Гэты файл зроблена ўручную ад мяне, прыкладаю на врі і defap, хто там ад аднаго погляду ???
Гэты файл зроблена ўручную ад мяне, прыкладаю на врі і defap, хто там ад аднаго погляду ???
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-04-2013 ў 11:47
я пацвярджаю, што не ўсе ў парадку,усе па-ранейшаму актыўныя,
azzzo, колькі добраахвотнікаў!!!!!!!!
растлумачыць лепш,я не разумею адказ,вы ніколі не будзеце шчаслівыя
Прывітанне dragonfly no FAP на гэтыя аўтамабілі, не ? легка, што трэба пачынаць з асноў, практычных робяць уручную, а служаць адпаведныя damos або OLS выкарыстоўваць, каб зразумець, дзе знаходзяцца карты, некаторыя проста робяць з класічным, капіяваць з іншых файлаў gi? SFAppati, але не ? правільны спосаб выкарыстання, загорнутыя калі-то ен працуе на Mjet, загорнутыя асечкі, але, як і ўсе іншыя праграмы, зрэшты.. вам прыкладаю файл ужо DeFappato і выпрабаваны мной, вы можаце напісаць tranqillamente Прывітанне і дайце мне ведаць,
файл выдалены, бо не адпавядае запыту карыстальніка
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-04-2013 ў 11:50
Цярпенне і цнота моцных..
выбачайце, але карыстальнік, як пу? спампаваць калі не мае доля mess? мне здаецца, гэта ідзе супраць правілаў, калі вы бераце вакольнымі шляхамі
прымацаваны файл ? b598 і не b594, як вы прызначылі
такім чынам, замест таго, каб дапамагаць blokki эбу
гэтая карта прыкладаецца ? чысты глупства,? адзін адказвае патрабаванням выпрабаванняў на ўляганне,закрануў свету, карты перамешчаныя і без сэнсу
час inj ў мінус,проста даць лімітава. і там будзеце рукі ў валасы,
я здзіўлюся, калі...