Prova_Win_OLS.rar
Вось!
Prova_Win_OLS.rar
Вось!
ок, цяпер давайце зробім перапынак, сення ноччу цябе я гляджу, і мы праводзім з абмежавальнікам крутоўнага моманту.
добра, добра, калі вы паспрабуеце cos? ? вы ўбачыце мала розніцы, у тым сэнсе, што па-ранейшаму q.. ? абмежаванай. Пяройдзем да ограничителю крутоўнага моманту.
Спрацоўвае заўседы на расход дызельнага паліва, а затым на карту вы знаходзіцеся значэння ў мм^3/i, памножыўшы дадзенае значэнне на 0,01, гэтая карта служыць менавіта для абмежаванні крутоўнага моманту ў дэталях, чаму? з дапамогай педалі, як паглядзець у вас у радку 1500rpm, у тым, што адразу пасля 4500, гэта зробіць немагчымым ўдалай каліброўкі. Гэтая карта патрабуе доказаў, скажам, што, як правіла, не больш ? 70mm^3/i, і вы павінны яго варыць, па меншай меры, ад 2500 да 3500, да і пасля пайсці на змяншэнне звычайна, глядзіце карту з winols. гэта для? не ? паміж карты тюнера, таму вы павінны шукаць яго ў 2d, а затым змесціце курсор, дзе c'? 0 і, утрымліваючы націснутай клавішу "shift" scrorri да dx-19 ачкоў (іх гл. ніжэй злева), то вам месца, дзе ў вас крывой адразу да 0 і пакідаючы l? курсор адкрыць карту, і, калі ен кажа, "вось x уверх ад "eprom - from exup cursor - 16bit lo/прывітанне"
Я ? прапусціў крок, абярыце карту, а затым націсніце "K", з'явіцца злева ў спісе "my maps", то aggiungigli восі, як я ўжо сказаў вышэй.
упершыню з winols ? вельмі цяжка, але пасля вы ўбачыце, што ? проста... у любым выпадку вы, c'? так нават у 2D: вы павінны спаслацца на крывой, якая папярэднічае абмежавальнік крутоўнага моманту, што ўяўляе абаротаў рухавіка.
http://img407.imageshack.us/img407/9...torecoppia.jpg
limitatore_coppia.jpgГэта правільна?
Гэта правільна?
limitatore_coppia.jpg
Yep то ? абмежавальнік крутоўнага моманту, то перад з воссю кручэння,