Стар. 15 з 21 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 141 да 150 214

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    калі вы хочаце быць придирчивыми, нават 100 поўныя.....
    Нават шлюб змяняецца, калі вы размясціце дызель з нармальнай сіні дызель ці іншае......
    а ? адзіны спосаб грубы, каб зразумець, калі праца, якую вы робіце вы на шляху...
    я ў пачатку быў у мінулым памылкі на 3,5% у версіі на врі +5/6%... пасля таго, як зразумелі, як modda цяпер сын " або " у +1/1.5%..з egr зачынены, не дрэнна, калі памятаеце, у зменных памылка, што не можа? здзейсніць ecu, і нават невялікія разлікі, зробленыя на месцы ад vw і ад некалькіх палях, якія складаюць час ўпырску.... ecu павінен інтэрпаляцыяй час, калі трэба расходзе паміж ляжыць паміж значэннем і тым, побач (+ або -), больш ? скачка лепш riveler? памылка....
    У edc16 часта x змены запасаў не трэба абсалютна, каб дакрануцца да іх.......
    У tdi залежыць.. есць карты, якія, як абмежавальнікі, якія павінны быць размешчана на pid турбуе.. калі ад занадта дызельнага паліва і ecu затрымлівае кіравання vgt за piccate stratosferiche.. і часта здараецца таксама, што прапускае turbo боку кампрэсара.......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
    Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
    Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
    затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
    гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....
    прывітанне cristiano75...па-добраму не маглі б вы растлумачыць гэтую працэдуру вас згадваецца, што будзе служыць для мэт разліку duration tdi??
    загадзя дзякуй за адказ..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    прывітанне cristiano75...па-добраму не маглі б вы растлумачыць гэтую працэдуру вас згадваецца, што будзе служыць для мэт разліку duration tdi??
    загадзя дзякуй за адказ..
    у duration, што яны не збіраліся, я заўважыў, як, чаму? курыў у машыне, але гэта пу? таксама залежаць ад іншых фактараў, але, перш за ўсе, я ўбачыў, што бартавы кампутар меў павялічваецца памылка ў разліку паліва.
    разлік ? вельмі проста.
    Я раблю першы поўны да краю вечка дызельнага паліва, у рэзервуарах групы vw-audi, запаўняючы таксама частка нумароў з паветра ? зносіны з valvolina вентыляцыі побач з коркам......
    Azzerro, бартавы кампутар, (я іх azzerro абодва, так што нумар 1-гэта той, з № 2). Пачатак, або. карыстацца машынай, як звычайна, пакуль у рэзерв, а затым вярнуцца, каб зрабіць поўны дызельнага паліва і вярнуць ****llo заўседы да краю капялюшыкі і запаўняючы нумар, як паказана вышэй, і ў гэты момант я бачу метраў помпы тое, што ен забівае.
    Прывяду прыклад з лічбамі, цяпер што ? + ясна:
    Бартавы кампутар паказвае з моманту апошняга абнулення es 1247km, сярэдні расход 19,6 km/l (я кадавання японская), калі вы ў еўропе будзеце 5.1 l/100km. помпа паказвае размеркаванне 64.28L.
    У гэты момант вам трэба зрабіць, 1247km/64.28 L=19.40 км/л (гэта ? прабег сярэдні vs аўто адносна помпа) (помпа мае хібнасць вельмі нізкая ... %1000, каб вы маглі вызначыць амаль дакладнае)
    Бартавы кампутар замест 5.1l х 100км =19.6 km/l
    У гэты момант вы робіце 100-[(19.4/19.6)*100]= +1.02% Гэта ? шлюб паміж спажываннем разлічваецца ад с бартавы кампутар і фактычная на самай справе, калі вы робіце 19.4+1.02%=19.6 < /л
    Калі вы робіце тэст, змяняючы значэння таблічных x разглядацца без змены іх зламаць і выкананні поўнага і канчатковага разліку вы ўбачыце, што супраць бартавы кампутар avr? адхіленне-не sar? +1.02%, але + ўверх + ўніз у залежнасці ад памылкі, што вы здзейснілі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Неўзабаве мне прыходзіць MPPS.. не магу чакаць, каб пачаць, каб эксперыменты..
    Але будзе лепш, чым чакаю, што будзе цепла, каб пачаць рабіць з пісання..
    Так, па крайняй меры, калі inchiodo усе, я іду на працу ў самакат

