мой савет ? усе ж, паспрабуйце перамясціць e2p
язэп, я не абсталявання, каб зрабіць гэты зрух.
выбачайце, але адна рэч, я павінен перш за ўсе вырашыць праблемы comuicazione , cio? дыягназ, што я не магу зрабіць з devio.
гэтая машына спачатку пойдзе, а потым ? прайшлі ў іншых майстэрняў, а зараз не працуе, можа быць, што яны ўзарвалі на devio? дзіўна, што і тады я паспрабаваў, падлучыўшы стары devio і не ідзе ж у дыягназ, можа быць, што яны ўзарвалі новы body?
пры падключэнні, так і цела старое, body новы , толькі што падлучыць ключ на марш, адпраўляюцца святла ад сонца, і дворнікі, і заўседы ідуць.
Не c? сувязі паміж devio і цела трэба кантраляваць вас сетку van/can..
Цярпенне і цнота моцных..
правадоў сеткі can ідуць добра continuita паміж devio і цела, і маючы стары devio я таксама паспрабаваў з другога, калі гэта ўжо дыягназ , але нічога. Таму я мяркую, што гэта праблема цела , але самае дзіўнае ? што машына пры мне ? прыехала, іх было два, яго арыгінал і той, які, як мне кажуць, было назад, але з усе той жа праблемай, можа быць, што яны зламалі 2 боды па-вашаму?
па-мойму гэта павінна быць цела, але я не магу змяніць іншага цела бачылі, што я не ўпэўнены
можа быць толькі праблема канфігурацыі вузлоў трэба наладзіць цела, калі вы хочаце прыйсці да**** калі няма-толькі словы, прапушчаныя ў
тып выраўноўвання бесконтактными правільна
c'? працэдура, аўтаматычна, ці я павінен рабіць тое, што ен робіць у канфігурацыі, і я павінен сказаць усе, што ен машына?
я выкарыстоўваю examiner стары, але на fiat (арыгінальныя fiat проста зрабіць выраўноўванне проксі-сервера і наладзе блокаў кіравання выключаны.
тут, аднак, не ? тыя ж дзеянні,
Добры дзень, вы можаце зрабіць адну рэч :адкрыць bsi і паглядзець, калі яны змянілі ўспаміны, па крайняй меры, можна зразумець, што яны раскладзены.![]()