[QUOTE=SandroMarciano;39249]па гэтым адрасе c'? біт, які пасылае ў абарону эбу, і ? ori, проста таму што? ? рызыкі, якія ні ў recovery. Для вырашэння aumentalo у 500punti затым да 1500bar[/QUOTE
прывітанне як варта прагледзець біт.......у tabbelare !!...я даў тыя ж крокам у 5%...на ціску ў рампы ? 6% на абмежавальнікі ...не я ? ясна, біт....*****і я магу вызначыць яго, дзякуй.
прывітанне мой conziglio perzonale і igne. parzializ. можна змяніць нават з % яшчэ і aricchimento вы роўныя reil, каб час дарма на врі і пачынае адчуваць і адчуваць, рухавік
carbo92 я не сказаў не рабіць гэтага, але зрабіць гэта пасля таго, што спрабаваў аўтамабіля, каб адчуць розніцу так вы разумееце, нават у вуха, як ен ідзе на рухавік. аднак я заўседы спадзяюся на карту, што змяніць усе роўна я ведаю, што ціск reil вы павінны закрануць.
так, але чаму? не спрабуйце шукаць іх няшмат? у адваротным выпадку нам не хапае толькі, што вам месца, карта зробленая і поўная.
Вы ведаеце, што такое змяненне rail? Перад унясеннем зменаў, я думаю, правільна, што вы ведаеце, адказаць на гэтае пытанне!