Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33

Абмеркаванне: Счаплення alfa 147 mb

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfone85 Visualizza Messaggio
    Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc
    вы маеце рацыю.... я забыўся, я нават ic плюс спераду і ўсе трубы, алюміній, сілікон.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    што турба у вас???

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    асноўная задача летаюць ? захоўваць кінэтычнай энергіі этапах станоўчыя рухавіка, каб вярнуць яго этапах негатыўныя аслабіць слезы з-за ад'езду і ў пераключэння перадач задачы, якія прыйшлі attribbuito да спружын ў махавікі monomassa,калі махавік не ? збалансаваны для qull'каленчатага вала можа выклікаць усталостную разбурэння ? можна, калі счапленне не ўдаецца аслабіць нагрузку на абмен, нават ен можа выклікаць усталостную разбурэння, калі махавік monomassa і proggettato добра, і счапленне таксама можа значна знізіць гэты рызыка, але калі мы мантаваны махавік іншы аўтамабіль, таму што нам сказалі, што ? лепш, гэта, безумоўна, прывядзе да разрыву, таму што экскурсія на балансавальных станок, там вы пакладзеце каленчаты вал махавік і дэмпфера pulegia
    затым счапленне momomassa appatto, што гэта добрае якасць і ідэальная балансіроўка вала не прыводзіць да разрыву, але " калі мы з некаторыя пары павінны ведаць, што ў любым выпадку скарачаем жыцце з кампанентаў, якія з'яўляюцца найбольш напружаных
    я ўжо казаў, я-я думаў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    асноўная задача летаюць ? захоўваць кінэтычнай энергіі этапах станоўчыя рухавіка, каб вярнуць яго этапах негатыўныя аслабіць слезы з-за ад'езду і ў пераключэння перадач задачы, якія прыйшлі attribbuito да спружын ў махавікі monomassa,калі махавік не ? збалансаваны для qull'каленчатага вала можа выклікаць усталостную разбурэння ? можна, калі счапленне не ўдаецца аслабіць нагрузку на абмен, нават ен можа выклікаць усталостную разбурэння, калі махавік monomassa і proggettato добра, і счапленне таксама можа значна знізіць гэты рызыка, але калі мы мантаваны махавік іншы аўтамабіль, таму што нам сказалі, што ? лепш, гэта, безумоўна, прывядзе да разрыву, таму што экскурсія на балансавальных станок, там вы пакладзеце каленчаты вал махавік і дэмпфера pulegia
    затым счапленне momomassa appatto, што гэта добрае якасць і ідэальная балансіроўка вала не прыводзіць да разрыву, але " калі мы з некаторыя пары павінны ведаць, што ў любым выпадку скарачаем жыцце з кампанентаў, якія з'яўляюцца найбольш напружаных
    я ўжо казаў, я-я думаў
    выдатна! я stradaccordo, праблема усталостную разбурэння? пу? паўстаць таксама ў bimassa, і гэта адбываецца, калі пікі паскарэння ўступаюць у рэзананс, у той момант у двухмассовом махавік не амортизирует-й? вібрацыі, але сума

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Лигурия
    Паведамленні
    22
    Ok, ok, цот я перакананы, паставіць махавік monomassa я знайшоў учора прасейвання ў інтэрнэце тыпу, што прадае іх ? Рыма мне летаць сталі даходы ад поўнага і палегчанага счаплення насенне спеченные і націскной дыск і падшыпнік, узмоцненыя усе x 950€ адпраўлены

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    я, калі б мне прыйшлося траціць гэтыя грошы, monterei прыгожы bimassa ўзмоцнены, з дадаткам камплекта счаплення...

вазьмі, як рада....

тады ў вас есць вольны выбар, вас усе роўна грошай ад тых, хто перапрадае сівы!!....
    можа быць, тады вы v? таксама добра.... але чырвоны і чорны вы гуляеце ў казіно?.....

ІМХО

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Лигурия
    Паведамленні
    22
    Я не раблю так x эксперыментаваць, але bimassa ўзмоцнены, як вы кажаце мне ? працягвалася 40000km і аказваецца мяне скрынкі выдаткаваць 380 еўра 40000km

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Лигурия
    Паведамленні
    22
    image.jpg гэта і мая турбіна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вы забываючы, што пі? банальна... маса ... я б сказаў, што entit? дэмпфавання залежыць менавіта ад гэтага... усе астатняе ? вельмі складаны, каб быць ацэнены не словамі на форуме..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    перадачы, прынятай ад opel з рухавікамі mjet ? заўседы выснову fpt, але з рознымі стандартамі на самай справе ўжо? ад золата яны пі? пара па параўнанні з alfa fiat etc..

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •