Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 34
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    абсалютна не, у тым сэнсе, што examiner вэб-не працуе, ці лепш зараз называецца witexedi і робіць тыя ж функцыі examinerweb толькі, што з з'яўленнем у witech змянілі імя
    гэта пакуль некалькі тыдняў таму, actia зачыніў сайт запампоўкі онлайн прама цяпер для тых, хто хоча працягваць выкарыстоўваць павінен запытаць кампакт-дыскі ў actia, так і для relase і, як абнаўленне праграмнага забеспячэння..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    мой савет ? усе ж, паспрабуйце перамясціць e2p

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    гэта пакуль некалькі тыдняў таму, actia зачыніў сайт запампоўкі онлайн прама цяпер для тых, хто хоча працягваць выкарыстоўваць павінен запытаць кампакт-дыскі ў actia, так і для relase і, як абнаўленне праграмнага забеспячэння..
    у relise і абнаўлення загрузцы заўседы онлайн, на witexedi як examiner, што для witech з examiner emulator

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    язэп, я не абсталявання, каб зрабіць гэты зрух.
    выбачайце, але адна рэч, я павінен перш за ўсе вырашыць праблемы comuicazione , cio? дыягназ, што я не магу зрабіць з devio.
    гэтая машына спачатку пойдзе, а потым ? прайшлі ў іншых майстэрняў, а зараз не працуе, можа быць, што яны ўзарвалі на devio? дзіўна, што і тады я паспрабаваў, падлучыўшы стары devio і не ідзе ж у дыягназ, можа быць, што яны ўзарвалі новы body?
    пры падключэнні, так і цела старое, body новы , толькі што падлучыць ключ на марш, адпраўляюцца святла ад сонца, і дворнікі, і заўседы ідуць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Не c? сувязі паміж devio і цела трэба кантраляваць вас сетку van/can..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    правадоў сеткі can ідуць добра continuita паміж devio і цела, і маючы стары devio я таксама паспрабаваў з другога, калі гэта ўжо дыягназ , але нічога. Таму я мяркую, што гэта праблема цела , але самае дзіўнае ? што машына пры мне ? прыехала, іх было два, яго арыгінал і той, які, як мне кажуць, было назад, але з усе той жа праблемай, можа быць, што яны зламалі 2 боды па-вашаму?
    па-мойму гэта павінна быць цела, але я не магу змяніць іншага цела бачылі, што я не ўпэўнены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    можа быць толькі праблема канфігурацыі вузлоў трэба наладзіць цела, калі вы хочаце прыйсці да**** калі няма-толькі словы, прапушчаныя ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    тып выраўноўвання бесконтактными правільна
    c'? працэдура, аўтаматычна, ці я павінен рабіць тое, што ен робіць у канфігурацыі, і я павінен сказаць усе, што ен машына?
    я выкарыстоўваю examiner стары, але на fiat (арыгінальныя fiat проста зрабіць выраўноўванне проксі-сервера і наладзе блокаў кіравання выключаны.
    тут, аднак, не ? тыя ж дзеянні,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    3
    Добры дзень, вы можаце зрабіць адну рэч :адкрыць bsi і паглядзець, калі яны змянілі ўспаміны, па крайняй меры, можна зразумець, што яны раскладзены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    тып выраўноўвання бесконтактными правільна
    c'? працэдура, аўтаматычна, ці я павінен рабіць тое, што ен робіць у канфігурацыі, і я павінен сказаць усе, што ен машына?
    я выкарыстоўваю examiner стары, але на fiat (арыгінальныя fiat проста зрабіць выраўноўванне проксі-сервера і наладзе блокаў кіравання выключаны.
    тут, аднак, не ? тыя ж дзеянні,
    на phedra вы не можаце ці не есць функцыя

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •