Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima
Вынікі з 72 61-70

Абмеркаванне: Думку Карта А4 1,9TDI 131cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    ок. але ? адной крывой або карту. або некалькі спасылак для перамяшчэння?
    карты ўпырску прыбывае ў 5355giri.
    сара лушчака ад rescale ў brekpoint абмежавальніка крутоўнага моманту?
    Тэарэтычна, можа быць гэта рашэнне варта паспрабаваць яе, каб убачыць, калі ? так, ці вы чакаеце пацверджання, што хто-то ўжо? ведае.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    я для пробы я паспрабаваў rescale апошняга вр ад 5200 да 5355 і на самай справе прыходзіць да нас, але, даючы дызельнае паліва, заднім чыслом не атрымаеце ніколі.
    але не ведаю, калі гэта ? на дарозе, што кажа іосіф.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    калі казаць аб канструкцыі, то ўсе rimappature не маюць, ды добра, што вы кажаце? механіка не трывае тых абаротаў, і l' ўтыліты? вы яна, перамяшчаючы пары
    На самай справе больш? stressi механікі менш доўжыцца....
    Я кажу, што мяжа абаротаў x рухавік дызель ? 5500 аб.
    Калі для? дапусцім, механікі ў арыгінале ? разлічваецца ў нармальных аўтамабіляў, якія мы разглядаем тут, у форуме x даць макс магутнасць на 4000 ці крыху больш? s?, я думаю, што калі нічога не будзе зроблена ў механіцы, у радыкальны спосаб, cio? замена распредвала з адным, які мае профільнае-й? штуршок, і ен не замяняе спружыны клапанаў і, магчыма, будзе служыць таксама + я думаю, што sar? цяжка знайсці карысную магутнасць на гэтых абарачэннях cos? высокія...
    Я кажу, што х мне не ? выгадна дабрацца з механікай акцыі....... Адпаведныя змены, распрацаваныя avr? яго перавагі, для? як правіла, вы аддаеце перавагу x мець добры прыбытак, каб не перавышаць 4000 абаротаў (рэжым макс).

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    калі вы кажаце перамяшчэння пара, лічу, што гэта не метад, што я сказаў. было б больш складаная рэч. ці вы б страты крутоўнага моманту на нізкіх.
    па крайняй меры, скажыце мне, калі я з дарогі або esponici непасрэдна карту, што я спрабую адразу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    прамовы маштабаваць вр абмежавальніка крутоўнага моманту ? няправільна дзейнічаць іншым спосабам ? крывая... ? з драйвераў...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    ок, дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    be хрысціянін, я павінен вам сказаць, кожны думае па-свойму, я паважаю ваша меркаванне і цаню, з іншага боку, мой вам магу сказаць, што я асабіста пару гадоў adietro у мяне была гэтая машына і я там працаваў вельмі нават для вывучэння гэтых рухавікоў, чаму? як добра ты ведаеш машыну, не ? зроблена толькі для ecu, аднак я не буду ? я вам скажу, што заўседы кажу змены, акцыі, падніміце абароты да 5100 (я сказаў, што вы можаце? дабрацца да 5500, а не тое, што есць прыбыцця mod stock) ridisegni абмежавальнік крутоўнага моманту і час igniezione-й? іншыя мадыфікацыі, якія мы ўсе ведаем, машына прыходзіць у 165cv без моцных strees, то, як я заўседы кажу, мы ўсе тут, каб вучыцца, і калі ты іп? падрыхтаваў я шчаслівая, чаму? у мяне есць спосаб даведацца, то невялікае менавіта я павінен зрабіць, гэтыя рухавікі былі распрацаваны, каб даць максімальны крутоўны момант 4400, а не на 4000, а не глядзець толькі дадзеныя ecu, чаму? як вы добра ведаеце, што-то пу? быць са зрушэннем..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    для падніміце абароты да 5100 што вы маеце на ўвазе?
    улічваючы, што ў вас быў гэты рухавік, ці магу я дазволіць сабе спытаць вас, каб дабрацца да 190 л. с., mechanics акцыі, колькі мг трэба ўводзіць? і turbo пастаяннай або загадзя.
    я не, я дылера, такім чынам, больш ўстаю ? яшчэ ідзе'. але я хацеў бы ведаць, вядома, такіх мяжы..
    прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    для падніміце абароты да 5100 што вы маеце на ўвазе?
    улічваючы, што ў вас быў гэты рухавік, ці магу я дазволіць сабе спытаць вас, каб дабрацца да 190 л. с., mechanics акцыі, колькі мг трэба ўводзіць? і turbo пастаяннай або загадзя.
    я не, я дылера, такім чынам, больш ўстаю ? яшчэ ідзе'. але я хацеў бы ведаць, вядома, такіх мяжы..
    прывітанне.
    Зрабіце прапорцыю прымаючы пад увагу, што BSFC peggiorer?, таму зрабіце разлік, як калі вы вырашыце прыехаць у 195cv....
    Ад гэтага працэнт ў частцы з абмежавальнікам крутоўнага моманту, затым перайсці ў раздзел Нм>>IQ, калі карту проста ок сенна? у приспособьте, калі я не памыляюся, вы павінны павялічваць x мець пару 420Nm, я fermerei яго значэнне max x зрабіць costanete 500/1000 абаротаў, і тады б апускацца да 4200 x мець 190cv....
    Затым падыходзяць усе карты ўпырску, я думаю, акрамя апошняга (я па памяці, магу памыляцца)... усе зламаць і іх значэння
    Затым зрабіце карту пароў, як у maf, якія ў map, што тыя, лямбда.... Карту пароў, як, што лямбда калі зачыніць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў частка а не user? +, я вам рэкамендую паўтарыць увесь маштаб кропак супыну ў maf 2 карты, важна, што яны ідэнтычныя......
    Затым приспособьте карту overboost.... (з высокіх колькасцях? дызель "спампаваць" натоўп, калі вы хочаце працягну сенна? піка). Карту памятаеце, што v? у адпаведнасці з аб і мг дызель>>> вельмі важна, x, каб пазбегнуць piccate з пашкоджанняў турбуе....
    Prex turbo.... Па-мойму, вы павінны лізаць амаль 2600mbar абсалютныя.... але глядзіце самі.. не рухацца вельмі біт svbl........
    Затым вы Робіце карты, педалі..... Не перашчыруйце ў значэннях (педаль ты заплаціў усе, x 100% .... Мы павінны быць на карце калі ? як 105л.з, які мае адмоўныя значэння ў, я, як правіла, іх перанос у пазітыўнае..... (асабістыя перавагі)
    Затым праверце, карты перадаплаты.. паглядзець, як сон messe з break і паглядзець, калі ен працуе усю частку або часткі форуму ў крычы мае значэння, так x......

