Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63

Праблемы кантрольнай сумы

Прывітанне,
    сення я спрабаваў прачытаць файл з аўтамабіля аднаго проста, каб пачаць? я нават не стаў чытаць яе і gi? у вашыя цяжкасці? чаму? я адкрыў MPPS я абраў мадэль аўтамабіля, на пытанне, і там было два тыпу эбу я спрабаваў чытанне ECU ID з двух, і ен прымушаў мяне чытаць толькі тое, што, дзе ? напісаў, калі я не памыляюся, то Кантрольная сума кіраўніцтва ў іншы быў аўтамат так, каб страх не ведаючы, калі б я шкоду, чытанне або здаўся (хоць я чытаў на форуме, што вы не павінны пашкодзіць, чытаць)Заўтра, калі я бачу, я хацеў бы паўтарыць? я хачу знаходзіцца-й? падрыхтаваны, таму мне трэба крыху дапамагчы-й? што яшчэ ўдакладнення:
    1)Я правільна разумею механізм, каб зразумець, што ECU збірае аўтамабіль?
    2)вы Не робіце пашкоджанні чытанне ECU?
    3)Чаму? мае Cheksum кіраўніцтва, што гэта значыць?
    4)так жа? Кантрольная сума?(Хоць добра гэта ці дрэнна, я зразумеў, што трэба, каб даць значэнне бітаў ECU cio? калі тып ? няправільна машына не заводзіцца, папраўце мяне, калі я памыляюся)

Дзякуй усім за наяўнасці? і дапамагчы мне

Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Як вы самі сказалі, пашкоджанняў не зрабіць, але для дапамогі вам варта па крайняй меры паказаць мадэль аўтамабіля, і блок кіравання, які мантуецца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Заўтра раніцай замест двух абслугоўванне dell ECU я забіў на лісце паперы, што цяпер не я,не я згадаў, аўтамабілі і гэтак далей, чаму? я думаў, што было агульным, што-тое,але гэта lancia lybra 1.9 JTD EDC 15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    MPPS на edc 15. выпраўленне кантрольнай сумы аўтаматычна, вось чаму? апавяшчае вас, з чырвонай надпісам...Выбар EDC15, у мадэлі аўто, і зрабіць ecu ID, пасля перазагрузкі чытанне...кантрольная вам трэба ў пісьмовай форме...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    наколькі я ведаю, я толькі ў EDC15 не частка машыны, калі вы заблыталіся ў іншыя блокі (блокі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Тэарэтычна так, практычна, мне застаецца сумнеў...xD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Бо шлях, каб зразумець, усеагульны працы і пачаць зарабляць годныя карты і lunghissimaaaa xD

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    МММ, а я не зразумеў яшчэ funzionamente кантрольнай cio? як разлік, ці існуюць знешнія праграмы для яе разліку, аднак, два даведачных нумары :
    Bosch Hardware Number 0281010002

Bosch Software Number 1037352211

Дзякуй усім

Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    ECM для яе разліку, калі ў вас драйвера,у адваротным выпадку з mpps націсніце кнопку, кантрольная сума,ен прымушае параўнаць арыгінал і зменены, і прымушае захаваць новы мадыфікаваны з gi? разлічваецца кантрольная сума

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    ECM для яе разліку, калі ў вас драйвера,у адваротным выпадку з mpps націсніце кнопку, кантрольная сума,ен прымушае параўнаць арыгінал і зменены, і прымушае захаваць новы мадыфікаваны з gi? разлічваецца кантрольная сума
    вы для? праблема, што на MPPS на EDC 16 кажа мне, кантрольную суму аўтаматычна, а на EDC 15, я кажа не магу яе вылічыць аўтаматычна
    Ен вылічае тое ж самае?
    Дзе я магу знайсці драйвера для гэтай машыны ECM?

Дзякуй

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •