Ад працягвайце тут !
![]()
Відавочна было толькі, каб атрымаць уражанні прамыя і ўвод у аптымальнай кропкі, затым прааналізаваць, часу, ціску ў рампы і карэкціроўкі рабіць!
Уражанні выдатныя! машына не паліце так шмат, і розніца пачынае адчуваць! Я думаю, што мы можам выйсці з астатняй карту![]()
добра, мы ідзем наперад, мы бачым, rail, якая ў нас цяпер на самай справе трэба павялічыць, калі мы хочам яшчэ павялічыць час ўпырску.
У гэтай машыне ? неабходна звярнуцца? не дайце няспраўнасці, ўводзіць значэння ў апошняй радку табліцы часоў. Я на 115cv я ўвайшоў фактычныя Fiat, які я знайшоў у карту 2.4 jtd 150cv, таму, улічваючы, што аналаг 105 ? у 136 спрабаваў бы зірнуць. калі вы не можаце знайсці яго, ен капіюе апошнюю радок значэння, выдатныя ад 0? гэта alterer? расход дызельнага паліва.
allogo малюнка для pi? простыя ў разуменні
http://imageshack.us/photo/my-images/19/mainori.png/
На практыцы мы павінны, па меншай меры, ўвесці значэння ў выдзеленай радку, у адваротным выпадку машына супер? 1400bar andr? напрыклад, з інтэрпаляцыяй значэння 0 і andr? у protenzione spengendosi. часта на 2.4 (па меншай меры, 150 за 115) есць гэтыя значэння запоўненыя fiat, што дазваляе пазбегнуць памылак. Для 105-як я ўжо? напісалі мы звернемся да версіі 136.
так, я таксама спрабаваў усе файлы, якія мне ўдалося адшукаць, і, здаецца, няпоўнай, ва ўсіх...
Таму сістэма ? наступны, капіюе апошнюю радок значэння, выдатныя ад 0, у наступных двух (ecm не робяць паказаць апошнія 2, а затым або змяніць у 2d або змяняе з іншай праграмы...
ідэальна, вядома, гэта ўсе карта час, што есць. На дадзены момант мы можам павялічыць rail да 1400bar без праблем, калі мы хочам ісці далей ? варта шукаць біты, якія даюць збой. адзін я думаю, што знайшоў і было тое, што было апублікавана на першых старонках, нясі ў 1500bar, яшчэ не еду, таму, калі мы хочам іх знайсці, трэба ўсталяваць рэйку ў 1450bar і цягнуць машыну да 180, калі не адрываецца значыць, што мы ўзялі, калі ен перамыкае, а не хапае яшчэ каго-то, і мы павінны выглядаць лепш.
Я звычайна rail робіць павышэнне толькі ў апошнім слупку максімуму, а затым зніжаецца, то есць апошнім, напрыклад, 100 бар, перадапошні 50, і тое, да 20, тое ж самае для разраднікаў.
У гэты момант павялічаць прадукцыйнасць, верагодна, таму, што? мы скапіявалі часы, звязаныя з 1400bar у радках 1500 і 2000, у той час як б павінна быць больш? карацей, гэты портэр? нават трохі fumosit? у пі?... скарэкціраваны вамі. Затым таксама павялічвае turbo трохі, на гэтай машыне ў ручным, але і карты, turbo, павінны быць паднятыя так, што не даюць адмову...
Есць дзве карты, часу, праўда? Што ж тычыцца чыгуначных і абмежавальнік ціску ў рампы павялічваецца паступова па ўсей карце або родаў ад 1100 і 50 у нагрузцы? Ovviamene змяненне, якое я хачу ? таксама паспрабуйце менш спажываць без дыму, таму нават калі б я мог страціць 1-2 cv таму нічога не важна ? што будзе добра.