Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    не ? гэтак жа, як вы кажаце, у адваротным выпадку не існавала сем'яў, cks
    на два тыпу cheksum ў ecu мне было растлумачана, cos? у іншым месцы, то, можа быць, мне сказалі, што вашчэ, але не было абвяржэння ніхто не і я сказаў так, як я не вялікі пісьменнік ці я не магу добра тлумачэнне не будучы espertone блокаў кіравання
    на што ? у Cheksum замест крыніцы ? давяраць "Я" сее-што на cheksum ведаю, у іншых галінах, але сутнасці гэта не мяняе, то існуе шмат метадаў кантролю, магчыма, гэта тыя сем'і, якія вы маеце на ўвазе вы, але cheksum ? у cheksum але я тут, чаму? мы выходзім з тэмы, і, магчыма, не служыць сябар, - каб развеяць яго сумненні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я зразумеў гэта, хлопцы,...?; два ecu абодва 1433y196, чаму? есць дзве кантрольныя сумы розныя? (marelli 6JO)
    У той час як два ecu з дапамогай таго ж кода, у сувязі з edc15, маюць тую ж дату?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Я зразумеў гэта, хлопцы,...?; два ecu абодва 1433y196, чаму? есць дзве кантрольныя сумы розныя? (marelli 6JO)
    У той час як два ecu з дапамогай таго ж кода, у сувязі з edc15, маюць тую ж дату?
    я маей тэорыі, табе я дзеяння, будучы Cheksum (я перакладаю) "кантрольная сума", а затым, калі яны роўныя ? чаму? маюць аднолькавае колькасць Біт
    я, напрыклад, калі ў вас дзве карты 5 даляраў або у вас дзве карты 5 еўра заўседы 10 ты не ў рахунак валюты!!!!!!
    біты ўнутры 2 блока кіравання з'яўляюцца роўнымі, такім чынам, у вас жа кантрольная сума ? як!!!! у сферы інфарматыкі, калі ў ecu ? інакш хто-то больш? эксперт мне smentir?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Хлопцы, вось гэты файл ложка-Swift з ecu 1433y196.
    Што? адрозніваецца кантрольная ад гэтага тут
    http://www.professionalchiptuning.ne....php?265-Swift

Цяпер, чаму? дзве рэгістрацыі адрозніваюцца? Гэта нармальна?

У skoda майго бацькі, паміж ложкам, і таго, што маецца тут, не было адрознення. Гэта тое, што я не разумею...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-04-2013 ў 21:27

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Хлопцы, вось гэты файл ложка-Swift з ecu 1433y196.
    Што? адрозніваецца кантрольная ад гэтага тут
    http://www.professionalchiptuning.ne....php?265-Swift

Цяпер, чаму? дзве рэгістрацыі адрозніваюцца? Гэта нармальна?

У skoda майго бацькі, паміж ложкам, і таго, што маецца тут, не было адрознення. Гэта тое, што я не разумею...
    я не магу спампаваць ўкладанні, таму я не магу ўбачыць адрозненні паміж гэтымі двума, што, калі мая тэорыя ? сапраўдным, павінны быць, проста біт іншы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    будзе? некаторыя кропкі на карце, што змяняецца,гэта адбываецца нават на маей 159,files мой ? адрозніваецца ад кантрольнай сумы іншыя, і на самай справе ecm не знойдзеце сярод кіроўцаў....
    мой аўтамабіль спакойна з майго файла, а з тых, хто з правільнасць кантрольнай сумы няма...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ок, ок! Відавочна, то, магчыма, яны таксама маюць адзін біт адрозніваецца ў памеры ecu....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Кантрольнай і просты спосаб пераканацца, што буфэр напісаў не мае памылак.. з пэўнай ступенню бяспекі.
    Вы складзеце ўсе значэння памяці або буфэру, што ен страціў у byte, word (2 байта), long (4 байта), і захаваць..
    у выпадку, калі запісу не будзе выканана, гэта азначае, што легка гэтая сума разлічваецца sara' адрозненні з правільным, а затым вы разумееце, што па крайняй меры адна памылка і маецца
    Звярніце ўвагу, што гэта не метад, упэўнены на 100%, таму што' калі памылкі есць два, гіпатэтычна (таму што на практыцы усе магчымасці, што адбываецца вельмі рэдка) першы можа быць адменены у адпаведнасці з разлікам кантрольнай сумы.. (тыпу, калі замест таго, каб напісаць 5 запісваецца 0.. а потым, замест таго, каб пісаць 10, запісваецца 15.. гэтыя 2 памылкі ці кампэнсуюць у разлік chksum).

Цяпер, калі файлы ідэнтычныя і звычайныя машыны, мне здаецца немагчымым, што кантрольная сума адрозніваецца.. іншымі словамі, калі гэта значыць, што есць адрозненні, і, такім чынам, файл або іншае, або і быў напісаны з аднаго (ці больш) памылкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў MisterKappa Visualizza Messaggio
    Кантрольнай і просты спосаб пераканацца, што буфэр напісаў не мае памылак.. з пэўнай ступенню бяспекі.
    Вы складзеце ўсе значэння памяці або буфэру, што ен страціў у byte, word (2 байта), long (4 байта), і захаваць..
    у выпадку, калі запісу не будзе выканана, гэта азначае, што легка гэтая сума разлічваецца sara' адрозненні з правільным, а затым вы разумееце, што па крайняй меры адна памылка і маецца
    Звярніце ўвагу, што гэта не метад, упэўнены на 100%, таму што' калі памылкі есць два, гіпатэтычна (таму што на практыцы усе магчымасці, што адбываецца вельмі рэдка) першы можа быць адменены у адпаведнасці з разлікам кантрольнай сумы.. (тыпу, калі замест таго, каб напісаць 5 запісваецца 0.. а потым, замест таго, каб пісаць 10, запісваецца 15.. гэтыя 2 памылкі ці кампэнсуюць у разлік chksum).

Цяпер, калі файлы ідэнтычныя і звычайныя машыны, мне здаецца немагчымым, што кантрольная сума адрозніваецца.. іншымі словамі, калі гэта значыць, што есць адрозненні, і, такім чынам, файл або іншае, або і быў напісаны з аднаго (ці больш) памылкі
    бачыў, што здаецца, што есць вы разумееце, кантрольная сем'яў, аб якіх гаварыў язэп, - гэта метады разліку, якія выкарыстоўваюць дома ?
    так я chiarisco апошні пытанне !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Eeheheheheheheh. Вялікую праблему. Аўтамабіль, з якога я прачытаў файл ? арыгінал.... Як пу? быць? Мы гаворым аб двух файлаў, не крычы.

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •