Прывітанне Хрысціянін,я хацеў бы ведаць, што эбу вы кажаце edc15 або edc16 ,таму што гэта тут і bosch 15P .тое, што вы кажаце, і вельмі цікава для мяне пяро, і некаторыя рэчы мне не квадратную форму ,тыпу "egr зачыніць яго з 2 ўпраўлення"- на 15P????,
"абнавіць карту ўпырску па-за драйвер"-як і чаму????,
" перарабіць карту дыму "?????,
"абнавіць карту overboost"-як і чаму?,бачыў, што надтачыць час overboost і проціпаказана "жыцце"turbo і рухавіка,і калі я ведаю на некаторых машынах, пасля маляня км. эбу mot ігнаруе яго ,у тым сэнсе, што ен больш не працуе .гэта я быў бы вельмі ўдзячны, калі месцаў, а таксама, напрыклад, як зрабіць мод ты на 15p crupo vw.Grazie
У edc15p ен, як edc16 2 panettoni, толькі на першы не глядзіце, калі не пакладзеце рэжыме? 16 біт, + / - 32768. гэты панеттоне, вы павінны ўзяць яго на -1.
Карты ўпырску 6. 4 te d? ecm ў выглядзе ін'екцый parzializzato map1/2 і mapxboost тое, што я кажу, ен да 4.
Карту дыму... калі зачыніць egr (у некаторых edc15 ідуць у map карту пароў іншых map) вы ўбачыце, што maf дар? значэнне заўседы вышэй 400 мг...... для якога вобласць пад nn user? + .... так што сэнс там трымаць яго яшчэ л??????
Вось у гэты момант я асабіста успомніў усе з нуля.... тады залежыць, калі хочаце + падрабязнае або няма.. вы таксама можаце расцягнуць яго бачыў, што прастора c'?.....
Не ? сказаў, што павелічэнне значэння прыводзіць павелічэнне магутнасці.... залежыць.. часам трэба таксама паменшыць
Як карта overboost.... і тое гэта залежыць ад тыпу ecu мы гаворым.. У гэтым выпадку edc15/16 PD....
- Не працуе, пасля такога-то колькасці км, мне здаецца, дзіўна.. я выгляд заўседы, што працуюць...
Карту на пытанне не кіруе часам, а бенс? на vgt.... змяніць кут лапатак геаметрыі робіць, што змяняе рэакцыю рухавіка......
Каб убачыць, як гэта працуе, атрымаць файлы золата pd 140cv, затым адкрыйце абмежавальнік крутоўнага моманту, карту Нм>>Iq і карту overboost, і вы зразумееце, як ? зроблены апошні...
я прапаную зрабіць гэта з winols для палягчэння разумення можна? ecm....
Я дзякую цябе, навабранец танцор лічыць, варта poso спрабую на практыцы, каб вярнуць гэтыя змены пяро, на жаль, і час ад часу, што не выкарыстоўваю больш winols, таму што на ўсіх маіх ПК, я перайшоў на win 7 або win 8.Ciao.
на гэтай машыне можна дакрануцца да абмежавальніка спакойна да 5500 абаротаў...![]()
прывітанне. які абмежавальнік ты кажаш? ці можаце вы даць якія-небудзь падказкі і т. д..