Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 101 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так, але не змяняюць маляняці, чаму? яго, сказаў доктар, вы павінны ведаць, што змяненне ў якой-небудзь кропцы таму, у адваротным выпадку вы не можаце змяніць машыну так, як хочаце. Прыходзіць па-за, як правіла, вынік пасрэдны...
    Абмежавальнік дыму дзейнічае абмежаванне сферы дызель. так ? звязана з педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, скажам, што ? з той жа сям'і, але гэта пры рэдагаванні вы calcolandolo, і мы кажам, што да 140cv (адзнака) не ? неабходна дакрануцца да яго, на самай справе, калі вы робіце выпадку апошні слупок паказвае значэнне 70.47 мм^3/i. У любым выпадку, калі сення вечарам вы з гэтым справіцца? убачыць, як гэта адбываецца, цяпер я не хапіла часу. Вас тым часам porva зрабіць як я прапанаваў і загружае табліцу абмежавальнік дыму ў winols і глядзіць добра восяў.
    Ок, дзякуй, а то я спрабую эксперыментаваць.. вялікі дзякуй сення ўвечары

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    так, але не змяняюць маляняці, чаму? яго, сказаў доктар, вы павінны ведаць, што змяненне ў якой-небудзь кропцы таму, у адваротным выпадку вы не можаце змяніць машыну так, як хочаце. Прыходзіць па-за, як правіла, вынік пасрэдны...
    Абмежавальнік дыму дзейнічае абмежаванне сферы дызель. так ? звязана з педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, скажам, што ? з той жа сям'і, але гэта пры рэдагаванні вы calcolandolo, і мы кажам, што да 140cv (адзнака) не ? неабходна дакрануцца да яго, на самай справе, калі вы робіце выпадку апошні слупок паказвае значэнне 70.47 мм^3/i. У любым выпадку, калі сення вечарам вы з гэтым справіцца? убачыць, як гэта адбываецца, цяпер я не хапіла часу. Вас тым часам porva зрабіць як я прапанаваў і загружае табліцу абмежавальнік дыму ў winols і глядзіць добра восяў.
    Зрабіў... баку есць абароты рухавіка вышэй замест значэння ў дыяпазоне ад 3000 да 10500

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ідэальна, значэння, якія вышэй, памножыць на 0.1 з'яўляюцца выдатак паветра, выражаны ў мг.
    У tapella, у нас расход дызельнага паліва ў мм^3/i.

для змены гэтай карце, перш за ўсе, глядзім, як дым мы хочам: калі мала і мэта, sar? у тым, каб суадносіны паветра і дызельнае паліва 16.5/1, калі мы прывілей прадукцыйнасць і ce ne slam дыму мы 14.7/1 (што ? яго стехиометрической).
    Пяройдзем затым прыняць першае значэнне расходу паветра (300) дзелім на нашы адносіны, што мы выбралі (16.5 напрыклад), такім чынам, мы атрымалі расходу дызельнага паліва для ін'екцый (у мг/). Але наш эбу працуе ў мм^3, а затым падзелім атрыманае значэнне на 0.85.
    Заменім усе першым слупку (ніжэй значэння 300) з лікам толькі даходы (звярніце ўвагу, што каэфіцыент пераўтварэння расходу дызельнага паліва ? 0.01. так што калі з разлікаў вы атрымаеце значэнне-50 мм^3/напрыклад, у табліцы ў стоўбцах аб'яднаеце лік 5000.
    Усе ясна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я забыўся ўдакладніць, што я сказаў, першае значэнне, але, відавочна, змена прымяняецца да ўсей табліцы, а значэнне вышэй другога слупка, трэцяй і cos? далей да апошняй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    ідэальна, значэння, якія вышэй, памножыць на 0.1 з'яўляюцца выдатак паветра, выражаны ў мг.
    У tapella, у нас расход дызельнага паліва ў мм^3/i.

для змены гэтай карце, перш за ўсе, глядзім, як дым мы хочам: калі мала і мэта, sar? у тым, каб суадносіны паветра і дызельнае паліва 16.5/1, калі мы прывілей прадукцыйнасць і ce ne slam дыму мы 14.7/1 (што ? яго стехиометрической).
    Пяройдзем затым прыняць першае значэнне расходу паветра (300) дзелім на нашы адносіны, што мы выбралі (16.5 напрыклад), такім чынам, мы атрымалі расходу дызельнага паліва для ін'екцый (у мг/). Але наш эбу працуе ў мм^3, а затым падзелім атрыманае значэнне на 0.85.
    Заменім усе першым слупку (ніжэй значэння 300) з лікам толькі даходы (звярніце ўвагу, што каэфіцыент пераўтварэння расходу дызельнага паліва ? 0.01. так што калі з разлікаў вы атрымаеце значэнне-50 мм^3/напрыклад, у табліцы ў стоўбцах аб'яднаеце лік 5000.
    Усе ясна?
    Так, напрыклад, пад значэнне 300, я атрымліваю 2100, чаму? (3000*0.1)=300 (300/16.5)/0.85=21.39 Правільна? Але значэнне золата ? 2400, што я раблю, апускаецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у тэорыі так, чаму? першыя слупкі машына выкарыстоўвае іх, каб асвятліць, на самай справе паток паветра да мінімуму ? больш 300mg/i. Зрабіце cos?, значэння, якія з'яўляюцца больш арыгінальнымі, хай яны такія! кошт у любым выпадку ? правільна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    у тэорыі так, чаму? першыя слупкі машына выкарыстоўвае іх, каб асвятліць, на самай справе паток паветра да мінімуму ? больш 300mg/i. Зрабіце cos?, значэння, якія з'яўляюцца больш арыгінальнымі, хай яны такія! кошт у любым выпадку ? правільна.
    ОК, але чаму? на ўвесь слупок, я павінен паставіць тое ж значэнне, што і ў гэтым выпадку 2100?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Чаму?справы? паветра або дызельнага паліва на ўпырск ? інварыянтнай адносна кручэння рухавіка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Чаму?справы? паветра або дызельнага паліва на ўпырск ? інварыянтнай адносна кручэння рухавіка.
    Чаму? тады, прабачце, ад залатых адрозніваюцца? і нават да сенняшняга дня я заўседы бачыў абмежавальнік дыму з іншым параметрам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Ад золата адрозніваюцца, каб зрабіць машыну-й? гатовая да нізкіх цэнах, на самай справе, калі ты робіш выпадак, калі *1500 або *2000rpm прызы усе педаль газу машына робіць легкі слойка, і асабліва ваш, які мае фіксаванай геаметрыі трэба трохі дызельнага паліва ў pi? каб аднавіць. Але на самай справе, я ж сказаў-змяніць толькі тыя значэнні, якія ідуць вышэй, чым арыгінальныя карты. Калі вы бачылі іх мадыфікаваныя іншым спосабам азначае, што тыя, хто іх папраўкамі не ведаў, як працуюць подавители дыму на edc 15. Калі вы не давяраеце, вы можаце studiarti перад тым, як працуе рухавік дызель з пункту гледжання суадносін паветра і паліва. Затым адкрыйце damos, даследаванні ўсе значэнні пераўтварэння і з дыягназам на рукі і паспрабуйце ўбачыць, як спрацоўвае гэты абмежавальнік.

Я даў табе рэцэпт, як змяніць, калі не давяраеш ? добра, што твар вашыя выпрабаванні.

Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •