Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 172
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    і нават пытанне такі досвед, які робіць,вы ўбачыце, што з часам гэта магчыма, і таксама шмат ты
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Мы ўсе тут для гэтага!!!
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ..і не дай бог..загадзя дзякуй за дапамогу,,,

Гледзячы на карту, у есм я заўважыў іншае, што для мяне дзіўна,голас ціску ў рампы ў нас есць дзве карты, якія вельмі адрозніваюцца між сабой, другі з крокам добра, я вырашыў,вы ведаеце, для чаго патрэбныя ўсе і ў два, і ў якім абставінах і л. іншы. .?,і мне пацвердзілі, што карту педалі на гэты блок кіравання, і ў тым, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні.?

Карты, што азначае, ecm, як карты паскаральніка ад break, здаецца, тыя, але не быў бы так упэўнены, бачачы, што наступнае за 3, што будзе, выкладзенымі c'? карта 16x16 >> 1C209C, што я d? ўражанне, што гэта+, паказаным...., калі мы параўнаем абмежавальнік крутоўнага моманту, здаецца, што + давяраць так, каб? я магу і памыляцца...
    У ****llo турбіны я бачыў карту overboost, што x-зменнай геаметрыяй мне здавалася дзіўным, я зрабіў пошук у інтэрнэце і што я бачу ? mitsubishi TF035 у фіксаванай геаметрыі кіруецца пнеўматычныя ад ecu...

У edc16-там павінна быць карта Nm>>Iq, я магу знайсці яе, як правіла ? неўзабаве пасля гэтага час ўпырску....
    Карты дыму могуць быць гэтыя адрасы?? усе 16x16
    190358
    19059C
    1907E0

І гэта 16x25 191B02, што карту можа быць? Пераўтварэнні??

Я бачу, што вельмі часта карты супыну восі X прыбывае ў 3200, што адпавядае гэтыя восі??? Дызель або Нм??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...
    Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
    П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
    Вы спрабавалі mvere карты з winols...??

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
    П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
    Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..
    C'? дэма-версію, я таксама ў damos x гэтага ecu.
    Я выкарыстоўваю альбо winols x карты ў формулы, таблічны, што ecm x 2d... адзін побач з іншым.. Вам дапамагае, як вы ведаеце...
    Як правіла, вось x павінна быць дызель, а не Нм? мяне цяпер узнікаюць сумненні, для гэтага ecu...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio

Я разважаў пра "3200".. я Думаю, крутоўны момант, маючы сродкі, як максімальны крутоўны момант 320 нм.. Можа быць 3200/10...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.
    Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
    ? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....

ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???

Старонка 4 з 18 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •