Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237

думку карта fiat ducato 2.8 12b_486

прывітанне
    я прашу дасканалы пачатковец vs погляд на гэта змяненне, я прымаю парады і крытыку, гэта fiat ducato 2.8 jtd ecu edc15c7
    012b_486
    прыкладаю файл ori +mod
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    brrrrrrrrrr, што дрыжыкі.... што ? усе, што дызель, што ты даў яму, праз час ўпырску?

Глядзіце, я зрабіў адзін роўна ў Суботу я працаваў толькі з дапамогай педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, максімум, што я прыйшоў даць 80мм^3, але вы маглі дабрацца нават да 100...
    Упэўнены, усе змены, якія вы зрабілі самі прынясуць вам курэнне, і многія нават без сэнсу...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Хоць я не бачыў карту я згодны з Сандра, час краніце прыза, мала, але ў вас есць добры запас на prex rail.
    Памятаеце, што абмежавальнікі 2 і часта ecm n? ад аднаго толькі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ціск ў магістралі rail, не ? трэба дакрануцца да яе, столькі фарсунак-й? вялікія сопла ад пажарнага... нават выцягнуўшы шмат разоў, яны заўседы трымаюць кароткія. Я даказваў толькі вырабляць змены, павялічваючы толькі колькасць? запыт ад педалі, а затым абмяжоўваецца абмежавальнікам крутоўнага моманту, спрабаваў сам, што, дзейнічаючы такім чынам, магутнасць і крутоўны момант павялічваецца вельмі. Месца таксама mod, калі вы дасягнулі 80 паведамленняў вы будзеце глядзець на яе,, ? што-то вельмі ціхае, але вы можаце павялічыць да 100 мм^3, не дакранаючыся нічога іншага.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-04-2013 ў 08:58

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    EDC15C7.zip
    ціск ў магістралі rail, не ? трэба дакрануцца да яе, столькі фарсунак-й? вялікія сопла ад пажарнага... нават выцягнуўшы шмат разоў, яны заўседы трымаюць кароткія. Я даказваў толькі вырабляць змены, павялічваючы толькі колькасць? запыт ад педалі, а затым абмяжоўваецца абмежавальнікам крутоўнага моманту, спрабаваў сам, што, дзейнічаючы такім чынам, магутнасць і крутоўны момант павялічваецца вельмі. Месца таксама mod, калі вы дасягнулі 80 паведамленняў вы будзеце глядзець на яе,, ? што-то вельмі ціхае, але вы можаце павялічыць да 100 мм^3, не дакранаючыся нічога іншага.
    Згодны, я меў на ўвазе ціску ў рампы, так? на мінулым тыдні робяць автодом з такім жа рухавіком, 126cv, карту rail быў адрэзак у апошнія крывыя(што dimezzava менавіта prex), і вы можаце спакойна прывесці да prex masssima.
    Я наогул дотыку заўседы ўсім нормам, дзе-ы? дзе-то менш, але не сумняваюся, што толькі з картай педаль і lim пара, ідуць і mgi? вельмі добра гэтыя рухавікі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я ціск у магістралі rail імкнуся як можна пакінуць ori-чаму? фарсункі былі распрацаваны, каб працаваць з датай ціск, таму пры пу? пазбегнуць павышэння, дакладна ? што наладзіць дзве апошнія крывыя не павінны ствараць анамаліі ў спрэй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    вы можаце глядзець мой 2step я рушыў услед радам базавай msport у іншы пост прымаю крытыку і парады, калі ласка, перш чым рабіць непрыемнасці
    загадзя дзякуй

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    есць некалькі сігналаў, але ў якасці асновы можа ісці,безумоўна, ніжэй будзе " кульгаць у любым выпадку, вы можаце паспрабаваць і пашкоджанняў не робіш.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Вочы, rail мяняецца, і затым таксама адсутнічае абмежавальнік ціску ў рампы. Абмежавальнік дыму mod, так што не служыць? нічога. Пакладзеце на месца rail, калі вы хочаце проста змяніць яго, па меншай меры, правілы, правільна, тады паспрабуйце і напішыце свае ўражанні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    дзякуй за ўсе адказы, я хацеў спытаць, як зрабіць, каб зрабіць яго + гарачы нізкія

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •