Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 31-40
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў REBIRTHAFTERREVENGE Visualizza Messaggio
    Аўтамабілі пакласці арыгінал! ніякіх недахопаў няма dtc і не выяўляе засмечаных fap ! маг .... 30km percorsi. нічога!
    Ты ў мінулым, з ecusafe ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я ж problerma з аўто роўна ў гэтыя дні.
    Не мае нічога агульнага dpf, а таксама dtc, і блок ўжо тым больш, як вы сказалі ў прадстаўніцтве.

Праблема ? на абмежавальнік, turbo, якая ўключаецца і пасылае ў recovery эбу не паведамляючы пра памылку, так як ? абарона ня няспраўнасць. Сказаў, што есць? праблема амаль упэўнены ? прычынай swirl, што яны разбураныя, і я скончыліся ў геаметрыі turbo, які не ў стане адкрыць усе пайшлі залішняга ціску для рухавіка.

Паспрабуйце праверыць на дыягностыцы розніца паміж ціскам аб'ектыўных і намінальнае ціск турбо і вы зьняць сумневы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Не мае нічога агульнага dpf, а таксама dtc, і блок ўжо тым больш, як вы сказалі ў прадстаўніцтве.

Праблема ? на абмежавальнік, turbo, якая ўключаецца і пасылае ў recovery эбу не паведамляючы пра памылку, так як ? абарона ня няспраўнасць. Сказаў, што есць? праблема амаль упэўнены ? прычынай swirl, што яны разбураныя, і я скончыліся ў геаметрыі turbo, які не ў стане адкрыць усе пайшлі залішняга ціску для рухавіка.

Паспрабуйце праверыць на дыягностыцы розніца паміж ціскам аб'ектыўных і намінальнае ціск турбо і вы зьняць сумневы...
    прабачце, але ваш адказ я не зразумеў ,што тычыцца палітры, swirl, преграждающих геаметрыі turbo,можа быць, вы хацелі б сказаць, што разбіваецца, пачынаючы пламбавання праход паветра, але " здаецца дзіўным, што пры выключэнні і паўторным уключэнні ен здымае няспраўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У: ProfessionalChipTuning Паказаць дэталі

Вы разумееце, што, лапаткі ламаюцца і ідуць закаркоўваюць геаметрыі. Тое, што затым, выключыўшы і riaccendebdo яго пайсці ? амаль відавочна, як і ў большасці падобных сітуацыях fi анамалія random. Калі вы робіце справу, вы заўважыце, што аўтамабіль ідзе ў recovery, калі робіш доўгі глыток або калі вы робіце ўздым пад нагрузкай...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    А жывела тое, што я памятаю, залішні ціск у / з сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны ці калектар зламалася, так што можа быць нават

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio

прывітанне, я гэтыя праклятыя саўкі не бачу, на colletttore!пу? быць, што не ўсе рухавікі ўсе маюць?? калі было, як ты сказаў, улічваючы, што я спрабаваў яго супастаўленне нават у гэтыя дні , павінна было даць + часта адмова... улічваючы, што турба працуе +! але замест гэтага робіць тое ж самае, як заўседы, калі ен завісае аўтамабіля! ваш аўтамабіль не будзе адказваць, калі будзе цяга да максімуму або ў гару, але толькі тады, калі яна вырашае!..адзін раз туды ўсе recoveriy вы разумееце, мала ад значэння ў дыягностыцы! ? у парыве **** ! праклятай машыны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў REBIRTHAFTERREVENGE Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы! у мяне 159 1.9jtdm 150cv з года ў год працуе з fap off і шляхі 40000km ..на практыцы часам не разганяецца больш за 1700 абаротаў на уключанай перадачы і 2000 зваротаў на халастым ходу... памылак няма..проста выключыць і зноў ўключыць і ўсе вяртаецца нармальна?? што я раблю?
    дзякуй
    Тады, скажы мне, што год і машыны ???

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    разгарніце дыферэнцыяльнага ціску датчык!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Уважлівы dpf ты зняў або бялізну ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні