паспрабуйце паглядзець тут:
Не дазволена ўстаўляць спасылкі на знешнія рэсурсы
паспрабуйце паглядзець тут:
Не дазволена ўстаўляць спасылкі на знешнія рэсурсы
Прапаную fiorentini, як ўзмоцненага счаплення!
цікава, дзякуй... маглі б зрабіць брэнд? :-)
заўседы так расплывіста...
Хлопцы, колькі разоў я павінен сказаць, што не могуць публікаваць нейкія зьнешнія спасылкі на форуме, калі не ўпаўнаважаныя мадэратары, так што перш спытаеце
Праблема не ? столькі счапленне, колькі махавік, што па мне ? вельмі + прадмет правісання, чым счапленне, у выпадку з 147 без са ступіцах прывада, ўскладзеных на махавік.
На вашым месцы я б паспрабавала махавік жорсткі і, магчыма, monterei счаплення медзі, як вам раілі раней.
На групы fiat з агульнай націскной (на альфа ? выцягнуць), стілус выключана,,? можаце ўсталяваць махавік старых TD100, што ? фіксаванай і не са ступіцах прывада, таму вельмі + надзейны і менш схільны прасядання новых сістэм bimassa.
я баюся, вібрацыі на 1500 абаротаў з махавіка monomassa... а я бачу, што магу знайсці...
і спасылка на налады, што, на мой погляд, не мае з форуму, я думаў, што вы маглі б размяшчаць, але я разумею, што гэта ня так, каб шмат, я прашу прабачэння...
я прашу прабачэння, я нават не спытаў дазволу...
вяртаючыся да нас: я бачыў у сеткі людзей, якія яны сабралі ўсю групу счаплення fiat coup? 20v turbo.... у вас ніколі не чуў, каб кіраваць, як гэта?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я чуў добрыя з фларэнцыі.