Прывітанне, хто-то вы ніколі не выдалены fap на гэты ford 110 л.с. з дапамогай гэтай праграмы? есць акуратнасці дэталі для пераймання ? датчыкі ідуць асобна?
Прывітанне, хто-то вы ніколі не выдалены fap на гэты ford 110 л.с. з дапамогай гэтай праграмы? есць акуратнасці дэталі для пераймання ? датчыкі ідуць асобна?
добры дзень, для выдалення fap, самае лепшае і бяспечнае ? тым, каб зрабіць гэта ўручную, змяніўшы біт карту і не прымушаючы яго рабіць ад праграмнага забеспячэння, якое шмат разоў f? толькі казіні........ увагу выкарыстоўваць гэтыя праграмы, можа сапраўды выкінуць рухавік, калі вы intara занадта фільтра, чаму? е? падняцца, то і тэмпература на галаве і вырабіць выбух guarnizzioni...
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
прывітанне ciccio, асабіста я так і зрабіў пару месяцаў f? мой сябар, хоць есць розныя меркаванні на ecusafe x гэтай машыны, і нядаўна вярнуўся з адпачынку, а не вы ? скардзіліся, я зрабіў так:
я апрацоўкі файла , а затым я пайшоў, каб запоўніць дызель скрынка cerina месца пад аўтамабіль, з дыягназам актыўная і кантактная рамках гарыць,я зрабіў крывацек, я выканаў каманду далівання і кантролю адкрыцця і зачыненні вечка, у гэты момант я выдаліў fap і я прасвідраваў 6 адтулін ад 12 мм усе індыкатары былі выключаныя. магчыма, а я ўжо? у modulino эмулятар gi? гатовы x ўсялякі выпадак...на дадзены момант працуе выдатна.
Апошні раз рэдагавалася giarras; 22-08-2012 ў 23:47
мне здаецца, у мінулым вы што зроблена-небудзь з ecusafe і гэта было добра,што вельмі важна дамагчыся поспеху дыягназ, каб зрабіць усе абнуленне, так і памылак, што параметры лепш было б у раздзеле " замена fap.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
з ecusafe ў мяне былі праблемы з ford, у рэшце рэшт мне атрымалася з дапамогай аднаго, приготовившего вырашыць гэтую праблему, робячы ўсе ў 2d, з тых часоў, калі, здараецца, ford 1.6, нават калі яны крыху розныя асобы файлы і падыходзіць усе спрабуюць вярнуць тыя ж змены ў файл, праверана і на самай справе ў мяне ніколі не было праблем...
калі б вы ведалі, хто там і за ecusafe -.-'
усе праграмы on off вы можаце таксама выкарыстоўваць іх, але, як справядліва сказаў iaio92 і giarras вочы, чаму? вы, верагодна, проста бязмежжа.... асабіста " Мы " тут мы ставім шмат на аптымістычнай dpf на marelli 6f3, але ен быў чысты файл, examiner ад DPF НЕ МАЕЦЦА і не маецца з паловай памылкі ў эбу, вачэй, таму што зламаць рухавік ? дыханне
Прывітанне, хлопцы, я працую ў ford focus і ne, я зрабіў некалькі, як fap dpf і клапаціцца, каб скінуць усе значэнні і выдаленне dtc у мяне ніколі не было праблем з ecusafe
Галоўнае-гэта канчатковы вынік, але магу вам гарантаваць, што калі файл зрабіў, як трэба, нават калі ў вас усе кантрольныя лямпы гараць, пакладзеце ў яе і ўсе чароўным чынам знікае (нічога зрабіць, нічога, абнуленне і г.д.)
Вось такі асабісты вопыт.