Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    2

Выдаленне Fap ford focus 136 л.с. sid 803a

прывітанне ўсім, я новы на форуме, але ўжо? падпісаўся на некаторыя форумы cip_tuning я хацеў праілюстраваць, як учора мне ўдалося адключыць Fap ford focus 136 л. с. sid 803a, што, безумоўна ? цікава:
    Я адключыць ФАП, з sw раз, і ў funzuonato я тлумачу дзеянні: чытаць карту з magpro клон, з папраўкамі, адзін Раз, пасля чаго я выдаліў FAP я адкрыў і выпіў пр і зварцы зварачны апарат, працягнуць провад, я пераўсталюй ўсе, я таксама падключыць датчыкі, я запампаваў карту, я уключыў машыну, няспраўнасць знікла, раблю дыягностыку на Ford, вынік FAP адключана, хаця я павінен дадаць, што sw Раз працуе, як і ўсе sw клонаў 80%
    прыкладаю файлы, якія могуць служыць у якасці навучання для ўсіх.
    File Allegati Файл Ўкладання
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    файл не будзе працаваць, вы не будзеце мець кантрольныя лямпы гараць, але машына будзе працягваць? рэгенерацыі і ****llo засмечвання fap працягваць? падняцца.
    Нават ******* працуе на гэтыя аўтамабілі.
    Адзінае правільнае рашэнне ? яе кіраўніцтва, я вывучаў файлы citroen без fap і з fap, каб зразумець, як гэта зрабіць! Там я страціў шмат часу, але ў рэшце рэшт я даведаўся. C'? адзін біт, які ўключае і выключае fap!і калі біт ? закрануў правільна засмечвання fap ? заўседы на 0%
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Ну і дарма час не добра ачысціць ўсе зоны dtc трэба праверыць на дыягностыцы ****llo засмечвання!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    што раз не працуе нармальна ? правільна,але *******h функцыя вельмі добра на гэты тып ecu,ne avr? зробленыя па меншай меры 15-без праблем
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы памыляецеся, не працуе, ******* на гэтыя аўтамабілі назад, як раз, ліквідуе няспраўнасці, але не тычыцца яго switc
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    sar? пашанцавала, што ва ўсе часы,але справа ў тым, што яны ніколі не вярнуцца назад і ніколі не мелі ні праблемы ****llo алею, ні белага дыму рэгенерацыі
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    я выкарыстоўваю яго *******h,і ў мяне ніколі не было праблем на гэтыя машыны і на гэтай мадэлі ecu
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    каб убачыць, калі гэта сапраўды працуе, калі ласка, праверце засмечаных дыягназ, паўтараю, калі ? правільна, вам гэта заўседы нуль працэнтаў
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    2
    Хлопцы я перарабіў дыягностыкі Ford, афіцыйны, на гэты раз я таксама заплаціў...ці, і я ад засмечвання 0,0 % і надпіс FAP not present.... ? я пацвярджаю, дзве памылкі dtc, і я пункту я не даю, тое, што я кажу, вы так шмат кажа пра яе кіраўніцтве, біт ўсе прыгожыя словы, але ніхто не ставіць есць файл studio, то словы ідуць на вецер. Я ўсе мае перажыванні, у маей маленькай месца. Вядома, я не магу адправіць файлы, мод, аўтамабілі, якія я раблю, чаму? не мне, здавалася б, правільна, але, будучы ўпэўнены, што, перш чым пакласці рукі на карту я выдаткаваў pi). і пераглядаем і пераглядаем кожны файл і з якой-то курс, сее-што я даведаўся, я не хаваю, што для? я не раўную, што я пазнаю, нават у форумах, не мне памерці са мной, нават калі хто-то просіць у мяне парады ў лічку, я з задавальненнем яму файл у студыі, дзе вучыцца. У выпадку, калі мы не навукоўцы і не мы тут, каб пагаварыць. Тады ўсе і кажуць, што ўсе яны абапіраюцца на каго-то, я, напрыклад, сення раніцай я зрабіў Audi a6 2011 з акпп 170 л. с. і не адмаўляю, што я зрабіў вы робіце карту выдалена, заўседы плацяць, вядома, мне студыі, і ў наступны мы бачым,....а на месцы іх врі ў адпаведным раздзеле.

Мае дыягназ l,я зрабіў учора раніцай, я не хацеў бы, што хто-то вы думаеце, дзе дзярмо. Зрабіла ў нядзелю ansi добрае нядзелю ўсе...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-04-2013 ў 14:46
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы кажаце, што хочаце-файла вывучэння nofap і потым вы ж, напрыклад, не прыкладзеце карту audi, аб якім вы кажаце як файл studio для форуму...вам не здаецца нелагічным???вы хочаце файл studio, але не ад вашага файла вывучэння

як я бачу, у вас есць файл у studio, не значыць атрымаць у падарунак файл ужо? зменены і пратэставаны, каб скапіяваць змены, то, не ? studio, то ? капіяваць і ўмеюць усе.
    давайце быць сумленнымі...nofap ? у businnes, прыносіць прыбытак, чаму? я павінен марнаваць гадзіны і гадзіны свайго часу, каб знайсці рашэнне, а затым regalartela?
    вы хочаце рашэнне, закупіць файл ужо? выраблены і выпрабаваны іншы цюнэр, што робіць, ведае, як зрабіць і вы гэта глядзіце. як вы рабілі карту гэтай audi, аб якім вы кажаце...? тая ж канцэпцыя

цяпер табе аддаю я матэрыял, на якім вучыцца, гэтыя два файла, якія я вывучаў, каб знайсці рашэнне nofap на sid803A
    абодва файла з'яўляюцца арыгінальнымі, але адзін ? з FAP, іншы-не.

гэта ? без FAP: http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1343716940
    гэта з FAP: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1366550197

добрае даследаванне, прывітанне
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •