ну, вы вышэй мяне, як ціск у дыяпазоне магутнасці.
у нас жа турбіна 1749va у мяне ніколі не было абмежаванняў?
тады будзе' падымаць n75, як я думаў зрабіць трохі.
калі я падымаю карту турба-не адбываецца нічога. паўстае толькі boost presssure запыт у канал(vag-com), а actual pressure не ўстае, то chiudero трохі лапаткі.
абмежавальнік, я выдаліў яго
як я загадзя 1 ступені на высокіх абаротаў тыпу 4800 5000 і 2 градусы на 3500 4000 3800
больш за 2 градусаў, мне здаецца, што сцены з доказаў. лічыць, што 140 ен менш, раней, чым у 130 мае некалькі фарсунак 465cc супраць 550cc з 6 адтулінамі наносіце лепш ты, чым цябе штурхнуў?
На n75 ен памяншаецца да пэўных кропках -20% прыкладна.... я in bad dad карту, якая павінна ставіцца да pid кіраванне, геаметрыі, чаму? перш, чым я 1,68 бар, і не было да апусціце яго... цяпер я магу nn прымусіць яе пайсці за 1,60 бар... piccate 1,62 з'яўляюцца спарадычныя....
Авансы, залежыць ад дызель.... калі ступені адпавядае 43 кропкі на макс-1,5 градусаў..... залежыць ад аб'ему....
Без абмежавальніка, як дасягае машына часу??
Вы знялі з карты ці на стойцы з bdm...?
перавышае 230 на трасе, то я не пайшоў ніколі больш да канца.
ад карту.
1 клас 43 - 44 ачкі.
уменшения б'юся аб заклад, у вас па нізкіх цэнах 2000 да 2600 абаротаў.
у pid, шчыра кажучы, не ведаю, як яны зроблены, не там я страціў столькі часу, каб шукаць іх, але будуць побач ў часы boost?
Абмежавальнік максімальных абаротаў? вы знялі?
Віншую вас абодвух, **** llo абмеркаванне ? паднялі значна!
Я хацеў зрабіць патрэбнае заўвага: для як працягласць без змены q.. чытаць ад ECU можа ператварыць тэрмін у градусах, у тэрмін, у зша, у гэты момант было б дастаткова павелічэння ў працэнтах. На жаль, ціск паліва на PD не ? стабільны, таму разлік будзе прыблізны...
Я бачу, што абодва злучыце паветраны фільтр..
Варта заўседы, а ці толькі на апрацоўку напрамкі ?
Паветраны фільтр ўжо арыгінальны аўтамабіль паляпшае сее-тое