Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
Я V48 і V51, але я не магу чытаць OBD і BDM не маюць ніякіх доказаў. Версія V51 ў V53 я думаю, што гэта толькі пытанне SW драйвер ...
V48 і v51 маюць той жа hw, у той час як x 53 есць 1 версіі, у адной толькі сістэме прашыўкі і sw адрозніваецца (гэта мае абмежаванні, як не працаваць jtag ...), іншы мае hw-іншаму і sw розныя .. і ? лепшы на дадзены момант ... У некалькіх ўсталеўваю абнаўлення на маім v48 і паглядзім, калі ен ідзе на гэта аўто..
Я паспрабаваў, я ВЕДАЮ, v53, але і мае абарону ключ...І гэта было сов? легка ... хе-хе
Я не мог атрымаць праграмнае забеспячэнне ? абаронены ад ключа. Спрабаваў нават з AES Flasher SW, але без вынікаў ...
Перакладчык ****** не ? вельмі дакладная, прабачце
Клоны ў частцы....
З певень на врі я чытаў, renault sid305 ад серыйных, у пару хвілін зрабіў усю працу.
Я заўважыў? я зрабіў проста, на час, каб скончыць чытанне, і машына ? туды ў рэжыме? энергазберагальныя! Таму я не верны варта...
Хто-небудзь ведае, як зрабіць так, заўседы заставацца актыўнымі?? У boot не c'? быў так чытаю, вы не ведаеце, чаму?....