Старонка 4 з 42 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    gi? 90mm3 для гэтай машыны дастаткова, калі мы гаворым аб змене запасаў у адваротным выпадку, калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба, па меншай меры, замяніць фарсункі, інтэркулер і турбіны, турба abbassalo калі няма то турбіна вам доўжыцца ад нараджэння да святога стэфана,зша максімальны ціск 1,4, то я хацеў спытаць, сандра, як дызельнае паліва робіць надаць сваей машыне, і фарсункі, як яны спалучаюцца, чаму? інжэктар мае свае налады, і не думаю, што пу? трываць 120mm3, але гэта ? на мой погляд, не хачу пакрыўдзіць працаваць ніхто не.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    gi? 90mm3 для гэтай машыны дастаткова, калі мы гаворым аб змене запасаў у адваротным выпадку, калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба, па меншай меры, замяніць фарсункі, інтэркулер і турбіны, турба abbassalo калі няма то турбіна вам доўжыцца ад нараджэння да святога стэфана,зша максімальны ціск 1,4, то я хацеў спытаць, сандра, як дызельнае паліва робіць надаць сваей машыне, і фарсункі, як яны спалучаюцца, чаму? інжэктар мае свае налады, і не думаю, што пу? трываць 120mm3, але гэта ? на мой погляд, не хачу пакрыўдзіць працаваць ніхто не.
    я згодны, на жаль, для? адзіны спосаб варта ўлічваць запас патрэбы фарсунак ў 147 mjet 120cv (наколькі я ведаю) ? нас усе распыляльнікі фарсунак ад 159 2.4 mjet, па цане, дарэчы, надмерна высокая. я jtd, я працаваў з mjet, але што-то больш? у экстрэмальных умовах-я зрабіў на маім, і я ведаю, таго, каб усталяваць фарсункі, плюс (я думаў, у тых 147, вядома) у любым выпадку, каб цяпер хадзіць з 1500bar, але я звярнуўся таксама да ціску pi? высокіх і час *1400bar, у парадку 1300us, не ? як прыгожа, як правіць я разумею, але машына працуе, з тых фарсункі яшчэ!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я ведаў, што 1749v да 1.5 бар трымае, і 1.6 бар для 1749mv ў 150cv, гэта я ў 1.3/1.4 ўжо на складзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я забыўся, што маючы вадасцекавая труба ў scaldo у любым выпадку, менш, я ўпэўнены, што трымае 1.5 бар, так, па крайняй меры, я яшчэ не нават не гульня на слуп, я адлюстроўваецца 70000km я 85000 і ніякіх праблем, турбіна, што на працягу некаторага перыяду piccava да 1.7 бар-за праблем на клапан pierburg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    GT1749V-778445-0001-compmap.jpg
    Глядзіце самі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    прашу прабачэння, не я ? дазволу яшчэ адкрываць ўкладання, калі вы можаце накіраваць мяне на малюнкі, якія вы бы ўдзячны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    прабачце, не там я зрабіў так, пошук па ****** "compressor map gt1749v" і паміж малюнкамі знаходзіцеся графік, які паказвае эфектыўнасць гэтай турбіны пры змене ціску наддува і расходу паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    бачыў, на жаль, я не ўмею чытаць сэнс схемы, бо не ведаю, колькі варта, атрыманых у дзеяннях з пратокі 147 вы можаце tradurmelo ў словы, больш спрошчанай?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не ? cos? проста... маштаб не ? проста паток паветра, а ? выдатак памяншаецца, беспамерны параметр, які залежыць ад дыяметра трубаправода, тэмпературы паветра і, калі я правільна памятаю, шчыльнасці. Тое, што я паказаў вам ? крывая працы кампрэсара, каб ведаць, як ен працуе, вам трэба intersecarci нават крывой працы турбіны.
    Праблема ў любым выпадку ? што крывая pi? злева, ці што ? называецца "sourge line", і ў sx гэта c'? вобласць накачкі, а менавіта, варта пазбягаць. У раене помпавай ? што больш? небяспечна для турбакампрэсара, чаму? у гэтых абласцях адбываецца, што памежны пласт займае ўвесь канал, ствараючы корак, то ціск асімптатычна імкнецца да максімальнаму значэнню, але крыльчатка павялічвае абароты, аднак...

У графіцы, адпаведным 1749v вы можаце заўважыць, што 1,5 бар "pressure gage" практычна бліжэйшыя да sourge line...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Ок, дзякуй, паміж тым, я зрабіў папраўку на карту, 1.4 бар максімумаў, але пасля 2800 абаротаў канферэнц xomuqnue амаль у 1.5

Старонка 4 з 42 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •