Не рэкамендую вам чапаць турбіну, выпрабаванні, з указаннем даты..
націсніце на абмежавальнікі крутоўнага моманту ў вас адразу ж крутоўны момант і трохі паменшыць выдатак
вы, attualmenente я думаю я таксама, што ў дачыненні да ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, але час ўпырску і ўсе карты, звязаныя з дызель-то дзіўныя, здаецца, што яны маюць каэфіцыент пераўтварэння 0,02, такім чынам, да кошту 5000 паведамляецца на дызельнае паліва, якія адпавядаюць 100mm3, што вельмі праўдападобна, калі вы паглядзіце на час ўпырску, што такім чынам будуць нацягнутыя да 150 мм^3/i.
..я што-небудзь прапусціў.. Калі 5000 ( зыходнае значэнне), павінна адпавядаць 100m3/i..мы замест таго, каб ori максімум 60m3/i....перамешчаныя ў 6500, мы павінны мець 130m3/i...і замест гэтага мы 67m3/i...., дзе-л. ўлоў?(ps зараз я палова карту і заўтра спрабую)
гэты файл для тых, хто не ведае загрузцы ў winols пасля загрузкі адпаведных файлаў, для якіх ? была створана з мужчыны? project -> Экс - > Майстры -> Майстры map pack. паказвае драйвера, ecm, створаныя мной, я спадзяюся, з фактарамі пераўтварэнні правільныя.
WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip
Ок.я гляджу на карту ecm,я бачу, знайсці карта час, і я дам вам ведаць..
Выберыце толькі час ўпырску на карце таблічнай без адаптацыі break гэта толькі ілюзія, зменшыць расход паліва, калі ў сярэдзіне ? абсталяваны бартавым кампутарам, чаму? памылка паміж спажываннем разлічваецца і фактычная павялічыць?. Я бачыў на галоўнай старонцы ў egr, gi? гэта павышае эфектыўнасць тэрмадынамічнай рухавіка, а то я бачыў карту, але калі ен валодае змянянай геаметрыяй turbo ў mollerei некалькі адсоткаў, так што есць p? менш супрацьціск ог.
X авансы б чакаць, што дакрануцца да іх,....