і нават пытанне такі досвед, які робіць,вы ўбачыце, што з часам гэта магчыма, і таксама шмат ты
і нават пытанне такі досвед, які робіць,вы ўбачыце, што з часам гэта магчыма, і таксама шмат ты
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Мы ўсе тут для гэтага!!!![]()
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Карты, што азначае, ecm, як карты паскаральніка ад break, здаецца, тыя, але не быў бы так упэўнены, бачачы, што наступнае за 3, што будзе, выкладзенымі c'? карта 16x16 >> 1C209C, што я d? ўражанне, што гэта+, паказаным...., калі мы параўнаем абмежавальнік крутоўнага моманту, здаецца, што + давяраць так, каб? я магу і памыляцца...
У ****llo турбіны я бачыў карту overboost, што x-зменнай геаметрыяй мне здавалася дзіўным, я зрабіў пошук у інтэрнэце і што я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксаванай геаметрыі кіруецца пнеўматычныя ад ecu...
У edc16-там павінна быць карта Nm>>Iq, я магу знайсці яе, як правіла ? неўзабаве пасля гэтага час ўпырску....
Карты дыму могуць быць гэтыя адрасы?? усе 16x16
190358
19059C
1907E0
І гэта 16x25 191B02, што карту можа быць? Пераўтварэнні??
Я бачу, што вельмі часта карты супыну восі X прыбывае ў 3200, што адпавядае гэтыя восі??? Дызель або Нм??
Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...
Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....
Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
Вы спрабавалі mvere карты з winols...??
Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..
C'? дэма-версію, я таксама ў damos x гэтага ecu.
Я выкарыстоўваю альбо winols x карты ў формулы, таблічны, што ecm x 2d... адзін побач з іншым.. Вам дапамагае, як вы ведаеце...
Як правіла, вось x павінна быць дызель, а не Нм? мяне цяпер узнікаюць сумненні, для гэтага ecu...
Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.
Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....
ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???