модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік
модулі дастасавальныя пост-эбу, што рабіць, што ніколі не турбавала вырабіць...ад quantomi сказаў прадстаўнік
Затым вы кладзеце гэты файл на эбу ?ці падключаецца да рухавіка? Працуе для ўсіх блокаў кіравання?Але таму мы і кажам, што прадухіляе праблемы рэгенерацыі аўтаматычныя ?Але вы не павінны чапаць каталізатар, дакладна?
Выбачайце, калі я можа некалькі арфаграфічных памылак, але я з тэлефона
Я ніколі не чуў нічога падобнага ,хто-то пу? растлумачыць лепш
Дзякуй
Ад матфея
я думаю, што фільтр ідзе адабраў фізічна, чаму? у адваротным выпадку регенерирующий толькі да < фіксаваныя (павінна быць 1000) ці не регенерирующий
фільтр ідзе ў засориться, і тады вы павінны кінуць..
што смеццевы бак я dpf, хлопцы: збірае пыл, а затым вольны frantumandola ў частцы нашмат больш? мэтаў; нічога не відаць няўзброеным вокам, але калі ен сабраў 100гр
пылу "грос", заўседы 100гр вам трэба? затым esplellere..
Я, у ****лло у noramtiva і дызайн, працуюць, каб рухавік па сваей сутнасці-й? чысты, не мантаваць шапкі..
ды вы, як я ўяўляў, аднак вы павінны ачысціць фільтр.
Адзінае сумнеў ? што застаецца рэгенерацыі, запраграмаванага ў эбу на 1000km: воблака дыму на працягу дзесяці хвілін, я баюся..![]()
У самай справе ? тое, што я кажу, калі гэта каталізатар назапашваецца смецце, рана ці позна, калі машыны ажываюць асабліва на прымусовай рэгенерацыі не inquinerebbe пі? яшчэ трохі?