Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...
Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...
і хто inc... для cos? мала....
махавік арыгінальны v? pi? што добра... ? прызначаны для захоўвання да 450
вы толькі прыгожай счаплення.... чаму? ? частка, якая грэшыць...
я тыя кавалерыі я выйсці без праблем з махавіка арыгінал і без вібрацыі, але з счаплення не арыгінал...
калі няма, калі ясьце ў 20000 км, калі майстар дрэнна...
трымаць круцячы момантам у нм не значыць, іх даходы ад прадастаўлення, скачуць з некалькіх нм і больш? не кажучы ўжо пра з прэпаратаў, вырашыў...і не тут ? пытанне, як кіраваць яго увагай, чаму? калі хто-небудзь хоча выкінуць ўжо? l педаль газу да 1000 абаротаў і трымаць яго ўніз? да 5500 абаротаў на кожнай перадачы група махавік-счаплення не павінен мець ваганняў або збояў у працы...рэдка есць махавікі, якія не вібруюць, змены моцныя, але доўжацца вельмі мала, норма antipollution ударыў, у дадатак да маховику, таксама счапленне, тормазы і іншыя органы, якія нясуць механічных нагрузак-цеплавых моцныя
што saltellino з некалькіх НМ і больш? ? складана.. калі мы гаворым аб мець 500NM на 2000 абаротаў, то s?...
але тады ўзнікае праблема іншых механічных кампанентаў... таму v? перагледзеў усе...
ціха 450NM іх трымае на 2000 абаротаў... гэта вы?, таму, калі хочаце мець больш?
чаму? хоча правіць моцны, трэба зрабіць падрыхтоўку-й? сур'езнае, што ўплывае на палет, што муфта...
у абмен ен таксама дзюрэра? у залежнасці ад крутоўнага моманту і ад цыклу, стомленасці, для якога ? прызначаны.
Добра ці дрэнна, есць добрыя змены...
? ? ясна, што аўтамабіль мае ТОЙ патэнцыял...
ісці далей ? лепш памяняць аўтамабіль...
insommma, хто здавольваецца тым, што мае....
Добра, вы маеце рацыю, я не магу дазволіць сабе пісаць тое, што ты кажаш па чутках, так што не insister?, але вам, я прапанаваў вам растлумачыць, як працуе ў двухмассовом махавік, але вы гэтага не зрабілі, l? там мы разыгрывалі калядную матэматыка...
пагаворым, калі даведаешся, што гэта st? кажучы... не лічу, фраз без сэнсу.
вы будзеце вельмі OFF-TOPIC
ок, я перастану тут усе абмеркаванне, тым хто прадказаць? растлумачыць?...
Прывітанне...то, глядзець я на c530.6 я выцягнуў 400nm крутоўнага моманту і не зламаў нічога...счаплення арыгінальны і bimassa арыгінал..вядома, гэта трэба мець accortenza ў кіраўніцтве....я магу табе сказаць, як ужо? вы сказалі, што счаплення-CO.МЯНЕ, я добрая!Калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна і падняць крутоўны момант і магутнасць, вы можаце знайсці махавік з фіксаванай групы fiat (Lancia K, пераварот? t20) і вы зробіце зрабіць сваю ўзмоцненага счаплення з націскной дыск, армаваныя ад CO.Мяне...замены зламаных з monomassa нават я ніколі не бачыў...магу сказаць, x? на мой стілус jtd115 апрацавана, я з 210cv, 45кг крутоўнага моманту з махавік арыгінальны счапленне і co.мяне...ніколі не слізгаценне...таксама пад нагрузкай, на трасе...калі, вядома, я ХАЦЕЎ, махавік, мне дрыжаць![]()
хлопчыкаў і дзяўчынак, я nasona, і сеў на яго муфты, як monomassa.... шчыра кажучы, у дадатак да трохі мігацення у мяне няма іншых праблем....
пытанне я хачу зрабіць. ... абмяркуйце 220cv.... з чым вы іх выцягнулі?? з цалкам крычы???
я на некалькі робіна.... turbo gtb2056, выпускныя калектары, выхлапная цалкам ******, інжэктараў, змененыя, счапленне co.мяне, фільтр спартыўны.... але, шчыра кажучы, не ведаю, калі мы прыйшлі на гэтую кавалерыі.... хто ? так ласкавы, каб даць мне руку, каб выцягнуць іх?? :P
Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc