Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20

Абмеркаванне: Счаплення alfa 147 mb

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Добра, вы маеце рацыю, я не магу дазволіць сабе пісаць тое, што ты кажаш па чутках, так што не insister?, але вам, я прапанаваў вам растлумачыць, як працуе ў двухмассовом махавік, але вы гэтага не зрабілі, l? там мы разыгрывалі калядную матэматыка...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    пагаворым, калі даведаешся, што гэта st? кажучы... не лічу, фраз без сэнсу.

вы будзеце вельмі OFF-TOPIC

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ок, я перастану тут усе абмеркаванне, тым хто прадказаць? растлумачыць?...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Лигурия
    Паведамленні
    22
    Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfone85 Visualizza Messaggio
    Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...
    і хто inc... для cos? мала....

махавік арыгінальны v? pi? што добра... ? прызначаны для захоўвання да 450

вы толькі прыгожай счаплення.... чаму? ? частка, якая грэшыць...

я тыя кавалерыі я выйсці без праблем з махавіка арыгінал і без вібрацыі, але з счаплення не арыгінал...
    калі няма, калі ясьце ў 20000 км, калі майстар дрэнна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне...то, глядзець я на c530.6 я выцягнуў 400nm крутоўнага моманту і не зламаў нічога...счаплення арыгінальны і bimassa арыгінал..вядома, гэта трэба мець accortenza ў кіраўніцтве....я магу табе сказаць, як ужо? вы сказалі, што счаплення-CO.МЯНЕ, я добрая!Калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна і падняць крутоўны момант і магутнасць, вы можаце знайсці махавік з фіксаванай групы fiat (Lancia K, пераварот? t20) і вы зробіце зрабіць сваю ўзмоцненага счаплення з націскной дыск, армаваныя ад CO.Мяне...замены зламаных з monomassa нават я ніколі не бачыў...магу сказаць, x? на мой стілус jtd115 апрацавана, я з 210cv, 45кг крутоўнага моманту з махавік арыгінальны счапленне і co.мяне...ніколі не слізгаценне...таксама пад нагрузкай, на трасе...калі, вядома, я ХАЦЕЎ, махавік, мне дрыжаць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    і хто inc... для cos? мала....

махавік арыгінальны v? pi? што добра... ? прызначаны для захоўвання да 450

вы толькі прыгожай счаплення.... чаму? ? частка, якая грэшыць...

я тыя кавалерыі я выйсці без праблем з махавіка арыгінал і без вібрацыі, але з счаплення не арыгінал...
    калі няма, калі ясьце ў 20000 км, калі майстар дрэнна...
    трымаць круцячы момантам у нм не значыць, іх даходы ад прадастаўлення, скачуць з некалькіх нм і больш? не кажучы ўжо пра з прэпаратаў, вырашыў...і не тут ? пытанне, як кіраваць яго увагай, чаму? калі хто-небудзь хоча выкінуць ўжо? l педаль газу да 1000 абаротаў і трымаць яго ўніз? да 5500 абаротаў на кожнай перадачы група махавік-счаплення не павінен мець ваганняў або збояў у працы...рэдка есць махавікі, якія не вібруюць, змены моцныя, але доўжацца вельмі мала, норма antipollution ударыў, у дадатак да маховику, таксама счапленне, тормазы і іншыя органы, якія нясуць механічных нагрузак-цеплавых моцныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    хлопчыкаў і дзяўчынак, я nasona, і сеў на яго муфты, як monomassa.... шчыра кажучы, у дадатак да трохі мігацення у мяне няма іншых праблем....
    пытанне я хачу зрабіць. ... абмяркуйце 220cv.... з чым вы іх выцягнулі?? з цалкам крычы???
    я на некалькі робіна.... turbo gtb2056, выпускныя калектары, выхлапная цалкам ******, інжэктараў, змененыя, счапленне co.мяне, фільтр спартыўны.... але, шчыра кажучы, не ведаю, калі мы прыйшлі на гэтую кавалерыі.... хто ? так ласкавы, каб даць мне руку, каб выцягнуць іх?? :P

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Лигурия
    Паведамленні
    22
    Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfone85 Visualizza Messaggio
    Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc
    вы маеце рацыю.... я забыўся, я нават ic плюс спераду і ўсе трубы, алюміній, сілікон.....

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •