Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 72

Абмеркаванне: Інфармацыя аб DPF

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dragonfly Visualizza Messaggio
    Калі горы труб і значна лепш, то вам застаецца некранутым, DPF, dovendolo сабраць для любой прычыны есць ты.... правільна ??
    Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
    Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?

Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў MOT Visualizza Messaggio
    Вы правільна, я чуў, кажуць сябры, што хутка, калі мы сустрэнемся? спыніліся каля кантрольна-прапускных пунктаў сапраўднай кантраляванай, калі c'? некаторыя анамаліі ў машыну і тыпу dpf пацверджаны?
    Ах, то я чуў, што нават калі машына andr? зрабіць тэставанне будзе? - кантроль у межах dpf, калі есць анамаліі пацверджаны?

Ад матфея
    Я не ведаю, тут, у сардзініі я не думаю.... але я паведамляю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    робяць добра,на мой погляд, неабходна пакласці bubo прама і не пустыя fap,першы, таму што ў опорожните яго і разгарнуць яго не зусім добра для здароўя,другі, таму што, як казаў хто-то,стварае пікі наддува і далей кажу вяртаючыся да гаворкі defap,па мне damos яны вельмі дапамагаюць, але не проста ў любым выпадку.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    З майго досведу, калі прыбраць толькі dpf і хай коткі няма праблем.
    а на еўра-5 з cat і dpf убудаваны, прыбраўшы ўсе, і замяніўшы трубку, вы знаходзіцеся ў нумары ад tir 80-х гадоў у каналізацыю..
    у гэтым выпадку ? зборкі, па меншай меры, коткі ў 200 клетках, каб абмежаваць пах, стыль, "трактар"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    у прынцыпе і звычайны дызель еўра 2-3
    Па досведзе, калі выдаліць блок cat+dpf (дадаткі 5 еўра), я пацвярджаю, моцная смурод выхлапных газаў, горш еўра 2 і 3..
    Еўра 2, аднак, каталізатар акіслення і еўра-3 pre коткі і пост коткі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але, такім чынам, забеспячэнне іх выключаю, лепш кіраваць ўручную, але відаць, што не ў стане гэта зрабіць, і ў гэты момант sentiro тут, у файлавай службе, хто-то пу? postarmi два файла, якія так іх параўнання, добра ecm titanium, каб заўважыць змены?....прабачце, калі задаю пытанні, магчыма дурныя, але мне трэба пацверджанне, каб пачаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў ртс Visualizza Messaggio
    Але, такім чынам, забеспячэнне іх выключаю, лепш кіраваць ўручную, але відаць, што не ў стане гэта зрабіць, і ў гэты момант sentiro тут, у файлавай службе, хто-то пу? postarmi два файла, якія так іх параўнання, добра ecm titanium, каб заўважыць змены?....прабачце, калі задаю пытанні, магчыма дурныя, але мне трэба пацверджанне, каб пачаць
    Глядзіце, па мне, нават калі табе іх ставяць, вы не зможаце ўбачыць іх, проста таму, што? вы не сярэдні карыстальнік, як мяне? прапаную ricavarti файла 1.9 jtd euro 4(тып 159/Croma) і пераўтварыць яго з раз, як я чытаю на сайце ? адзінае, што добра працуе), так, каб заўважаць адрозненні я мог бы ostarti я такі файл, які я знайшоў у сеткі, але не ? дазволена рэгламентам, я думаю, чакаем з нецярпеннем мод, каб убачыць, як мы можам вырашыць

Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    мне шчыра падабаецца, бясплатна!!!калі б можна было я girerei яшчэ з дызель-механічныя помпы, што якасць гуку, як scania, калі sn вольныя xD
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Паведамленні
    141
    Так, consumeremo нават менш, і, магчыма, можа быць, зрабілі б менш шкодна для здароўя, па параўнанні з нана-часціцамі з dpf.. ен цябе..

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •