабраў цела, знайшоў відэлец за трохі выйшла з ладу..... паўторнага тота.... але нада.... цяпер праблема ? паўторна....
    як вымераць супраціў dell' кольца??
    мультиметр для вымярэння супраціву і чытайце значэнне паміж can H і can L, калі значэнне, якое чытаць не ? 120 ом у вас праблема

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я, шчыра кажучы, сення я зрабіў тысячу выпрабаванняў.... рэч надзвычай дзіўным.... што я зрабіў, калі.... калі ўзнікае праблема, калі я настойваю, каб з ключа, ўключаю і выключаю неаднаразова.... у рэшце рэшт частка.... здаецца, як rel? што не перамыкаецца.... што-то накшталт, але отн? я правяраў іх усе і ўсе яны добрыя.... блокі кіравання, якія па can... з'яўляюцца: блок кіравання рухавіком, блок кіравання abs, бартавога кампутара і аўдыесістэмы, ці не так?
    праблема, кажа, што гэта вузел паміж нсм і ncb.... што я інтэрпрэтуюць, як вузел бартавога кампутара і вузел блок кіравання рухавіком.....
    таму я думаю, што праблема на дадзены момант, як бодзі-жа....
    заўтра я спрабую змяніць боды з аднаго на другі-gt, я клон і я паспрабую.....
    паглядзім, што выйдзе.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    калі ў вас есць possibbilit? з загана зрабіце тэст, каб прывесці ў рух з 5 лічбы eletronic code.
    з дыягназам на бартавы сеткі вы можаце ўбачыць блокі кіравання ў шыне can, калі есць,наогул, ці з памылкамі.хоць па мне,калі няспраўнасць сувязі can ? не варта porer мець зносіны.
    тым не менш, сярод усіх блокаў кіравання, я падазрэнні, больш я іх у дачыненні да цела(не выключаючы і іншыя).

p.s значэнне 120ohm ? значэнне па змаўчанні для лініі can або ? толькі для групы "фіят"?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    прывітанне, хлопцы, 120ohm, а значэнне B-CAN у той час як тут мы гаворым аб C-CAN, які павінен мець супраціў, роўнае 60ohm.. праводка схільная вымераць і кручаная пара, якая мае правады карычневы і зялены, якія злучаюць BCM (body computer) І СМ(блок кіравання рухавіком) пін-коды, якія зацікаўлены, 37 can-H і 36 can-L на раз'ем ад бартавога кампутара, размешчаны на пярэдняй панэлі, якія злучаюцца ў вас pin-код 83, 84 блок кіравання рухавіком да раздыма Ў бок праводкі.. затым ад блока кіравання рухавіка, на выхадзе кручаная пара кантакты 61 і 62, якія ідуць на ABS АБО Esp, у залежнасці ад камплектацыі. я б парэкамендаваў вам паспрабаваць continuit? і супраціў адносна масы правадоў, што адыходзіць ад цела і ідуць на блок кіравання рухавіком..
    Цярпенне і цнота моцных..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, 120ohm, а значэнне B-CAN у той час як тут мы гаворым аб C-CAN, які павінен мець супраціў, роўнае 60ohm.. праводка схільная вымераць і кручаная пара, якая мае правады карычневы і зялены, якія злучаюць BCM (body computer) І СМ(блок кіравання рухавіком) пін-коды, якія зацікаўлены, 37 can-H і 36 can-L на раз'ем ад бартавога кампутара, размешчаны на пярэдняй панэлі, якія злучаюцца ў вас pin-код 83, 84 блок кіравання рухавіком да раздыма Ў бок праводкі.. затым ад блока кіравання рухавіка, на выхадзе кручаная пара кантакты 61 і 62, якія ідуць на ABS АБО Esp, у залежнасці ад камплектацыі. я б парэкамендаваў вам паспрабаваць continuit? і супраціў адносна масы правадоў, што адыходзіць ад цела і ідуць на блок кіравання рухавіком..
    паміж B і can-C can не змяняецца R унутраная, чаму? першы ecu і апошні ecu заўседы будуць мець R замыкання ад 120 ом, зменіцца толькі хуткасць? перадачы дадзеных (C can-ад 10 кбіт / з 125 кбіт / з і C can ад 125 кбіт / з 500 кбіт / з)...я, вядома, я быў няправы, паказваючы, 120 ом, як агульнае значэнне, чаму? у рэальнасці? ? 60 ом (R паралельна), таму, калі вы памерыце-й? 60 ом або 120 ом c ? праблема сувязі.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •