Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: у svbl

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150

у svbl

прывітанне, хлопцы.
    я адкрываю гэтую тэму, каб гаварыць аб single value booster limiter, які ў тэорыі ? у limitaore фарсіравання, што урбина можа дасягнуць
    знаходзіцца побач з карту абмежавальнік ціску, як правіла, на tdi.

цяпер у адсутнасць манометра і пасля таго, як усталяваны значэнняў для адлюстравання на vag-com больш 2600mbar на канал turbo, над якім не знаемы,
    я лічу, што з piccate 2900 2800 мбар.
    таксама могуць быць НЕДАКЛАДНЫМІ гэтых значэнняў, каб разблакаваць абмежаванне адлюстравання 2600mbar; але, акрамя гэтага, як дзейнічае на самай справе SVBL??
    там усталяваны 2700mbar крычы быў 2620mbar
    варта абмежаваць у millimetro. вы ведаеце, што-то яшчэ?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    няма.?
    у рэшце рэшт я svbl калі я, напрыклад, 2700mbar ? упэўнены, што не пайду " вышэй 1.7 бар пік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я кажу пра mjet і анекдоты, c'? таксама l?, і не абмяжоўвае вымеранае ціск, але ціск у мэта, то есць калі ў вас есць працоўны цыкл геаметрыі, што d? ціск pi? высокай мэты, той біт gi? не comander? pi? нічога... кіравання ціскам наддува у сучасныя аўто ? адна з рэчаў, pi? складаныя...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    у дакументах, якія я знайшоў у сеткі, кажа, што svbl ? абмежавальнік абсалютнай, які, аднак, акрамя гэтага парога dil ціску памер.
    як гэта часта здараецца, калі кінуць яго ў дызельнае паліва нізкія ? нармальна, што ў некаторыя моманты вымеранае ціск перавышае мэта запыту, але тое, што прапануе карту абмежавальнік ціску. безумоўна, будзе якая-то памылка ў мадыфікацыі для адлюстравання vag, якія я здзейсніў. Але, каб адчуваць сябе камфортна, ведаць, я svbl, як гэта працуе на самай справе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я на jtd я паставіў яго на 2600, але я шыпы 1,7 бар... ціск павінна вагацца ў межах максімум (абмежавальнік) і мінімальная (базавая карта turbo). абедзве карты працуюць з час працоўнага цыклу geomertia зменнай, але калі гэта ? адкалібраваць дрэнна sar? немагчыма сумясціць ціск на значэнне паміж максімальнай і мінімальнай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Каб зразумець, як гэта працуе, паспрабуйце апусціць яе, прывеўшы яго крыху больш? gi? ціск, мэта максімальнае, каб зразумець, калі памер або менш.
    Для астатніх я ўсе, што напісаў (ла) SandroMarciano
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    у цяперашні час у мяне мэта ў 2550mbar у svlb у 2700mbar, крычы ? 2620.
    а з манометры я togliero' усе сумненні;
    таму што vag com адзначае max 2601, калі не змяняць значэння, як я гэта зрабіў, тут cristiano75 можа ведаць што-то яшчэ, калі ен таксама зрабіў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Ен мае рацыю Ghizmo, ? добрая ідэя, каб апусціць яе пад ціскам мэта, так? вы можаце праверыць, ці, калі на самай справе загадвае гэтай карце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    можа быць, закон 2600, чаму ? максімум, што можа прачытаць датчык

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    звычайна рухавікі vag маюць свае ўласныя абмежаванні чытання ў дыягназ, і ў любым выпадку датчыкі абмяжоўваюць або *2500 ці *3000 і cos? далей, 2600 быў бы заказ, занадта дзіўныя...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •