ідэальна, значэння, якія вышэй, памножыць на 0.1 з'яўляюцца выдатак паветра, выражаны ў мг.
У tapella, у нас расход дызельнага паліва ў мм^3/i.
для змены гэтай карце, перш за ўсе, глядзім, як дым мы хочам: калі мала і мэта, sar? у тым, каб суадносіны паветра і дызельнае паліва 16.5/1, калі мы прывілей прадукцыйнасць і ce ne slam дыму мы 14.7/1 (што ? яго стехиометрической).
Пяройдзем затым прыняць першае значэнне расходу паветра (300) дзелім на нашы адносіны, што мы выбралі (16.5 напрыклад), такім чынам, мы атрымалі расходу дызельнага паліва для ін'екцый (у мг/). Але наш эбу працуе ў мм^3, а затым падзелім атрыманае значэнне на 0.85.
Заменім усе першым слупку (ніжэй значэння 300) з лікам толькі даходы (звярніце ўвагу, што каэфіцыент пераўтварэння расходу дызельнага паліва ? 0.01. так што калі з разлікаў вы атрымаеце значэнне-50 мм^3/напрыклад, у табліцы ў стоўбцах аб'яднаеце лік 5000.
Усе ясна?
я забыўся ўдакладніць, што я сказаў, першае значэнне, але, відавочна, змена прымяняецца да ўсей табліцы, а значэнне вышэй другога слупка, трэцяй і cos? далей да апошняй!
у тэорыі так, чаму? першыя слупкі машына выкарыстоўвае іх, каб асвятліць, на самай справе паток паветра да мінімуму ? больш 300mg/i. Зрабіце cos?, значэння, якія з'яўляюцца больш арыгінальнымі, хай яны такія! кошт у любым выпадку ? правільна.
Чаму?справы? паветра або дызельнага паліва на ўпырск ? інварыянтнай адносна кручэння рухавіка.
Ад золата адрозніваюцца, каб зрабіць машыну-й? гатовая да нізкіх цэнах, на самай справе, калі ты робіш выпадак, калі *1500 або *2000rpm прызы усе педаль газу машына робіць легкі слойка, і асабліва ваш, які мае фіксаванай геаметрыі трэба трохі дызельнага паліва ў pi? каб аднавіць. Але на самай справе, я ж сказаў-змяніць толькі тыя значэнні, якія ідуць вышэй, чым арыгінальныя карты. Калі вы бачылі іх мадыфікаваныя іншым спосабам азначае, што тыя, хто іх папраўкамі не ведаў, як працуюць подавители дыму на edc 15. Калі вы не давяраеце, вы можаце studiarti перад тым, як працуе рухавік дызель з пункту гледжання суадносін паветра і паліва. Затым адкрыйце damos, даследаванні ўсе значэнні пераўтварэння і з дыягназам на рукі і паспрабуйце ўбачыць, як спрацоўвае гэты абмежавальнік.
Я даў табе рэцэпт, як змяніць, калі не давяраеш ? добра, што твар вашыя выпрабаванні.