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    добра, калі я хачу надаць дастаткова, больш ад 75 мг і 80-я павінен закрануць.
    а пік я дадаю даючы меней дызельнага паліва, як мяжа, есць і счаплення, што на нізкіх я не магу перабольшваць
    у probelma ? на 3.800 4000 абаротаў, што я ў 1.3 бар стацыянарныя хацеў бы зрабіць тэст на 1.5 бар, павялічыўшы ў раене час overboost, то прымусіць яе зніжацца ў любым выпадку.
    ? a3 140 л. мантуе 1749va не можа павярнуць 1.7. фіксаваны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    добра, калі я хачу надаць дастаткова, больш ад 75 мг і 80-я павінен закрануць.
    а пік я дадаю даючы меней дызельнага паліва, як мяжа, есць і счаплення, што на нізкіх я не магу перабольшваць
    у probelma ? на 3.800 4000 абаротаў, што я ў 1.3 бар стацыянарныя хацеў бы зрабіць тэст на 1.5 бар, павялічыўшы ў раене час overboost, то прымусіць яе зніжацца ў любым выпадку.
    ? a3 140 л. мантуе 1749va не можа павярнуць 1.7. фіксаваны
    Будзьце асцярожныя, каб павялічыць час overboost........ выбуху можа быць не за гарамі......
    Дызельнае паліва адпраўляе вас у overboost натоўп.... калі пп адрэгулюйце vgt..... Затым, як я ўжо? сказаў.... калі не развязана..... ? як корак сцены... ...... ? дызельнае паліва, f? рэзюмэ і не prex turbo....
    У prex turbo служыць правільны выбар, каб трымаць afr такі, што машына не "тытанік" з коламі..... тады глядзіце самі..... турбін, калі яны былі набыты за межамі італіі, не варта жарт.. пу? спрабаваць рабіць якія-небудзь доказы.....
    Акрамя счаплення ведаю, калі reggerebbe..... у мяне гольф 130cv я замяніў інтэркулер з 1-кітайску і звязаных з імі трубаправодаў ад 57 мм (гэта на врі ? басейн у met?), блінец, што і 1.8 t, карту, фільтр k&n, выдалены MAF і Кэт.. я 42кг/м у 2100gg і паміж 1800 і 2800 не апускаецца ніжэй за 40 кг/м і прыбывае ў 183cv у 4330 аб/м....

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Будзьце асцярожныя, каб павялічыць час overboost........ выбуху можа быць не за гарамі......
    Дызельнае паліва адпраўляе вас у overboost натоўп.... калі пп адрэгулюйце vgt..... Затым, як я ўжо? сказаў.... калі не развязана..... ? як корак сцены... ...... ? дызельнае паліва, f? рэзюмэ і не prex turbo....
    У prex turbo служыць правільны выбар, каб трымаць afr такі, што машына не "тытанік" з коламі..... тады глядзіце самі..... турбін, калі яны былі набыты за межамі італіі, не варта жарт.. пу? спрабаваць рабіць якія-небудзь доказы.....
    Акрамя счаплення ведаю, калі reggerebbe..... у мяне гольф 130cv я замяніў інтэркулер з 1-кітайску і звязаных з імі трубаправодаў ад 57 мм (гэта на врі ? басейн у met?), блінец, што і 1.8 t, карту, фільтр k&n, выдалены MAF і Кэт.. я 42кг/м у 2100gg і паміж 1800 і 2800 не апускаецца ніжэй за 40 кг/м і прыбывае ў 183cv у 4330 аб/м....
    у вентыляцыйных выцяжных, як цяпер, - да 2500 аб boosta 1.7bar да 3400, я 1.5bar 3800 1.3bar 4200 1.2bar
    duration я паставіў 77mg і паліць трохі, але нічога перабольшаныя
    паспрабую пакласці яшчэ і дызель прыкладна ад 3000 да 4000.
    аднак ужо ходзіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    у вентыляцыйных выцяжных, як цяпер, - да 2500 аб boosta 1.7bar да 3400, я 1.5bar 3800 1.3bar 4200 1.2bar
    duration я паставіў 77mg і паліць трохі, але нічога перабольшаныя
    паспрабую пакласці яшчэ і дызель прыкладна ад 3000 да 4000.
    аднак ужо ходзіць
    Мой, які я паставіў prex = 1,55bar, даходзіла да 1,68 і не хацеў сысці.... цяпер заўседы з 1,55bar прыходзіць, калі ад газу 0-100 стрэл на макс-1,60 x імгненне, а затым стабілізавацца ў 1,55bar...
    skatalizzala і фільтр k&n gi? вы ўбачыце, што рэчы, андрэ? лепш на высокіх......
    кантралюе час, чаму? з 1,7 бар з afr 16,5 можна надаць 76mg амаль без дыму.... воблака ? рэгулярным, калі f? шмат, магчыма, ты прапусціў што-то...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    ен у мяне таксама усталяваны ў абмежавальнік ціску 1.55 або 1.6. але шчупак 1.7 нават 1.8 з 5?
    фільтр ўжо есць? sprintfilter панэлі.
    на самай справе з 75 мг не паліць, калі не які-то пыхкаў, як я з дызель ен пачаў бачыць, сапраўды з 77mg больш я іду хутка, яшчэ і воблака застаецца прымацаванай да дзвярэй і не пакідаю чорныя сляды.
    а ў ўчастку не хапае, трэба паспрабаваць паставіць больш млявыя мускулы на 3500 3800 так sfrutto яшчэ ў перадач і, як вы кажаце мне паспрабаваць паставіць час overboost арыгінальныя.
    але, бачачы некаторыя карты dell n75 ваш 130cv мы ўжо больш закрытыя лапаткі пасля 3500giri тди 140.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    з авансаў я паспрабаваў. пад бярэ ўсе сілы, якія вы хочаце ? змяняецца шум, але калі злоўжыванне для высокіх абаротаў не цягнецца ад часу.
    турбіна ? ж 1749va.
    у мяне есць гольф-130 977-272 карту n75 ? амаль ідэнтычныя, то ад 3500 у апошнім слупку есць розніца 1000 1500 пунктаў.
    часопіс ад золата да 4200 1 бар мала, то памяншаецца яшчэ. таксама прама цяпер можна спампаваць шмат. што ціск у вас ад 3500 да 4500 5000 абаротаў з часопісаў?

Стар. 15 з 21 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •