нікога, хто мне дапамагае????? прыгожы
нікога, хто мне дапамагае????? прыгожы
як вам і было прапанавана, супакойцеся, што саветы прыходзяць,то карту цалкам перарабляць,узбагачэнне пры паскарэнні ўсе няправільна, і крокам у мінус,egr, не выключана, правільна,выезд у гарачыя не зменена, правільна, і нават вы змянілі reboot холаду,ціску турба-занадта высокім ціскам перарабляць і г.д. і да т.п., можа быць, калі пачаць карту на карту, мы можам вам дапамагчы,абавязкова выкарыстоўвайце табліцы з рэжым капіявання крокам на карты і аднадумцаў здараецца, mascello.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-08-2012 ў 16:03
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
быць, што вы думаеце дайце мне водгукі значныя, як ніколі пасля трох тысяч абарачэнняў папярэджваю вас, некаторы падзенне магутнасці????
па-першае, спакойна... не ? усе заўседы ў наяўнасці
я не вельмі дасведчаны, ва ўсякім выпадку, табе я кажу, мая: вы змянілі практычна ўсе, з логікай не ўсе няправільна...? я б пайшоў на крок, у пачатку, не дакранаючыся ін'екцыі parzializzato map1 і map2.
Сказаў гэта, на мой погляд, за 3 карты абмежавальніка былі moddate дрэнна. яны адрозніваюцца адзін ад іншага, чаму? прыводзяць значэння pi? высокія ў арыгінале. Ты in bad dad, безумоўна, толькі першы і скапіяваныя значэння moddati ў іншых 2... і ў выніку ў вас будзе некалькі павялічана ў параўнанні з карт, але не ў такой жа працэнт.
паспрабуйце выправіць гэта, і паглядзець.
у мяне таксама паўсталі сумневы з нагоды ўзбагачэння пры паскарэнні, але я пакідаю слова ай пі? эксперты.
Апошні раз рэдагавалася zioweb; 21-08-2012 ў 10:32
я ў поўным
варта, зробленыя ў 2d sensa copiaincolla
Мая ? былі здагадкі, але я бачу, што іншыя прыходзяць да таго ж высновы, pi? ці няма.
Прагляд у EGR і не чапаць іншыя рэчы, якія не з'яўляюцца неабходнымі для яго абыходу.
калі ласка, праверце абмежавальнікі крутоўнага моманту, ужываючы адсотак павелічэння на кожны з іх, у параўнанні з врі.
паглядзіце мапу "узбагачэнне" прасачыць ход арыгінальны.
хай спачатку авансы ўпырску арыгінальныя, то зрабіце тэст толькі на тыя, што ў канцы працы (па маім меркаванні)
можа быць, ужо? таму, калі ласка, не пу? тады разважаць, калі праблема паўторыцца
пабачу, што я магу зрабіць, скажыце, калі ласка, у рознай ступені, наносіцца на карты ў qustione???
На ўзбагачэнне частцы трохі пазней, і вы на працэнт, які ты даў першапачаткова: 8-10%, калі не памыляюся.
На абмежавальнікі, калі не памыляюся, ты быў на 20%, і гэта добра, але ці ўпэўнены вы "зноў": выконвайце за кожны ход арыгінальны, а не.
Turbo адрэдагаваць яго ў пунктах, а не %, і гэта толькі карты ўпырску асноўных. Затым паглядзець, як яна ідзе.