Затым паспрабуйце і ў рэшце рэшт зрабі свае карэктывы ў адпаведнасці з вашымі патрабаваннямі....
    Добрая праца....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    be хрысціянін, я павінен вам сказаць, кожны думае па-свойму, я паважаю ваша меркаванне і цаню, з іншага боку, мой вам магу сказаць, што я асабіста пару гадоў adietro у мяне была гэтая машына і я там працаваў вельмі нават для вывучэння гэтых рухавікоў, чаму? як добра ты ведаеш машыну, не ? зроблена толькі для ecu, аднак я не буду ? я вам скажу, што заўседы кажу змены, акцыі, падніміце абароты да 5100 (я сказаў, што вы можаце? дабрацца да 5500, а не тое, што есць прыбыцця mod stock) ridisegni абмежавальнік крутоўнага моманту і час igniezione-й? іншыя мадыфікацыі, якія мы ўсе ведаем, машына прыходзіць у 165cv без моцных strees, то, як я заўседы кажу, мы ўсе тут, каб вучыцца, і калі ты іп? падрыхтаваў я шчаслівая, чаму? у мяне есць спосаб даведацца, то невялікае менавіта я павінен зрабіць, гэтыя рухавікі былі распрацаваны, каб даць максімальны крутоўны момант 4400, а не на 4000, а не глядзець толькі дадзеныя ecu, чаму? як вы добра ведаеце, што-то пу? быць са зрушэннем..
    Я не стаўлю пад сумнеў твае веды, сапраўды, вы dir? вы, безумоўна, гэта магчыма, і мяне... я зрабіў 105л.з edc16, толькі, што не маючы ў маім распараджэнні машына, як ваша, не магу я дадаць больш чым адзін момант.. я кажу, што я прытрымліваюся дасягнуць магутнасці і крутоўнага моманту, што некаторыя сайты вядомых вам torvano ў сеткі. Я не ведаю, калі людзі як з маіх частак. Яны хацелі б, што першы стрэл зрабі ўсе, магутнасць, крутоўны момант, водгук педалі, расход паліва....
    я проста да мінімуму важнае значэнне x яе пайсці павінен..... упэўнены, што тыя моды, якія ты робіш, я зараз без машыны пад рукой nn я магу адважыцца паспрабаваць іх на аўтамабілі, якія ўладальнікі son супраць.....
    З улікам майго асабістага, што, калі машына перавышае 200.000 км карту з такой крутоўны момант, што пу? formire i PD і муфты, якія маюць крыніца не ў стане tramettere крутоўны момант на колы, чаму? саступіць дарогу, то, магчыма, я аддаю перавагу даць яму трохі менш крутоўнага моманту, чым той, які маглі б даць, для? зрабіць яе пастаяннай, 500/1000 абаротаў, а затым яе павольна спускацца і даць некаторы рэзюмэ фінал в +...
    Я заўважыў, што чалавек, які хоча карту + пара, то есць класічны футбол, аддае перавагу мець машыну з добрым працягну.... тое есць некалькі рэзюмэ на высокіх.... калі вав зрабіць яго шчаслівым, а ты, мабыць, у Кіа..і х з магчымай паломкі ў будучыні zebedei, калі вы dir? счапленне, калі ен скончыцца ў хуткім часе... я змянілася мала часу f? і я магу сказаць вам, што slittava nn, чаму? дыск прыехаў, нягледзячы на 250 000 км-о'кей, але чаму? яго націскной дыск не мог трымаць усе гэта.., для якіх у адпаведнасці з майго пункту гледжання, для PD даць крыху менш пары abbassargli таксама рэжым максімальнага моманту і зрабіць яе пастаяннай x 500/1000 абаротаў, а затым прымусіць яе паступова выйсці і даць макс магутнасць прыкладна на 200 абаротаў вышэй кропкі макс магутнасці, што было ў крычы..... практычна становіцца амаль benza..... Слабым месцам PD з'яўляюцца націскной дыск..... на самай справе, калі хто-то замяніць пакет счаплення згаджаецца купіць "навалам", палет заўседы bimassa і дыск ORI часткі sachs, націскной дыск ад sachs race і падшыпнік ВРІ.... З гэтым камплектам я думаю, што яны атрымліваюць, каб трымаць амаль 500Nm..... вакол 280cv......

Старонка 7 з 8 PrimaПерад ... 5678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •