Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...
Аб выступленні на здароўе я думаю, што вы памыляецеся (але не ўпэўнены) ? створаны DPF менавіта забруджванне cio? каб менш забруджваць паветра, якім мы дыхаем, і інш...
я ведаю,?, па крайняй меры, па нас? што кажуць эксперты, гэтыя нана-часціцы, якія будуць выведзеныя з dpf у працэсе рэгенерацыі, што яны вельмі шкодныя для нашага здароўя..
паспрабуйце даць у вока ў нейкай відэа ў інтэрнэце на nanoparticles..
Гэта тое, што вас паверыць, penza, што DPF ўтрымлівае часціцы часціцы называюцца, калі таму рэгенерацыі дзеліць на 4, а затым больш дробныя і, такім чынам, breathable, калі без DPF часціцы цвердых часціц не дыхаў ніхто, будучы занадта вялікія!!!! ( Растлумачыў у двух словах )
Я фламастэры? што гэта, ці добра, ці-пі? складаным і не даступным для простых людзей, але канкрэтных спецыялістаў галіны з лабараторыямі ў перадавых.
у любым выпадку, эфектыўна ці не мы ў бізнэсе, мы pippiamo ўсе чаму? калі ? поўны мы павінны ачысціць яго і прыбраць рэчывы, якія выходзяць, застаюцца ў offina
Вы прабачце за невуцтва, але што тады ? шкода !У які? мэта то ? быў вынайдзены ?
для той жа мэты ўсіх рэчаў сення!!! У камерцыйных мэтах...памяняйце гэта на fap паглядзець колькі каштуе![]()
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Для славы эколагаў, якія справядліва патрабуюць свеце pi? чысты, але які ў рэшце рэшт€ або ? або іншай валютай, што стварае эканамічны інтарэс, кіруе ўсім, забываючы агульнае дабро....ці толькі пэўных
Але хто-небудзь спрабаваў эмулятары fap?
Ммм, напэўна, я называю гэта па-іншаму, што вы хочаце, каб эмулятар FAP