Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вы ўпэўненыя, што пакінуўшы яго мантаваць, рана ці позна не будуць ламаць ?..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    не ламаецца нічога...

калі EGR не брудная нават іх пэцкаюцца...

у любым выпадку ен блакуе ўсе і прывітанне...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    так, але disabilitandole вы можаце пакінуць устаноўлены?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, па-ранейшаму 159 мая 60000km і робіць 25000 у год, давайце паглядзім, калі ламаюцца, і, калі, я пакідаю актыўныя і працуюць з egr зачынены?...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    так, але disabilitandole вы можаце пакінуць устаноўлены?
    пакіньце ўсе дзе ?....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ок, дзякуй за інфармацыю, атрыманую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    калі впускной калектар заўседы застаецца чыстым (EGR зачынены) клапаны завіхрэнні не парушаюць, то адзін пу? заўседы заблакаваць адкрытыя і пакінуць іх па-ранейшаму устаноўлены, цыкл lavorio такім чынам, памяншаецца да крайнасці!
    я згодны цалкам!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў ртс Visualizza Messaggio
    і класічных " шарыкаў цыферблат, якія робяць жарты святара не кажаце? вы спальваеце тыя, якія асвятляюць рэгулятары паветра і не працуе больш? ацяпленне....вар'ят
    гэта ? але ў першы раз я ? выпадкова я выйшаў з розуму я разабраў палову машыны
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    вы забыліся, што калі ў вас есць версіі еўра-4 з лапаткі зменных на разнастайнасці d' ўсмоктвання.... ты кончаны чалавек, так? трэба smadonnare 2 дня, каб цягнуць яго ўніз, змяніць яго і змясціць яго назад на....
    я ўладальнік 147 1.9 mjet 150cv.... я павінен сказаць, што вы ? праўда, усе, што вы сказалі,.... у мяне былі праблемы з палітры, я паставіў камплект счаплення ўзмоцнены, чаму? толькі карту slittava счапленне, я памяняў 2 верхнія рукавы і ніжняя рука (аўтамабілі з 112.000 км) я павернутым у электронным выглядзе l' egr, і я ўбачыў, што не ? ori, але перапрацаваны fiat.... але' c' ? сказаць 2 рэчы..... возьмем для параўнання нямецкіх канкурэнтаў, мы не гаворым аб цане.... gt з 6000 еўра вы атрымліваеце добры, стаўлю добра, 2007, 2008, і да 130/140.000 км ззаду.... audi a3 2003/04/05 знайсці ў 6500 еўра.... за 250000 км.... хоць карціна ў 99.999999% выпадкаў мае пашыраныя < .... затым???? мы хочам пачаць размову аб механіцы??? 2.0 tdi 140cv bkd разбівае галаву.... турбіны ламаюцца ўсе на ўсе.... махавікі і счаплення не кажаце пра гэта.... у 1.9 ? стрыманы.... але махавік і счапленне распадаецца.... затым??? 5-ступеністая скрынка перадач.... сення дзе пераход з 5 марс??? 2.0 tdi-143cv common rail разбівае ўсе помпы высокага ціску.... 2.0 tdi-170cv siemens.... ламаецца пьезо электрычныя..... што мы прымаем????? я аддаю перавагу egr, што ламаецца (я выключаю) змяненне впускных калектараў, пракласці выпускных калектараў.... ці падобныя рэчы.....
    затым??? калі мы хочам разгледзець прадукцыйнасці.... я ведаю, што jtdm fiat ? непераможны.... у мяне турбіна, калектары, франтальны інтэркулер, прамое выпускное адтуліну, інжэктараў, змененыя, ўзмоцненага счаплення, фільтр, панэль.... я 230cv.... лухта, што audi a3 або golf 5 я за
    вы гэта і праўда рухавік fiat ? значна больш магутныя канкурэнтаў і выдаткі на рамонт заўседы ўтрыманне па параўнанні з audi, bmw і mercedes
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Прапаную
    1 - валюты на добрым аўто
    2-цябе не вельмі ўплываць на ад (уключаючы мяне), і Тэрарыстаў, якія аўтамабілі
    3 - не думаю, што купіць ужываны аўтамабіль, які не прымусіць цябе марнаваць....ламаюцца нават новыя
    4 - купіць скрынку АУЛИН і кроплі заспакаяльныя...ў выпадку паломкі
    5 -....альтэрнатыва ? РОВАР

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •