Стар. 6 з 10 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 101

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Ад золата адрозніваюцца, каб зрабіць машыну-й? гатовая да нізкіх цэнах, на самай справе, калі ты робіш выпадак, калі *1500 або *2000rpm прызы усе педаль газу машына робіць легкі слойка, і асабліва ваш, які мае фіксаванай геаметрыі трэба трохі дызельнага паліва ў pi? каб аднавіць. Але на самай справе, я ж сказаў-змяніць толькі тыя значэнні, якія ідуць вышэй, чым арыгінальныя карты. Калі вы бачылі іх мадыфікаваныя іншым спосабам азначае, што тыя, хто іх папраўкамі не ведаў, як працуюць подавители дыму на edc 15. Калі вы не давяраеце, вы можаце studiarti перад тым, як працуе рухавік дызель з пункту гледжання суадносін паветра і паліва. Затым адкрыйце damos, даследаванні ўсе значэнні пераўтварэння і з дыягназам на рукі і паспрабуйце ўбачыць, як спрацоўвае гэты абмежавальнік.

Я даў табе рэцэпт, як змяніць, калі не давяраеш ? добра, што твар вашыя выпрабаванні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Ад золата адрозніваюцца, каб зрабіць машыну-й? гатовая да нізкіх цэнах, на самай справе, калі ты робіш выпадак, калі *1500 або *2000rpm прызы усе педаль газу машына робіць легкі слойка, і асабліва ваш, які мае фіксаванай геаметрыі трэба трохі дызельнага паліва ў pi? каб аднавіць. Але на самай справе, я ж сказаў-змяніць толькі тыя значэнні, якія ідуць вышэй, чым арыгінальныя карты. Калі вы бачылі іх мадыфікаваныя іншым спосабам азначае, што тыя, хто іх папраўкамі не ведаў, як працуюць подавители дыму на edc 15. Калі вы не давяраеце, вы можаце studiarti перад тым, як працуе рухавік дызель з пункту гледжання суадносін паветра і паліва. Затым адкрыйце damos, даследаванні ўсе значэнні пераўтварэння і з дыягназам на рукі і паспрабуйце ўбачыць, як спрацоўвае гэты абмежавальнік.

Я даў табе рэцэпт, як змяніць, калі не давяраеш ? добра, што твар вашыя выпрабаванні.
    Сандра прабач, магчыма, я дрэнна растлумачыў, я не хацеў сказаць, то, наадварот, хацеў сказаць, што дзякуючы табе я зразумеў, эксплуатацыі абмежавальніка) і я табе вельмі ўдзячны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ок, выдатна, тады мы ідзем далей, і вы зрабілі часопіса адсочвання q.i.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    ок, выдатна, тады мы ідзем далей, і вы зрабілі часопіса адсочвання q.i.?
    Няма, на жаль, зараз я не магу гэтага зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Але я думаю, што мы можам паступіць так жа, карту з педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, так, па крайняй меры, я разумею, як збалансаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Усе бакі ад педалі, у першым слупку у вас есць колы, у першай радку працэнт акселератара. У табліцы значэння памнажаюцца на 0,01 з'яўляюцца расход дызельнага паліва ў мм^3/i.
    Зараз мы гаворым, што задача-максімум 70 мм^3/(cos? для першага выпрабаванні мы выходзім карты час арыгінальныя, зменім пазней). Значэння, што знаходзіцеся на першую радок і першы слупок, для прагляду на winols, што на ecm звычайна з'яўляюцца завышаных. Паспрабуйце mod педалі і абмежавальнік дыму, толькі гэтыя, то пошта карту, што я даю яму вочы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Усе бакі ад педалі, у першым слупку у вас есць колы, у першай радку працэнт акселератара. У табліцы значэння памнажаюцца на 0,01 з'яўляюцца расход дызельнага паліва ў мм^3/i.
    Зараз мы гаворым, што задача-максімум 70 мм^3/(cos? для першага выпрабаванні мы выходзім карты час арыгінальныя, зменім пазней). Значэння, што знаходзіцеся на першую радок і першы слупок, для прагляду на winols, што на ecm звычайна з'яўляюцца завышаных. Паспрабуйце mod педалі і абмежавальнік дыму, толькі гэтыя, то пошта карту, што я даю яму вочы!
    Абмежавальнік дыму я ўжо? зрабіў пакуль педаль не ? зразумеў, чым з неапрацаваных. Не маглі б Вы растлумачыць гэта больш падрабязна? Існуе разлік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Цікавы пост, вялікі Сандра !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, не існуе вылічэнні, скажам, што трэба ставіць сабе мэты, гэта значыць, у апошнім слупку мы павінны ісці максімальнага расходу дызельнага паліва, якія вы хочаце ўкараніць. Зараз, я прапаную вам застацца ніжэй за 70 мм^3/i, у адваротным выпадку мы павінны перафразаваць часы, восяў і іншых рэчаў, гэта не для complicarci занадта шмат рэчаў ? лепш, калі мы сутыкаемся ў далейшым.

таму, падводзячы вынік важна ? апошні слупок, т. е. 100% педалі, дзе c'? 0 хай 0, відавочна, у іншых па жаданні, залежыць ад таго, як вы хочаце, каб ваша адчувальнасць? педалі. Я заклікаю цябе не перашчыруйце, інакш вам цяжка весці машыну, напрыклад, хада спакойная.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    няма, не існуе вылічэнні, скажам, што трэба ставіць сабе мэты, гэта значыць, у апошнім слупку мы павінны ісці максімальнага расходу дызельнага паліва, якія вы хочаце ўкараніць. Зараз, я прапаную вам застацца ніжэй за 70 мм^3/i, у адваротным выпадку мы павінны перафразаваць часы, восяў і іншых рэчаў, гэта не для complicarci занадта шмат рэчаў ? лепш, калі мы сутыкаемся ў далейшым.

таму, падводзячы вынік важна ? апошні слупок, т. е. 100% педалі, дзе c'? 0 хай 0, відавочна, у іншых па жаданні, залежыць ад таго, як вы хочаце, каб ваша адчувальнасць? педалі. Я заклікаю цябе не перашчыруйце, інакш вам цяжка весці машыну, напрыклад, хада спакойная.
    Як я ведаю, што ў апошнім слупку ніжэй за 70 мм^3)?

Стар. 6 з 10 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •