Стар. 14 з 21 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 131 да 140 214

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    ах, забыўся, для кожнага змены табліцы ? добра абнавіць break........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    кіраванне n75? як вы плануеце павялічыць значэння?
    калі не абмен i break? я заўважыў, што прырашчэнне прымае ж

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    кіраванне n75? як вы плануеце павялічыць значэння?
    калі не абмен i break? я заўважыў, што прырашчэнне прымае ж
    У n75 ? карту, што ecm вызначае тэрміны overboost.
    паглядзіце на 2d-x зразумець, як moddarla і памятайце, што ў карты tdi зоны таблічных, дзе ecu не часта выкарыстоўвае значэння змяшчаюцца l? так.. у якасці напаўняльніка...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    У n75 ? карту, што ecm вызначае тэрміны overboost.
    паглядзіце на 2d-x зразумець, як moddarla і памятайце, што ў карты tdi зоны таблічных, дзе ecu не часта выкарыстоўвае значэння змяшчаюцца l? так.. у якасці напаўняльніка...
    ок.
    я я спрабаваў іх змяніць.
    у edc 16, калі вы іх падымеце павялічвае ціск павінны быць працэнт duty cicle значэння, кантралюючы з vag.
    я заўважыў, што калі іх закране прыкладна 2000-2500 абаротаў у хвіліну , дадайце час ўпырску у гэтых абаротаў зменены, робіць вялікія пікаў turbina. на самай справе ў маючых адбыцца выпрабаваннях я паклаў іх у крычы, і ў выпадку, калі іх рост трохі вакол 3500 4000 трымаць крыху больш-гэта ненармальна, што разбураецца, нават калі павялічыць карту turbo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Што і n75? ЗАКІС азоту ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    У N75 ? электрамагнітны клапан, які кіруе прывад перепускного клапана або зменнай геаметрыі, у залежнасці ад тыпу турбакампрэсара.
    І таксама называюць "pierburg".
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Вялікі cristiano75, дзякуй .. мабыць, вы ведаеце пра quuesti рухавікі ды
    У мяне, як я думаю, я зразумеў, для адлюстравання не перабольшаны, проста рэдагаваць карты ў драйверах ecm..
    Ін'екцыі parzializzate, абмежавальнікі крутоўнага моманту і turbo, і, магчыма, невялікае павышэнне ціску (што тут некаторыя павялічваюць роўным чынам па ўсей табліцы, некаторыя іншыя робяць гэта ў працэнтах.. )
    Авансавыя плацяжы тычацца, калі вы сцвярджаеце, трохі больш, няма ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў MisterKappa Visualizza Messaggio
    Вялікі cristiano75, дзякуй .. мабыць, вы ведаеце пра quuesti рухавікі ды
    У мяне, як я думаю, я зразумеў, для адлюстравання не перабольшаны, проста рэдагаваць карты ў драйверах ecm..
    Ін'екцыі parzializzate, абмежавальнікі крутоўнага моманту і turbo, і, магчыма, невялікае павышэнне ціску (што тут некаторыя павялічваюць роўным чынам па ўсей табліцы, некаторыя іншыя робяць гэта ў працэнтах.. )
    Авансавыя плацяжы тычацца, калі вы сцвярджаеце, трохі больш, няма ?

Я ведаю што-то, чаму? у мяне.... sti трактароў..... пад рукой... у мяне гольф 130cv.....
    залежыць, што рухавікі, вы павінны moddare.... для некаторых досыць мала, x іншыя змены, p? pi? глыбокія.... а ecm не выдае ўсе карты кіраўніцкія расходу, дызель, турба.
    авансы нават іх згадвае........
    залежыць ад ecu рухавіка кіруе... канчатковы вынік ? усе ж, у каэфіцыент магутнасці, крутоўнага моманту, 130cv seat, skoda vw-audi маюць "значэння налады" па-рознаму...... і паводзіны па-рознаму...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
    Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
    Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
    затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
    гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Ах, час ўпырску x бачыць, што праца зробленая ? "+"або" - стрыманы, вы можаце зрабіць тэст.....
    Зрабіце поўны да краеў заліўной гарлавіны паліўнага бака і скінутыя частковага бартавога камп'ютара, то са значэннем 2 (гольф-ен 2, першы пасля 2 гадзін сну вы azerra і 2 абнуляецца пасля 100ч або пасля 10.000km), x хто б у тако і camminateci да опорожните яго, а затым выкананні цалкам, як раней, і вы робіце (< частковай) / (літраў дызельнага помпы)...
    Вам дар? у сярэднім km/l, а затым параўнаць са значэннем, прыведзеных у с бартавы кампутар. вынік sar? 2 розных значэнняў km/l, то паміж помпай і вашага падліку.
    затым вы робіце км/л (бартавы кампутар) / km/l (км/л разлічваецца ў помпа) x 100 - 100 = Значэнне sar? зрушэнне на + або - значэнне ў %.
    гэты разлік рабіце гэта з ecu ў версіі КРЫЧЫ, што ў MODDATA ад вас.... больш sar? адходы, вялікую ? памылка, якую вы здзейсніце ў calcolrare час ўпырску.....
    Таму, каб зрабіць 4 - 5 тэстаў трэба зрабіць пяць поўных дызельнага паліва
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Стар. 14 з 21 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •