Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20

Абмеркаванне: дадатковы модуль

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў MisterKappa Visualizza Messaggio
    У любым выпадку ў руху, як правіла, выкарыстоўваюць пасля змены выхлап і фільтр.. інакш не зарабіць.
    Сапраўды, пры змене разраду або паветраны фільтр з адным другасным рынку, асабліва тады без db-killer, вы smagrisce науглероживания, ужо худы, якія вылятаюць правілаў анты-забруджвання, і, такім чынам, пры нармальнай прадукцыйнасці без адаптацыі (вышмараваць) науглероживания..
    у мяне есць monster 620 i.і стрэлка без дб! карту ? крычы ! што я павінен зрабіць, каб прымусіць яе пайсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў REBIRTHAFTERREVENGE Visualizza Messaggio
    у мяне есць monster 620 i.і стрэлка без дб! карту ? крычы ! што я павінен зрабіць, каб прымусіць яе пайсці?
    Што эбу збірае????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dragonfly Visualizza Messaggio
    Што эбу збірае????
    мантуе iaw 59м hw010

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    мантуе iaw 59м hw010
    вы можаце зрабіць карту з гала!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    ну, крок 0, і' заўседы: monterei паветраны фільтр (K&N o BMC) і monterei дадатковы модуль.. ці, бачачы, што вы ў гэтым форуме, я attrezzerei мне карту
    Калі вы хочаце, каб рухацца далей (але ў вашым выпадку я не думаю), вы павінны таксама змяніць якой-небудзь механічны орган..
    Поршні легкія сціснутыя і - працаваць на каэфіцыент сціску - cam - прамыванне паветраводаў і т. д..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    ну, крок 0, і' заўседы: monterei паветраны фільтр (K&N o BMC) і monterei дадатковы модуль.. ці, бачачы, што вы ў гэтым форуме, я attrezzerei мне карту
    Калі вы хочаце, каб рухацца далей (але ў вашым выпадку я не думаю), вы павінны таксама змяніць якой-небудзь механічны орган..
    Поршні легкія сціснутыя і - працаваць на каэфіцыент сціску - cam - прамыванне паветраводаў і т. д..
    абсталяванне для супастаўлення я!.. я хацеў бы толькі зразумець, што яму на карту! карацей кажучы, як паводзіць сябе з авансаў і з расходам бензіну!

абсталяванне для супастаўлення я!.. я хацеў бы толькі зразумець, што яму на карту! карацей кажучы, як паводзіць сябе з авансаў і з расходам бензіну!
    загадзя дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-04-2013 ў 20:10

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Глядзіце, я ніколі не зменены, блокі кіравання, мота.. але я не ведаю, калі agirei на авансы.. да мяжы, я паспрабую, але рухаю сапраўды мала чым арыгінал..
    Тое, што есць і проста карэкціраваць колькасць benza на колькасць паветра ўсмоктваецца, што пасля stappamento вызначана больш..
    У матацыкл, які я меў ціскам, некалькі RSV1000, пасля змены сцеку дом падаваў непасрэдна карту для загрузкі ў выпадку, калі тэрмінал адкрыты або поўны..
    З матацыкла ў карбюратар, ну, вы ведаеце,'.. проста адкарэктаваць адліўкі

Калі вы хочаце зрабіць яго сваімі рукамі самастойна, неабходна толькі вырабіць выпрабаванні.. лічыць, што многае залежыць перш за ўсе ад таго, што вы ў монтэ-ўпырску..
    максімальна паветра я напрыклад, у КТМ я выкарыстаў фільтр, у конус вялізным, і я выдаліў цалкам корпус фільтра.. пры такой канфігурацыі я павінен быў aumentatare бруя аддачу ад 165 да 195.. слушна, каб зразумець, што працэнт я кажу, у маім канкрэтным выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Глядзіце, я ніколі не зменены, блокі кіравання, мота.. але я не ведаю, калі agirei на авансы.. да мяжы, я паспрабую, але рухаю сапраўды мала чым арыгінал..
    Тое, што есць і проста карэкціраваць колькасць benza на колькасць паветра ўсмоктваецца, што пасля stappamento вызначана больш..
    У матацыкл, які я меў ціскам, некалькі RSV1000, пасля змены сцеку дом падаваў непасрэдна карту для загрузкі ў выпадку, калі тэрмінал адкрыты або поўны..
    З матацыкла ў карбюратар, ну, вы ведаеце,'.. проста адкарэктаваць адліўкі

Калі вы хочаце зрабіць яго сваімі рукамі самастойна, неабходна толькі вырабіць выпрабаванні.. лічыць, што многае залежыць перш за ўсе ад таго, што вы ў монтэ-ўпырску..
    максімальна паветра я напрыклад, у КТМ я выкарыстаў фільтр, у конус вялізным, і я выдаліў цалкам корпус фільтра.. пры такой канфігурацыі я павінен быў aumentatare бруя аддачу ад 165 да 195.. слушна, каб зразумець, што працэнт я кажу, у маім канкрэтным выпадку
    вельмі ісаў

дзякуй за савет! ты быў вельмі вычарпальным.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Я зразумеў, адно задавальненне, там я занадта шмат запалу для матацыклаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    Я зразумеў, адно задавальненне, там я занадта шмат запалу для матацыклаў
    Паспрабуе? да ingrassarla! але ў dignosi вы можаце праверыць, ці, калі паветрана-benz ? правільна?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •