Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 101
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Відавочна было толькі, каб атрымаць уражанні прамыя і ўвод у аптымальнай кропкі, затым прааналізаваць, часу, ціску ў рампы і карэкціроўкі рабіць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Уражанні выдатныя! машына не паліце так шмат, і розніца пачынае адчуваць! Я думаю, што мы можам выйсці з астатняй карту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    добра, мы ідзем наперад, мы бачым, rail, якая ў нас цяпер на самай справе трэба павялічыць, калі мы хочам яшчэ павялічыць час ўпырску.
    У гэтай машыне ? неабходна звярнуцца? не дайце няспраўнасці, ўводзіць значэння ў апошняй радку табліцы часоў. Я на 115cv я ўвайшоў фактычныя Fiat, які я знайшоў у карту 2.4 jtd 150cv, таму, улічваючы, што аналаг 105 ? у 136 спрабаваў бы зірнуць. калі вы не можаце знайсці яго, ен капіюе апошнюю радок значэння, выдатныя ад 0? гэта alterer? расход дызельнага паліва.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    allogo малюнка для pi? простыя ў разуменні
    http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
    На практыцы мы павінны, па меншай меры, ўвесці значэння ў выдзеленай радку, у адваротным выпадку машына супер? 1400bar andr? напрыклад, з інтэрпаляцыяй значэння 0 і andr? у protenzione spengendosi. часта на 2.4 (па меншай меры, 150 за 115) есць гэтыя значэння запоўненыя fiat, што дазваляе пазбегнуць памылак. Для 105-як я ўжо? напісалі мы звернемся да версіі 136.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    allogo малюнка для pi? простыя ў разуменні
    http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
    На практыцы мы павінны, па меншай меры, ўвесці значэння ў выдзеленай радку, у адваротным выпадку машына супер? 1400bar andr? напрыклад, з інтэрпаляцыяй значэння 0 і andr? у protenzione spengendosi. часта на 2.4 (па меншай меры, 150 за 115) есць гэтыя значэння запоўненыя fiat, што дазваляе пазбегнуць памылак. Для 105-як я ўжо? напісалі мы звернемся да версіі 136.
    Я спрабаваў, але нічога не знайшоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, я таксама спрабаваў усе файлы, якія мне ўдалося адшукаць, і, здаецца, няпоўнай, ва ўсіх...
    Таму сістэма ? наступны, капіюе апошнюю радок значэння, выдатныя ад 0, у наступных двух (ecm не робяць паказаць апошнія 2, а затым або змяніць у 2d або змяняе з іншай праграмы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    так, я таксама спрабаваў усе файлы, якія мне ўдалося адшукаць, і, здаецца, няпоўнай, ва ўсіх...
    Таму сістэма ? наступны, капіюе апошнюю радок значэння, выдатныя ад 0, у наступных двух (ecm не робяць паказаць апошнія 2, а затым або змяніць у 2d або змяняе з іншай праграмы...
    Факт! Я выкарыстаў Win_OLS

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ідэальна, вядома, гэта ўсе карта час, што есць. На дадзены момант мы можам павялічыць rail да 1400bar без праблем, калі мы хочам ісці далей ? варта шукаць біты, якія даюць збой. адзін я думаю, што знайшоў і было тое, што было апублікавана на першых старонках, нясі ў 1500bar, яшчэ не еду, таму, калі мы хочам іх знайсці, трэба ўсталяваць рэйку ў 1450bar і цягнуць машыну да 180, калі не адрываецца значыць, што мы ўзялі, калі ен перамыкае, а не хапае яшчэ каго-то, і мы павінны выглядаць лепш.
    Я звычайна rail робіць павышэнне толькі ў апошнім слупку максімуму, а затым зніжаецца, то есць апошнім, напрыклад, 100 бар, перадапошні 50, і тое, да 20, тое ж самае для разраднікаў.

У гэты момант павялічаць прадукцыйнасць, верагодна, таму, што? мы скапіявалі часы, звязаныя з 1400bar у радках 1500 і 2000, у той час як б павінна быць больш? карацей, гэты портэр? нават трохі fumosit? у пі?... скарэкціраваны вамі. Затым таксама павялічвае turbo трохі, на гэтай машыне ў ручным, але і карты, turbo, павінны быць паднятыя так, што не даюць адмову...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    ідэальна, вядома, гэта ўсе карта час, што есць. На дадзены момант мы можам павялічыць rail да 1400bar без праблем, калі мы хочам ісці далей ? варта шукаць біты, якія даюць збой. адзін я думаю, што знайшоў і было тое, што было апублікавана на першых старонках, нясі ў 1500bar, яшчэ не еду, таму, калі мы хочам іх знайсці, трэба ўсталяваць рэйку ў 1450bar і цягнуць машыну да 180, калі не адрываецца значыць, што мы ўзялі, калі ен перамыкае, а не хапае яшчэ каго-то, і мы павінны выглядаць лепш.
    Я звычайна rail робіць павышэнне толькі ў апошнім слупку максімуму, а затым зніжаецца, то есць апошнім, напрыклад, 100 бар, перадапошні 50, і тое, да 20, тое ж самае для разраднікаў.

У гэты момант павялічаць прадукцыйнасць, верагодна, таму, што? мы скапіявалі часы, звязаныя з 1400bar у радках 1500 і 2000, у той час як б павінна быць больш? карацей, гэты портэр? нават трохі fumosit? у пі?... скарэкціраваны вамі. Затым таксама павялічвае turbo трохі, на гэтай машыне ў ручным, але і карты, turbo, павінны быць паднятыя так, што не даюць адмову...
    Есць дзве карты, часу, праўда? Што ж тычыцца чыгуначных і абмежавальнік ціску ў рампы павялічваецца паступова па ўсей карце або родаў ад 1100 і 50 у нагрузцы? Ovviamene змяненне, якое я хачу ? таксама паспрабуйце менш спажываць без дыму, таму нават калі б я мог страціць 1-2 cv таму нічога не важна ? што будзе добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не, змяніць усю калонку, ад 0 абаротаў да ўпора. абмежавальнік можна змяніць ўсе, аднак, шмат шкоды не зрабіць...
    калі, аднак, важна не p чыстай прадукцыйнасці пакладзеце 1400bar з rail (максімум) і супакойся.
    Тады мы пераходзім да часоў

Стар. 9 з 11 PrimaПерад ... 7891011 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •